|
gdzie te trabanty?? :( |
| Autor |
Wiadomość |
Kriss
Gość
|
Wysłany: 2008-08-26, 21:40
|
|
|
Poldek ma za słabe hample jak na warszawe. Może bym sprzedał swojego (glośno myślę |
|
|
|
 |
micromax
Gość
|
Wysłany: 2008-08-27, 12:47
|
|
|
co bedzie to bedzie
wiesz kriss :) tak za bardzo nie chce kupowac od kogos z grupy bo wiesz cos sie spierdzieli i wewnetrzny bedzie protest a co mi wcisnal :), a tak jak sie nie zna to czlowiek bierze sie do roboty i juz:)
no chyba ze dajesz gwarancje jak KIA na 7lat i wspomaganie, elektryke, radio, ABS i panoramiczny dach gratis:) |
|
|
|
 |
Alan
Gość
|
Wysłany: 2008-09-01, 10:10
|
|
|
A ja swojego sprzedałem tak tanio... trzeba bylo mi poczekac jeszcze ze dw latka i może do 7 tysięcy by doszedł . Cóż... było-minęło. |
|
|
|
 |
Społem
Gość
|
Wysłany: 2008-09-01, 13:42
|
|
|
chwalice sie tu kto co za ile dorwał to ja wam powiem moja histore. Kupiłem niebieskiego trabanta 601 z 1988 w dwusuwie za smieszna symboliczna kwote od rodziny dziewczyny mojego kolegi która to chciała auta sie pozbyc. Trabant ma przjechane 6500 km bo starszy pan był zawodowym kierowca a trampem jeździł na ryby:) To sie nazywa fart
Ps wcale nie szukałem auta na siłe ... |
|
|
|
 |
rafafaa
Gość
|
Wysłany: 2008-09-01, 14:32
|
|
|
No to miałeś niezłego farta!! |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2008-09-01, 15:22
|
|
|
| A ja dzisiaj poszedłem sobie na spacer Warszawską sadybą i zauważyłem że jeszcze można fajne auta znaleźć. Wartburg 1000, 353, multicar, ze dwa stare maluchy i dwa trabanty dwusuwy z czego jeden widać na chodzie. reszta raczej zastana od lat. |
|
|
|
 |
Grzesiek N. [601]
Gość
|
Wysłany: 2008-09-05, 01:36
|
|
|
U nas w Strzyżowicach jest jeden gość co ma całe pole zastawione starymi autami - gniją tam od lat, głównie syrenki, ale trabanta też tam widziałem. Ale dogadać się z nim nijak nie da...
!@#$%%! |
|
|
|
 |
Bochen
Gość
|
Wysłany: 2008-09-05, 17:27
|
|
|
| to mu powiedz ze jak ci nie sprzeda czesci to zadzwonisz do pzu i spytasz sie o ciaglosc jego oc ;D |
|
|
|
 |
Eagle
Gość
|
Wysłany: 2008-09-05, 17:44
|
|
|
| Bodajże w Annopolu (nad Wisłą) jest gość, który ma na działce pełno zabytków ale chłopaki z Lublina mówili, że gość sypie jakieś chore ceny jak ktoś o coś pyta... |
|
|
|
 |
rafafaa
Gość
|
Wysłany: 2008-09-05, 17:55
|
|
|
| Zgadza się, jest w Annopolu,(za Sandomierzem w stronę Lublina) taka działeczka z zabytkami (gnijącymi niestety), nieraz myślałem żeby sie tam zatrzymać, ale jak widzę nie ma po co niestety... ;-( |
|
|
|
 |
Bochen
Gość
|
Wysłany: 2008-09-05, 20:30
|
|
|
mam zdjecia. na dzialce stoja ify f9, 600 kombi, wartek 312 coupe (moglem pomylic numer ale wiecie o co chodzi), wartek 312 (4drzwi), warszawka, stary merol furgon. rarytasy po prostu
dzialke przypadkowo zauwazylem wracajac z bulgarii (!). zaliczylem ostre hamowanie az dostalem zjeby od ojca ;d polazłem do goscia, zastukalem w okienko. spytalem sie czy cos sprzeda, jakies czesci, moze auto. facet byl opryskliwy i musialem szybko wyjsc z dzialki
w garazu stala jeszcze piaskowa 601 pieknie wypolerowana.
a przed domem peugeot 201 !
 |
|
|
|
 |
Bochen
Gość
|
Wysłany: 2008-09-05, 20:32
|
|
|
 |
|
|
|
 |
Jendrej
Gość
|
Wysłany: 2008-09-05, 21:12
|
|
|
| o @!#$ |
|
|
|
 |
Kriss
Gość
|
Wysłany: 2008-09-05, 21:39
|
|
|
| Ten wartburg Cupe to niezła perełka. Tego ogólnie u nas w kraju było bardzo mało nawet u Helmuntów tego nie ma za dużo a odrestaurowane egzemplarze uzyskują horendalne ceny na ebay. Szkoda, że te wszystkie auta niszczeją pod chmurką jednak z drugiej strony jesli ten gościu by tego nie "wyczesał" to pewnie większość tych zabytków by skonczyła w hucie. |
|
|
|
 |
donkey
Gość
|
Wysłany: 2008-09-05, 22:03
|
|
|
Gość pewnie zbierał to na handel za chore pieniądze, wiadomo, im rzadsze tym drożej się sprzeda i to nie ważne w jakim stanie, co z tego, że stoi pod chmurką i rdzewieje, przyjedzie frajer i wyłoży kase więc po co dbać?
@!#$, Nie nawidze takich buraków! |
|
|
|
 |
|
|