|
CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0
|
|
[1,1] jakie swiece? producent/symbol |
| Autor |
Wiadomość |
papieju
Gość
|
Wysłany: 2005-11-22, 14:42
|
|
|
| briski to swiece dla "tjunikowcoof" - niby super hiper daja 15KM. dla mnie smiech na sali, jakosc moze i dobra, ale ngk swietnie spisuja sie w 353 i w 1.3, wiec nie mam zamiaru zmieniac. iskry mialem kiedys w 353 - dziekuje, postoje, boshe - mialem, ale jeszcze te robione w rfn, pozniejsza chinszczyzna jakos nie przypadla mi do gustu. ngk przynajmniej w 353 szybko osiagaja temperature samooczyszczania, przez co mniej kopci i troszke lepiej sie zbiera. w 1.3 przestal mi gasnac na gazie przy spadku obrotow, na iskrach gasl |
|
|
|
 |
Sikor
Gość
|
Wysłany: 2005-11-22, 18:34
|
|
|
| Co do świec wieloelektrodowych. Przeważnie mają takie same paramtry jak odpowiedniki jednoelektordowe, jednak są znacznie wytrzymalze. Bo teoretycznie elektrody zużywają się trzy razy wolniej, |
|
|
|
 |
halogen
Gość
|
Wysłany: 2005-11-22, 18:47
|
|
|
| Ja mnaiłem w oplu silnik 16SH 3elektrodowe NGK i chodził zajefajnie teraz wstawiłem mu 4elektrodowe bosha i chodzi identycznie natomiast jeden dzień na polskich iskrach zwykłych jeździlem to przy tych masakra :) na wolnych obrotach lepiej się wbija więc polecam wieloelektrodowe chodź nie móię że dobrych firm jednoelektrodowe są złe |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|