|
* LISTA SZCZECIN * |
| Autor |
Wiadomość |
Sebastian (reafus)
Gość
|
Wysłany: 2008-02-12, 20:48
|
|
|
| to i ja :) |
|
|
|
 |
Turek
Gość
|
Wysłany: 2008-02-14, 19:30
|
|
|
No ja również ;)
Przypomnę: godzina 14, tam gdzie zawsze - pod Urzędem :D |
|
|
|
 |
Pyralginum
Gość
|
Wysłany: 2008-02-14, 23:20
|
|
|
| to widze ze ebdzie tłum :D |
|
|
|
 |
Turek
Gość
|
Wysłany: 2008-02-15, 13:37
|
|
|
Takie tłumy są zawsze :P
Rozmawiałem z Waldemarem, też sie pojawi ale nie autkiem. Do reszty poszedł spam na komórki :) |
|
|
|
 |
Pyralginum
Gość
|
Wysłany: 2008-02-15, 19:21
|
|
|
| zeby sie nam tylko ie pomylilo ktory trabek jest czyj bo tyle ich bedzie :D hue hue |
|
|
|
 |
Sebastian (reafus)
Gość
|
Wysłany: 2008-02-15, 20:37
|
|
|
| mojego standardowo nie bedzie wiec mam problem z glowy :) nastepny spot robimy u mnie pod blokiem ;D |
|
|
|
 |
Turek
Gość
|
Wysłany: 2008-02-17, 00:05
|
|
|
Coś mnie dzisiaj wzięło i poszedłem podłubac do garażu, zanim wyszedłem zrobiłem sobie rundke po garażu i ku mojemu zdziwieniu okazało się że pompa paliwa nie tylko wahe do gaźnika pompuje, ale leje też na silnik - w końcu znalazłem przyczynę większego spalania :)
Przypadkiem miałem nówkę DDR, więc jak jutro nie będzie problemów to będę Trabkiem :D |
|
|
|
 |
Pyralginum
Gość
|
Wysłany: 2008-02-17, 14:58
|
|
|
sorka ze sie nie zjawiłem pomimo zapowiedzi ze bede.
Jak juz rozmawiałem z turkiem przez telefon wczoraj robiłem przeszczep gaźnika, ale przeszczepiony gaźnik okazał sie być wadliwy, chyba nie działa zawór od ływaka albo coś bo czasami jak stoje paliwo cieknie mi z tego węzyka przy gaźniku a jak jezdze to albo sie wkreca na obroty albo zdycha, raz mi sie jeszcze gaz w ogole zablokował w pozycji otwartej i juz myslałem ze sobie silnik załatwie ale sie udało (wiedzieliscie ze na pełnych obrotach nawet po wyłaczeniu stacyjki 2suw nie gasnie?). |
|
|
|
 |
Sebastian (reafus)
Gość
|
Wysłany: 2008-02-17, 16:26
|
|
|
| Spotkanie odbylo sie bardzo spokojnie. Podalismy sobie rece z Tomkiem i po 15 min bylo po spotkaniu :) Nastepne proponuje gdzies przy piwku i np bilardzie niz na dworze. No.. chyba ze bedziemy czekali do maja zeby cos sensownego zorganizowac. |
|
|
|
 |
Turek
Gość
|
Wysłany: 2008-02-17, 18:25
|
|
|
| Bleeeee - to tyle :] |
|
|
|
 |
la poete
Gość
|
Wysłany: 2008-02-17, 19:01
|
|
|
| to ciekawe spoty macie [; |
|
|
|
 |
Turek
Gość
|
Wysłany: 2008-02-18, 09:07
|
|
|
| Jędruś kochanie, kiedy macie spoty... chyba zacznę do was przyjeżdżać, bo Trabem to tylko ja tu tylko jeżdżę z tego co widać :P |
|
|
|
 |
la poete
Gość
|
Wysłany: 2008-02-18, 16:01
|
|
|
no juz chcialem napisac jak cos zapraszam do nas :D
u nas takie sa spotkania
a nawiasem jak tam idzie praca nad strona ;p ? |
|
|
|
 |
Sebastian (reafus)
Gość
|
Wysłany: 2008-02-18, 18:12
|
|
|
| a to jest jakas..? |
|
|
|
 |
Pyralginum
Gość
|
Wysłany: 2008-03-28, 23:20
|
|
|
Czesc chłopaki.
Jak tam wasze traby? Ja chyba bede musiał zadzwonić do Waldka i sie z nim na przeglad umowić.
Jak tam wasze sprzęty? - > to juz w sumie sie sezon zaczyna.
Ja po ostatnich kłopotach z gaźnikiem (przez niego na 'zlocie'-spotkaniu nie byłem) mam nadzieje ze rozwiazalem ten problem - oddałem go do zakładu na słonecznym który sie zajmuje gaźnikami i jutro go montuje, zobaczymy co z tego bedzie. poza tym Chlapacze musze kupić bo drugi raz u Waldemara chyba ten numer nie przejdzie :D.
Ma ktos moze jakies plany wyjazdowo-towarzyskie? |
|
|
|
 |
|
|