|
[1.1] Urwany tylny wahacz |
| Autor |
Wiadomość |
donkey
Gość
|
Wysłany: 2009-02-18, 08:09
|
|
|
| Fakt - wahacze mogą się sypnąć. Ja na przykład nie założyłbym z czystym sumieniem wahaczy w takim stanie jak te pokazane w powyższej galerii :\ ...Tożto nigdy konserwacji nie widziało! |
|
|
|
 |
Aren601
Gość
|
Wysłany: 2009-02-18, 11:20
|
|
|
| mozna tez dorobic te srodkowe pare cm dłużej niz 6 cm dla wyprostowania kół albo wiekszego pochylenia :) |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2009-02-18, 18:06
|
|
|
| 3 cmm dluzsze polecam |
|
|
|
 |
Piotr Bachurski
Gość
|
Wysłany: 2009-02-18, 21:12
|
|
|
wszystko doszlo wielkie dzieki moze kiedys bedzie dane sie spotkac to browara wypijemy :)
pozDDRawiam |
|
|
|
 |
Piotr Bachurski
Gość
|
Wysłany: 2009-02-18, 21:50
|
|
|
Mam jeszcze jedna sprawke bo nie bede zakladal nowego watku-pojawily sie opisy ze traba na bok polozyc i wtedy mozna dzialac-nie posiadam podnosnika ani kanalu wiec tez bede chcial obejrzec pospawac i porobic moze te wahacze -i teraz pytanie-na ktora strone klasc traba 1.1 czy 1.3 na lewo czy prawo -co zrobic przed polozeniem dokladnie?usunac olej wszystkie plyny itd??cos gdzies slyszalem o oleju ze moze zalac sprzeglo-prosze o szczegoly i dokladna odp zeby wiecej szkod nie narobic niz korzysci uzyskac
dzieki pozDDRawiam |
|
|
|
 |
Hajs
Gość
|
Wysłany: 2009-02-18, 23:12
|
|
|
Jak Traba przewracasz na wszelki wypadek zlej wszytskie płyny.
Przewrócenie na lewy może spowodować zalanie sprzegła olejem, gdy simmering na wale puści. U mnie troche puscił, dopiero po okolo 2tyś km sprzegło przestało sie ślizgać.
Hamulcowy wiadomo- zniszczy lakier
Chłodzącego możesz nie ruszać, ale jak wszystko to wszystko. Zobaczysz przy okazji, czy przypadkiem Petrygo nie zmieniło się w Rudygo :P |
|
|
|
 |
Piotr Bachurski
Gość
|
Wysłany: 2009-02-20, 19:53
|
|
|
dzieki-czyli zakladajac ze usune wszystkie plyny plus benzynke ,przewracajac nie na lewy tylko na prawy bok nic sie nie stanie i bedzie wszystko w porzadku tak???
a jakies rady jeszcze moge dostac w zwiazku z tym przewroceniem traba??tzn chodzi mi o to co podstawiac(oponki czy inny patent jakis jest?)
-nic sie nie stanie z kolami na ktorych bedzie stal trabi???
dziekuje z gory pozDDRawiam |
|
|
|
 |
gonzo
Gość
|
Wysłany: 2009-02-20, 22:15
|
|
|