Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Trzeszczy telewizor jak jade :(
Autor Wiadomość
kondiop
Gość
Wysłany: 2007-02-20, 20:24   

Mam 16 lat i kocham mojego Trabanta Na tegoroczne zloty w Cz-wie tesh sie wybiore a co do tego tematu to po wlączeniu radia nie mam zadnych zaklucen w samochodzie Przepuszczam ze to bedzie wina przewodow wymienie je i powiem czy to wina przewodow

Benek
Gość
Wysłany: 2007-02-20, 21:38   

Witam mam taki problem ze jak jade kolo domów to ludziom trzeszczy telewizor
???
kondiop większość z nas codziennie przejezdza koło domów i nic się NIE dzieje .wydaje mi się mało prawdopodobne ze te zakłucenia to Twoja sprawka!
A moze ludzie ,powinni wymienić telewizory? :)

Kędzior
Gość
Wysłany: 2007-02-20, 21:50   

jak włączam telewizor to trzeszczy mi trabant :/ co sie stało ?? to wina TVN ??

wartborgini
Gość
Wysłany: 2007-02-20, 21:56   

u mnie w domu jeden z telewizorów jest podłaczony do "zwykłej" anteny siatkowej, i na tym telewizorze prosze ja Ciebie, jak siostra jedzie seicentem ;P to trzeszczy... Ale tylko z seicenta tak jest... I tylko na tej antenie zwykłej, a w seicencie radio działa ok i nie ma tam żadnych trzasków.
zakładając więc że seicento jest sowoczesną konstrukcją ;-) )), napewno trzeszczenie z trabanta nie jest spowodowane tym że to staroć.

A ja sądzę że raczej ludzie się czepiają i piepszą takie pierdoły żeby Ci dogryźć albo się pośmiać poprostu.

macq
Gość
Wysłany: 2007-02-20, 21:56   

to wina TVN ?? Nom chyba tak, no bo wkońcu żydokomuna hehehe

kondiop
Gość
Wysłany: 2007-02-20, 22:08   

No chyba raczej tak i groząmi policją bo oni telewizora oglądac nie mogą esh ale i tak sie nie poddaje JEDNYM ZDANIEM MAJĄ PECHA

bartekN.
Gość
Wysłany: 2007-02-20, 22:14   

Kędzior, to nie wina TVN. To wina Platformy!

mateusz
Gość
Wysłany: 2007-02-20, 22:20   

to wina rozrządu. olej też lepiej zmień.

Bross i Cost'a
Gość
Wysłany: 2007-02-20, 22:20   

wiesz ja mam 353 i mam głośny wydech (tak twierdzą oni)i ostatnio policję nasłali na mnie i trabiego ale w porę zamknąłem i się zmyłem do 15m od trabiego - dlaczego - o wydech się nie martwię niech mierzą decybelomierzem ale trabiemu brak .. a za ten brak jest kara do 2000zł
Ludzie się czepiają Trabanciarzy bo My umiemy do czegoś dojść ,a oni nie za bardzo My Trwale dążymy do Celu i Spełniamy marzenia (jeśli ktoś ma...) My Dokonujemy rzeczy Niemożliwych i Mamy Trabanty ,a oni się z nas śmieją ,gardzą i dyskryminują Dlatego przeszkadza im że coś Trzeszczy pyrka dymi pachnie mixolem itd.
co ja wypisuje...... dajcie młotek to im te telewizory porozwalam ! a trabanta niech się nie czepiają !

macq
Gość
Wysłany: 2007-02-20, 23:50   

No chyba raczej tak i groząmi policją bo oni telewizora oglądac nie mogą esh ale i tak sie nie poddaje JEDNYM ZDANIEM MAJĄ PECHA
Skad ja to znam hehehehe. Nie przejmuj sie. Jestem w podobnej sytuacji i szczerze powiedziawszy gówno ci moga zrobić. Do mnie już tyle razy sie dowalali, ze już nie licze :D

kondiop
Gość
Wysłany: 2007-02-21, 07:42   

hehe Ja Trabika nie zaminie na nic wiec lepiej niech oni telewizory sobie zmienią xD

Qbs
Gość
Wysłany: 2007-02-21, 14:08   

mnie raz jakis chamski typek nie pomogl pchnac trabanta jak poprosilem bo ponoc mu chalasuje pod oknem i dziecko budze :/ a mialem wtedy polowke z seryjnym wydechem. Cymbal jakis.

macq
Gość
Wysłany: 2007-02-21, 14:35   

mnie raz jakis chamski typek nie pomogl pchnac trabanta jak poprosilem bo ponoc mu chalasuje pod oknem i dziecko budze :/ a mialem wtedy polowke z seryjnym wydechem. Cymbal jakis. Wtedy robi sie tak:
- wyciagasz reke przed siebie i zaciskasz piesc
- odwracasz dloń
- odliczasz środkowy palec i wystawiasz go pionowo
Myśle, ze pomogłem ;)

halogen
Gość
Wysłany: 2007-02-24, 11:22   

ja jak za gnoja jawke i mnialem i ktos mnial antene siatkową to byla identyczna sytuacja :) ps. jak zlikowidować te $#%^%$^ zakłycenia w radiu w 601 na odpalonym silniku wrrr dalo byc cos jakbym rownolegle do radia podał konda np. 20000uF 16V? bo takiego mam pod reką

Sebastian (reafus)
Gość
Wysłany: 2007-02-24, 13:07   

najprosciej i najszybciej: zapodaj to sie dowiesz ;)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi