Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Drzwi otwierane na ukos do góry
Autor Wiadomość
Placik
Gość
Wysłany: 2005-03-27, 20:15   

a jak by tak zrobić drzwi odsuwane do tyłu tak jak w jakiś wanach, busach itp.?? :D to by było najbardziej praktyczne hehe

mefisto666
Gość
Wysłany: 2005-03-27, 22:20   

a po co wogule dzwi lepiej bedzie jakąs plandeką przykryc i bedą sie otwierały we wszystkie strony oczywiscie zartuje.hmm mi to teraz chodzi po głowie wszystko spoko tylko kwestja umocowania tych podnosników popatrze zobacze i może i ja se takie cos zrobie jak wzmozniłes drzwi??

bRq
Gość
Wysłany: 2005-03-28, 11:29   

a moze Sucide-doors ? :P Takie jak w starych Syrenach (ponizej 105) :D

Oizo
Gość
Wysłany: 2005-03-28, 17:04   

to byłoby zabujcze...

sidus
Gość
Wysłany: 2005-03-29, 07:38   

Są auta, w których nie powinno się robic takich rzeczy... stare polskie powiedzenie "z gówna soku nie wyciśniesz" chcesz robić takie drzwi? Nie rób lipy z zawiasami na słupkach, bo to '.....' powiewa (bez urazy), chłopaki z WC Customs (pimp my ride) jak zakładali do hondy takie drzwi to mówili tej pannie, że ma drzwi za 6.000$, w polsce jest to dużo tańsze, ale i tak obawiam się, że jesli to ma mieć ręce i nogi i wyglądać na prawde zajebiście to musi to też kosztować (np 3.5 tys zl) Z drzwiami otwieranymi do tyłu miałbyś mniej problemów (patrz VW T2), ale nie wiem czy to będzie powalać na kolana, a juz na pewno nie będzie praktyczne (w końcu gdzies musi być prowadnica do drzwi a w trabie w srodku i tak już jest mało miejsca...) Wiadomo, że na temat gustów się nie dyskutuje, ale ja jestem gorącym zwolennikiem powiedzenia: "albo robić z k(l)asą, albo nie robic w ogóle", a pamiętaj, że trabant chodźbys nie wiem jak się starał lamborghini nie zostanie.. no chyba, że zatrudnisz do pomocy słonia (patrz reklama P. 206 :) pzdr

Grzesiek N. [601]
Gość
Wysłany: 2005-03-29, 08:26   

Amen.

Wariat
Gość
Wysłany: 2005-03-29, 09:23   

A tak właściwie to po co drzwi wogóle? :P Masz racje Sidus z Trabanta Lamborghini nie zrobisz... Chociaż jak sie uprzesz... ;) Wszystko da sie zrobić... tylko nie wszystko jest opłacalne... Ale wydaje mi sie, że każda przeróbka Trabanta jest opłacalna :) pozdro!

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi