|
podwyższenie zawieszenia |
| Autor |
Wiadomość |
wartborgini
Gość
|
Wysłany: 2007-05-31, 12:38
|
|
|
można tez odwrócić resor na lewą stronę ;)
czym bardziej "siadnięty" bedzie tym bardziej go podniesie
Koło mnie jeździ dziadek takim śmiesznym trabantem 601, z przodu można by łeb włożyć pomiędzy plastiki a koło, a z tyłu nie da sie palca włożyć
Jak dziadek tym sprzętem pomyka, to wygląda to jak by dęba stawał |
|
|
|
 |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2007-06-01, 02:51
|
|
|
| Jeszcze jest pomysł niemiecko Zbukowy czyli sztaba w końcu na stronie Zbuka jest dokładny rysunek techniczny i efekty zdjęciowe... |
|
|
|
 |
Piotr Stańczewski
Gość
|
Wysłany: 2007-06-01, 08:06
|
|
|
| a czy aby taki podniesiony trabancik nie bedzie mial jeszcze wiekszej tendencji do turlania sie po drodze w zakretach? podniesienie srodka ciezkosci chyba niezbyt pozytywnie wplynie na mozliwosc szybkiego skrecenia w skrzyzowanie itp itd (dokladajac krakowskie koleiny na ktorych bylby podbijany moglo by sie to czesto gesto konczyc turlaniem ;) ) |
|
|
|
 |
Mihu
Gość
|
Wysłany: 2007-06-01, 14:20
|
|
|
Ja jak kupiłem mojego Traba miał zamontowane spręzyny na amortyzatorach , w gniazdach amorów znajdowaly sie specjalne tuleje i na dole amora równiez ,generalnie jazda nie za przyjemna . Autko jest bardzo nerwowe , i wygląda smiesznie,chyba ze ktos ma zamiar wozić wegiel :D . Zdemontowałem te śmieszne patenty i jest juz normalnie . Dla zainteresowanych moge wysłać foty takwego patentu.
pozDDRawiam |
|
|
|
 |
Mihu
Gość
|
|
|
|
 |
WeTeK
Gość
|
Wysłany: 2007-06-02, 13:47
|
|
|
| Te sprezyny i tuleje sa od jakiegos motoru hehehe |
|
|
|
 |
trabedes
Gość
|
Wysłany: 2007-06-03, 17:40
|
|
|
no mnie to też jednośladem podśmiarduje, przymiarkę robiłem kiedyś do takiego patencika z tyłu w trampolo ale po jazdach testowych odradzam zdecydowanie, ja twardo lubię ale durplasty gośno protestowały.
pozDDRo |
|
|
|
 |
|
|