Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
A taki tam ciekawy link.
Autor Wiadomość
TrabantRallyTeam / Wally
Gość
Wysłany: 2005-12-29, 22:06   

Ja tam jeździlem maluchem i miał zrobione 120 tys km i jedyne co sie zepsuło to reguletor napiecia i jeszcze jakaś tam pierdoła, naet nie bylo sladu rdzy. Trabantami (1.1) jeżdżę 1,5 roku i psują się częściej( tzn jeden sie psuje, drugi się wogule nie psuł, ale go sprzedałem :( ) i maja mniej trwale silniki(teraz mówie o dwutaktach) niż maluch, ale wiem, że to zależy jak sie trafi, i jak sie dba.
Zresztą po co tu pisać o opłatach, pojemności silnika, mocy, osiagach, pojemnosci bagażnika czy o wyposarzeniu ? Jeśli miałbym się tym kierować to nie jeździłbym ani trabantem ani maluchem !!!

Trabanta kocham za duszę a nie za to czy za tamto.

Tylko po cholere śmiac się z malucha jak się kocha Trabanty czy odwrotnie ??? Nie kumam.

Tomasz Kowalczuk
Gość
Wysłany: 2005-12-29, 22:38   

Trabnt i Maluch to samochody 2 osobowy te miejsca z tyłu to parodia, ale i tak Trabik wygodniejszy. Na pewno Maluch spala mniej - można się o to kłócić. O hałas. Jak byłem mały jeździłem na tylnim siedzeniu w Maluchu to mi do tej pory się nie dobrze robi na ten odgłos. Wole głosik TRabiego. Co tam jeszcze bezpieczeństo o tak. W Malczanie jak w puszcze w Trabancie lepiej. Odnośnie argumentu z forum fiata, że trabant plastikowy. A kto powiedział że blacha w czasie wypadku zapewnia bezpieczeństwo. Jak dla mnie to tylko teoria. Wole Trabanta czy tak czy siak. Odnośnie częsci do malucha łatwiej.

Spiderman_2005 / Karaś :)
Gość
Wysłany: 2005-12-29, 23:11   

ja tam złego słowa niemoge powiedzieć na temat fiata, bo go niemiałe... na temat trabanta też nic złego niepowiem, bo także go niemiałem... ale gdy bede wybieral przy kupnie to jednak kupie trabcia :)

PJ4cK
Gość
Wysłany: 2005-12-29, 23:13   

No proszę proszę jak się forum ożywiło :D. Ja z mojej strony dodam, że mój Tata miał w swoim czasie parę Maluszków, no i z tego co pamiętam to non stop coś przy nich grzebał. A co do samych wypowiedzi na tamtym forum to właśnie teksty typu "Trabant to wiocha" pokazują mentalność kierowców fiacików. Do samego samochodu nic nie mam, krzywdy mi nie zrobił, ale fakt faktem Trabi wygrywa prawie pod każdym względem. A co do wypowiedzi SŁAWNEGO, chyba nieuważnie czytałeś, właśnie to było zabawne, że niektórzy tam doradzali kupno Traba :D.

kuzyn
Gość
Wysłany: 2005-12-29, 23:36   

Miałem maluszka i śmigłem nim ok 60 tyś km. Było to moje najmniej awaryjne auto.
Moim zdaniem obiektywny obserwator zauważyłby plusy i minusy po obu stronach, nik nie wygrywa i nikg nie przegrywa.
Oba autka mają swój urok i są "fajne" :)

BaseBall
Gość
Wysłany: 2005-12-30, 03:10   

ojej ale jaja :-) ahahahaah tak to juz jest typowe chlopaki spod remizy..kazdy ma po simsonie i malucha ahahahahaha....pewnie ze 3 ursusy ...no i brony 5 skibowe ahahaha...nie moge bez kitu :-)

Pozdrawiam...

601 RuleZ :-)

macq
Gość
Wysłany: 2005-12-30, 09:57   

Ja też nie mówie że maluch to wiocha itp, itd. Pod względem technicznym znam ten samochód dobrze, ale ze strony awaryjności niewiele... wiem że mój sąsiad często musiał pod nim leżeć, ale dobrze wspominał to autko... zresztą... ja też musze leżeć pod trabantem nieraz.

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2005-12-30, 10:51   

Baseball aleś mnie rozbawił ale dobre słowa :D Pozdro

wartborgini
Gość
Wysłany: 2005-12-30, 15:38   

PIĘCIOSKIBOWY to może być PŁÓG...
Choć tez nie pięcio- a cztero-skirbowy...

Brony służą do czegoś innego :-) (np. do rzucania nimi w konkurencję pod remizą), a CIEKAWOSTKA U nas kiedyś przyjechali jakieś barany (OBCE) na wiejską imprezę typu ZABAWA :) no i coś tam któremuś chłopakowi w diub dali...
Potem NASI - w odwecie - pojechali do tej wiochy na zabawę, pod oknami poskładali BRONY kolcami do góry, tak żeby się przez okno uciekać nie dało, jeden osiłek zablokował drzwi, a wcześniej wpadła tam cała banda naszych :-)
RZEŹNIA była masakryczna, jednego omal nie zabili jak go dźgnęli nożem w szyję...
Po tej imprezie kilku chłopaków do tej pory świat ogląda W KRATKĘ :-)

kuzyn
Gość
Wysłany: 2005-12-30, 17:38   

Po tej imprezie kilku chłopaków do tej pory świat ogląda W KRATKĘ :-)

Przez te brony? :)

wartborgini
Gość
Wysłany: 2005-12-30, 21:11   

haha no przez brony, tylko nie w tym sensie hahaha

Kędzior
Gość
Wysłany: 2005-12-31, 10:16   

james a kto ty wogóle jesteś ??
a tak poza tym, consensusem w tej kłutni będzie trabant z silnikiem od malucha bo i takie coś widziałem. James byl ze mną więc może poświadczyć.

James
Gość
Wysłany: 2005-12-31, 13:23   

Taa. W sumie ciekawy obiekt:) Warto byłoby zrobic fotki i tu wrzucić i na forum maluchowe też... Tak dla pojednania:D

ali
Gość
Wysłany: 2006-01-01, 23:09   

A zaraz potem poskładajmy malucha z 2t 601 i wystawmy oba na okęcie, niech wygra lepszy :-) Bardzo ciekawy jestem który by wygrał...

skibob
Gość
Wysłany: 2006-01-04, 02:17   

C.D.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi