|
tylna lampa przeciwmgielna |
| Autor |
Wiadomość |
wartborgini
Gość
|
Wysłany: 2006-07-01, 23:45
|
|
|
a mi się ze wszystkich elementów trabantowych 601 i polo najbardziej podobają lampy tylne...
najlepiej im to wyszło i ma wygląd cywilizowany, w przeciwieństwie do reszty czyli całego auta...
a lexus... jeśli by był dobrze zrobiony to czemu nie... na ładnej granatowej polówce wyglądały by ślicznie...
Pewnie, na starej odrapanej 601 lexusy by wyglądały jak garnitur na strachu na wróble :) |
|
|
|
 |
macq
Gość
|
Wysłany: 2006-07-02, 00:13
|
|
|
...albo jak fotele z crx-a w wartburgu hehe:)))
to byl zart :)
nie tak na powaznie. Kazdy ma swoje zdanie i szanuje opinie. Pozatym trabant jako auto projektowane w latach 60 ubieglego stulecia nie moglo pozostac nowoczesne w XXI wieku :] |
|
|
|
 |
wartborgini
Gość
|
Wysłany: 2006-07-02, 10:07
|
|
|
...a fotele z crx'a w wartburgu wyglądają świetnie i są bardzo wygodne.
Nie to co orginalne - siedzi się na nich jak na kiblu. Zresztą w trabancie było to samo... nawet w polo, które to miało te fotele jakieś "niby lepsze" od starego 601...
W drugim wartku mam fotele z forda i też są OK, tyle że wygląd nie olśniewa... zmieniłem jakiś miesiąc po zakupie auta, bo jakoś te orginalne nie służą moim kościom :)
Kwestia gustu. Mi się podoba jedno, innym coś innego i tyle.
Koniec tematu. |
|
|
|
 |
macq
Gość
|
Wysłany: 2006-07-02, 11:21
|
|
|
| tu sie musze z toba zgodzic ze sie siedzi jak na kiblu... |
|
|
|
 |
batman
Gość
|
Wysłany: 2006-07-02, 14:55
|
|
|
| może i na kiblu jak kupowałem traba 1.3 to były fotele recaro i wydawało mi sie że orginalne so wygodniejsze jakie było moje zdziwenie gdy wracałem z warszawy do lublina .brak bulu pleców a co do lamp to poprostu wyciołem z lampy poluwkowej mocowanie żarówki dwuwłóknowej i przyspawałem na miejsce pozycji w lampie traba 601.jak będe miał sposób to zrobie foto. |
|
|
|
 |
wartborgini
Gość
|
Wysłany: 2006-07-03, 14:17
|
|
|
no i założyłem foteliki z CRX'a...
Rewelacja !!!
Komfort nieporównywalny, trzymanie boczne i wogóle WYPAS !!!
Z tego wszystkiego zapomniałem że jadę wartkiem a nie hondą i niechcący wszedłem w dość ostry zakręt przy 90/h :) gumy zagrały ale jakoś się wyrobiłem.
Niestety prowadzenie wartka nie takie jak CRX'a :) |
|
|
|
 |
Kosma
Gość
|
Wysłany: 2006-07-16, 22:28
|
|
|