|
Oddam ramę trabanta (stan dobry) z dokumentami |
| Autor |
Wiadomość |
magik
Gość
|
Wysłany: 2010-08-27, 11:05
|
|
|
| i to ma byc forum miłośników trababta...... miłuję miłuję ale roz....am i zajeżdżam |
|
|
|
 |
pinokio999
Gość
|
Wysłany: 2010-08-27, 11:20
|
|
|
| Podłoga w polówce jest w idealnym stanie, nie ma ani jednej dziury.. |
|
|
|
 |
Kumpelek
Gość
|
Wysłany: 2010-08-27, 11:39
|
|
|
haahahhahahahaahhahahahaah!
boże. ja odpuszczam. do widzenia. |
|
|
|
 |
Ptak
Gość
|
Wysłany: 2010-08-27, 11:51
|
|
|
mam znakomita okazje bo tez zawsze chcialem..
NA GIELDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
po to jest zeby nie mozna bylo komentowac. zadzwoncie do siebie i pokloccie sie. ja wole przeczytac o budzie do oddania a nie kto kogo i kto komu co
OGARNIJCIE SIE LUDZIE BO SIE SYF ROBI i szczeniackie klotnie |
|
|
|
 |
Bogdan 611
Gość
|
Wysłany: 2010-08-27, 12:00
|
|
|
Czekam aż tobie rozjebią trabanta i też zrobię zdjęcia że rozwaliłeś trabanta i zrobiłeś śmietnik.
Ja za trabanta dałem 1100zł wsadziłem w części ok 2500zł(mam faktury i paragony)robocizna ok.500zł(regulacja gaźnika,elektryk,wymiana łożysk,spawanie mocowania wahacza),pseudo naprawy kosztowały mnie ok 200zł A z tego co widzę to ty kupujesz śmietniki po 200zł wystawisz na CT za straszne pieniądze i czekasz na jeleni tak jak było z tą złamaną budą którą ktoś wzioł za 120zł(śmiech)Polówka nie poszła do Ciebie bo dał byś marne grosze i albo zakatował albo wciskał jako super zdrowiznę za 2500zł albo byś robił mi wyrzuty jak Kargulowi co oddał Ci budę praktycznie za darmo a ty że to źle to nie dobrze i żeby sobie zabrał.A po za tym jak kupiłem Poloneza to zaraz ty wyskoczyłeś że też chcesz Poloneza albo Fiata bo trabant się psuje ,to w tym wypadku to nie wiem kto jest ksero a ja tobie przytakuje dla świętego spokoju bo raz chcesz wartburga raz Jette raz Polo a innym razem Honde. |
|
|
|
 |
Bogdan 611
Gość
|
Wysłany: 2010-08-27, 12:01
|
|
|
| Ptak na giełdę już było tylko delikatniej powiedziane |
|
|
|
 |
Bogdan 611
Gość
|
Wysłany: 2010-08-27, 12:12
|
|
|
| A tak po za tym to nikt nikogo na siłę nie uszczęśliwia bo jest napisane za darmo,a u Kumpelka to z 300zł za tą budę musielibyście dać to i tak jesteście do przodu:) |
|
|
|
 |
Kumpelek
Gość
|
Wysłany: 2010-08-27, 12:21
|
|
|
| nie komentuje :) |
|
|
|
 |
Bogdan 611
Gość
|
Wysłany: 2010-08-27, 15:14
|
|
|
| I tak jestem zdania że robienie pasa tylniego jest wkładaniem pieniędzy w śmietnik,lepiej zainwestować tą kasę w przyzwoite hamulce bo jest przynajmniej nadzieja że znajdzie się dobry człowiek co nam taka naprawę zafunduje.P |
|
|
|
 |
Żółwik
Gość
|
Wysłany: 2010-08-27, 15:34
|
|
|
| wiecie co? przyglądam się od dłuższego czasu waszym wypowiedziom, i z całą stanowczością stwierdzam, że jesteście pojebani!!! kłócicie się ciągle o jakieś gówna, co kto zrobił w swoim trampku a kto czego nie zrobił, kto zajeździł trampka a kto miał jakieś super plany wobec swego auta. Weźcie się ogarnijcie, spotkajcie gdzieś, dajcie sobie po ryju i będzie gites. Chłopak chce za oddać ramę za darmo, a wy tu jakieś maniany odstawiacie. To tyle z mojej strony |
|
|
|
 |
JaJer
Gość
|
Wysłany: 2010-08-27, 16:18
|
|
|
.... polecam instalację obojętnie jakiego komunikatora na waszych kompach. Po instalacji rozpocznijcie dalszą wojnę. Nie róbcie komunikatora z forum CT !!!
PS
1. można wymienić poglady za pomocą telefonów (jeśli kasa na to pozwala, a widać że trochę z tym cienko)
O pieniądzach się nie rozmawia, pieniądze po prostu się ma
2. osobista wymiana zdań też wchodzi w rachubę (koniecznie zaopatrzyć się w ochraniacze i kaski)
Powodzenia ? |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2010-08-27, 20:41
|
|
|
Dzieje się w mieście Świętej Wieży...
Temat do skasowania przez Admina? |
|
|
|
 |
J.J.
Gość
|
Wysłany: 2010-08-27, 20:46
|
|
|
wołt jes.
ąż śę qpę ćę;3 |
|
|
|
 |
Bogdan 611
Gość
|
Wysłany: 2010-08-27, 21:13
|
|
|
Dosyć długo siedziałem spokojnie i się uczyłem miejscowego zwyczaju(czyli każdy temat kończył się albo OT albo jakąś awanturą)aż w końcu sam dopuściłem się takiego czegoś(z tego powodu jest mi wstyd i każdego urażonego przepraszam) ale niektóre rzeczy potrafią nawet najspokojniejszego człowieka wyprowadzić z równowagi i musiałem na kilka rzeczy zareagować.
Dziwię się że jeszcze temat nie jest skasowany(możliwe że moja wymiana zdań z Tomkiem komuś się podobała)bo od kłótni są inne miejsca a od sprzedaży giełda. |
|
|
|
 |
maxxx601
Gość
|
Wysłany: 2010-08-27, 21:22
|
|
|
| W końcu coś się dzieje na forum - serial obyczajowy :D :D :D |