|
* LISTA SZCZECIN * |
| Autor |
Wiadomość |
Sebastian (reafus)
Gość
|
Wysłany: 2008-03-29, 00:52
|
|
|
| ja mam niestety plan wyjazdowy a czy towarzyski to sie dopiero okaze ;) 8 maja MON mnie wzywa do zasadniczej sluzby wojskowej. Nie wiem co z trabem zrobie bo raczej napewno nie bedzie jezdzil. Jak zreszta zawsze. |
|
|
|
 |
Pyralginum
Gość
|
Wysłany: 2008-03-29, 16:43
|
|
|
| Ou... bo ja tak myslalem o tej pyrkomanii, to jeszcze bys sie załapał. Mi transplantacja gaźnika sie udała, ałto bardoz ładnie jeździ ale stoi nie fajnie bo na jałowych obratach gaśnie... nie moge ich ustawić śrubka, na 2.5 obrotu jest - a linką gazu nie mego odpowiednich ustawic albo za wysokie albo zdycha. Damn... no ale jezdzi fajnie :D |
|
|
|
 |
Turek
Gość
|
Wysłany: 2008-04-10, 12:14
|
|
|
HyH, nie znam sie na dwutakcikach, raczej nie pomogę :p
A trabik jeździ całkiem dobrze, ostatnio nawet testowałem na torze kartingowym i wykręciłem 3 czas w swojej grupie :D
Pyrkomanie mam zamiar zahaczyć, tylko że na jeden - max 2 dni (3-ci maj nocleg i 4-tego powrót), bo wcześniej jade do Anklam - tam jest lepszy zlocik i furki piekne :p poza tym jest tylko 68km od Szczecina. Niestety jest w tym samym czasie co Pyrkomania... |
|
|
|
 |
Łukasz49
Gość
|
Wysłany: 2008-04-20, 09:20
|
|
|
| mialby ktos do sprzedania trabanta do 300 zł ze szczecina ?? pilnie |
|
|
|
 |
Waldemar
Gość
|
Wysłany: 2008-04-23, 13:05
|
|
|
Cześć po długiej nieobecności,
ja bym prosił jakieś szczegóły na temat Anklam bo mnie to zainteresowało, co, gdzie, kiedy i za ile, i kto jedzie i na ile ? |
|
|
|
 |
Waldemar
Gość
|
Wysłany: 2008-04-23, 13:08
|
|
|
| I przy okazji aby założyć nowy temat bo mnie trafia jak mam prawie 200 tematów przewijać aby się dowiedzieć co jest na końcu :) |
|
|
|
 |
Turek
Gość
|
Wysłany: 2008-04-23, 14:35
|
|
|
Zdzwonimy się później Waldemar to podam szczegóły :)
No i faktycznie, przydałoby się w nowym wątku coś zacząć :D |
|
|
|
 |
Pyralginum
Gość
|
Wysłany: 2008-04-26, 16:57
|
|
|
| Czesc Turek. Bedizesz jechał na pyrkomanie przez Szczecin? Bo moze jakos razem sie wybierzemy... zawsze razniej b jeszcze tym moim klamotem takiego dystansu nie robiłem a poza tym nikogo tam nie znam. |
|
|
|
 |
|
|