Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
przeróbka wydechu (601)
Autor Wiadomość
morti
Gość
Wysłany: 2005-04-03, 11:46   

........Germanstyle ruleZ.............

nio i wydech przerobilem juz ponad miesiac temu i smigam sobie na nim jest dosc glosny na wysokich obrotach ale na wolnych prawie jak seria wydech jest krotki 1,5m autko naprawde zyskalo na dynamice dla mnie jest super

jakby ktos chcial szczegoly piszcie na gg

Paweł Morawski/ halogen
Gość
Wysłany: 2005-04-04, 21:03   

ja mam zamiast tylniego samą rurę i końcówkę taką chromowaną. (oczywiście w 601)chodzi jak czołg wrc :D ale moc z tego co mi się wydaje wzrosła i to sporo pozDDRo

Tomek Franas
Gość
Wysłany: 2005-04-06, 17:14   

Mój ma przedni tłumik oryginalny, tył też tylko, że przerobiony na przelotówkę (zero blach w środku) i z chromowaną końcówką. Acha końcówka wydechu ucięta i przyspawana na prosto. Chodzi miodzio! Na wolnych obrotach i przy lekkim przegazowaniu całkiem miły, zadziorny dźwięk. Chociaż momentami trochę męczy hałas przy przyspieszaniu, ale ogólnie jestem bardzo zadowolony.

Pozdrawiam!

morti
Gość
Wysłany: 2005-04-07, 22:43   

Paweł tez jezdzilem na przednim i rurce do konca i powiem ci ze daremne to bylo autko bylo max glosne pieknie chrapalo szczelalo warczalo i burczalo ale za glosno nawet jak na mnie a lubie glosny wydech a co do mocy heh mialem odwrotne wrazenia naprawde wiem jak mam teraz i auto zapied...... a wtedy jezdzilo ciut gorzej od seri choc powiem ci ze trzeba duzo smigac zeby to poznac bo przy takim chalasie to odczucia sa jakbys mial z 200 kucykow :P hehe tylko jakos te auta obok jakos nie znikaja zbyt szybko w lusterku hehhe zostane przy swoim wydechu bo jest udany w 10 :D

pozDDro

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi