Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Kupno Trabiego
Autor Wiadomość
szkielu
Gość
Wysłany: 2007-02-10, 20:24   

za 1000zł kupisz nieboszczyka po ekshumacji. władujesz w niego nastepne 2000 zeby doprowadzic do stanu jakotakiego.
Jezeli samochod potrzebny ci jest na dojazdy do pracy kup lepiej 601.
Niestety od pewnego czasu dochodzę do wniosku, ze trabant to auto dla ludzi ze sporą rezerwą budżetową.

arek_353
Gość
Wysłany: 2007-02-10, 20:44   

Niestety od pewnego czasu dochodzę do wniosku, ze trabant to auto dla ludzi ze sporą rezerwą budżetową
ja juz do tego dawno doszedłem

szkielu
Gość
Wysłany: 2007-02-10, 20:58   

tak naprawde ja tez, ale starałem sie wyrzucic to ze swiadomosci. dochodze do wniosku, ze hyundai accent mojego ojca jest tanszy w utrzymaniu :(

Bross i Cost'a
Gość
Wysłany: 2007-02-17, 21:45   

nie dołujcie mnie ja też wiem ,że Trabant to drogie "Hobby" za to co włożyłem mogłem mieć bmw 325i ale co mnie takie bmw ? Trabant mnie rajcuje i to jest to

Kup 601 to będziesz zadowolony.
ja do dziś wspominam każdą jazdę 601ką
(nie omijając 1.1ccm 1.3ccm oraz 1000ccm)
bo Jazda Trabantem to Frajda.

601 jest tańsza w utrzymaniu i prosta w obsłudze - naprawisz po ciemku (bynajmniej ja jak wiedziałem że gaźnik się przytkał - noc w Bieruniu :) )

macko82
Gość
Wysłany: 2007-02-20, 14:28   

witam ja swojego 601 mam od konca 1999r wiadomo ze remont silnika i wolnego kola w skrzyni trzeba bylo robic ale zrobilem nim osobiscie 80tys i nigdy mnie nie zawiodl nawet na dlugich trasach ale o trabanta trzeba dbac!!!Od 2 miesiecy jezdze zgecydowanie nowoczeniejszym autem niz trabi 601 ale przynajmniej raz w tygodniu ganiam trabantem poniewaz mi osobiscie jazda trabim daje satysfakcje takze polecam Ci 601 ale najlepiej z konca lat 80-tych jesli interesuje cie 12v chociaz niemcy wprowadzili ja w trabim pod koniec 84 roku i warto by bylo gdyby mial zaplon elektoniczny wbrew mitom ze jest gowno warty ja jestem z niego bardzo zadowolony chociaz tez musi byc odpowiednio zabezpieczony ale jak nie znajdziesz z elektonikiem to tez nie problem zawsze mozna dokupic a ekonomizer byl montowany w trabach po 84 {12v}lecz faktem jest ze nie we wszystkich, przy kupnie trzeba wzrocic szczegolna uwage na blachy(caly szkielet-progi i jaskolka!!!!!!!!!) tak jak pisal kolega wyzej pozdrawiam was wszystkich

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi