|
Trzeszczy telewizor jak jade :( |
| Autor |
Wiadomość |
kondiop
Gość
|
Wysłany: 2007-02-20, 20:24
|
|
|
| Mam 16 lat i kocham mojego Trabanta Na tegoroczne zloty w Cz-wie tesh sie wybiore a co do tego tematu to po wlączeniu radia nie mam zadnych zaklucen w samochodzie Przepuszczam ze to bedzie wina przewodow wymienie je i powiem czy to wina przewodow |
|
|
|
 |
Benek
Gość
|
Wysłany: 2007-02-20, 21:38
|
|
|
Witam mam taki problem ze jak jade kolo domów to ludziom trzeszczy telewizor
???
kondiop większość z nas codziennie przejezdza koło domów i nic się NIE dzieje .wydaje mi się mało prawdopodobne ze te zakłucenia to Twoja sprawka!
A moze ludzie ,powinni wymienić telewizory? :) |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2007-02-20, 21:50
|
|
|
| jak włączam telewizor to trzeszczy mi trabant :/ co sie stało ?? to wina TVN ?? |
|
|
|
 |
wartborgini
Gość
|
Wysłany: 2007-02-20, 21:56
|
|
|
u mnie w domu jeden z telewizorów jest podłaczony do "zwykłej" anteny siatkowej, i na tym telewizorze prosze ja Ciebie, jak siostra jedzie seicentem ;P to trzeszczy... Ale tylko z seicenta tak jest... I tylko na tej antenie zwykłej, a w seicencie radio działa ok i nie ma tam żadnych trzasków.
zakładając więc że seicento jest sowoczesną konstrukcją )), napewno trzeszczenie z trabanta nie jest spowodowane tym że to staroć.
A ja sądzę że raczej ludzie się czepiają i piepszą takie pierdoły żeby Ci dogryźć albo się pośmiać poprostu. |
|
|
|
 |
macq
Gość
|
Wysłany: 2007-02-20, 21:56
|
|
|
| to wina TVN ?? Nom chyba tak, no bo wkońcu żydokomuna hehehe |
|
|
|
 |
kondiop
Gość
|
Wysłany: 2007-02-20, 22:08
|
|
|
| No chyba raczej tak i groząmi policją bo oni telewizora oglądac nie mogą esh ale i tak sie nie poddaje JEDNYM ZDANIEM MAJĄ PECHA |
|
|
|
 |
bartekN.
Gość
|
Wysłany: 2007-02-20, 22:14
|
|
|
| Kędzior, to nie wina TVN. To wina Platformy! |
|
|
|
 |
mateusz
Gość
|
Wysłany: 2007-02-20, 22:20
|
|
|
| to wina rozrządu. olej też lepiej zmień. |
|
|
|
 |
Bross i Cost'a
Gość
|
Wysłany: 2007-02-20, 22:20
|
|
|
wiesz ja mam 353 i mam głośny wydech (tak twierdzą oni)i ostatnio policję nasłali na mnie i trabiego ale w porę zamknąłem i się zmyłem do 15m od trabiego - dlaczego - o wydech się nie martwię niech mierzą decybelomierzem ale trabiemu brak .. a za ten brak jest kara do 2000zł
Ludzie się czepiają Trabanciarzy bo My umiemy do czegoś dojść ,a oni nie za bardzo My Trwale dążymy do Celu i Spełniamy marzenia (jeśli ktoś ma...) My Dokonujemy rzeczy Niemożliwych i Mamy Trabanty ,a oni się z nas śmieją ,gardzą i dyskryminują Dlatego przeszkadza im że coś Trzeszczy pyrka dymi pachnie mixolem itd.
co ja wypisuje...... dajcie młotek to im te telewizory porozwalam ! a trabanta niech się nie czepiają ! |
|
|
|
 |
macq
Gość
|
Wysłany: 2007-02-20, 23:50
|
|
|
No chyba raczej tak i groząmi policją bo oni telewizora oglądac nie mogą esh ale i tak sie nie poddaje JEDNYM ZDANIEM MAJĄ PECHA
Skad ja to znam hehehehe. Nie przejmuj sie. Jestem w podobnej sytuacji i szczerze powiedziawszy gówno ci moga zrobić. Do mnie już tyle razy sie dowalali, ze już nie licze :D |
|
|
|
 |
kondiop
Gość
|
Wysłany: 2007-02-21, 07:42
|
|
|
| hehe Ja Trabika nie zaminie na nic wiec lepiej niech oni telewizory sobie zmienią xD |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2007-02-21, 14:08
|
|
|
| mnie raz jakis chamski typek nie pomogl pchnac trabanta jak poprosilem bo ponoc mu chalasuje pod oknem i dziecko budze :/ a mialem wtedy polowke z seryjnym wydechem. Cymbal jakis. |
|
|
|
 |
macq
Gość
|
Wysłany: 2007-02-21, 14:35
|
|
|
mnie raz jakis chamski typek nie pomogl pchnac trabanta jak poprosilem bo ponoc mu chalasuje pod oknem i dziecko budze :/ a mialem wtedy polowke z seryjnym wydechem. Cymbal jakis. Wtedy robi sie tak:
- wyciagasz reke przed siebie i zaciskasz piesc
- odwracasz dloń
- odliczasz środkowy palec i wystawiasz go pionowo
Myśle, ze pomogłem ;) |
|
|
|
 |
halogen
Gość
|
Wysłany: 2007-02-24, 11:22
|
|
|
| ja jak za gnoja jawke i mnialem i ktos mnial antene siatkową to byla identyczna sytuacja :) ps. jak zlikowidować te $#%^%$^ zakłycenia w radiu w 601 na odpalonym silniku wrrr dalo byc cos jakbym rownolegle do radia podał konda np. 20000uF 16V? bo takiego mam pod reką |
|
|
|
 |
Sebastian (reafus)
Gość
|
Wysłany: 2007-02-24, 13:07
|
|
|
| najprosciej i najszybciej: zapodaj to sie dowiesz ;) |