Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
"Zaśmiecone forum"
Autor Wiadomość
GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2004-07-07, 12:47   

Czemu tak Wam przeszkadza, ze ktos sobie pisze o silniku odrzutowym w Trabancie?!

Widac sa ludzie ktorym to przeszkadza i sa tez tacy ktorym to nie przeszkadza ;)
I jak tez widac nie zostalo to usuniete...

wg mnie należy potępiać i usuwać wątki notorycznie powtarzające się, takie, które zawierają obraźliwe treści lub noszące znamię ogłoszenia czy reklamy

To oczywiste, tylko nie wszyscy autorzy takich watkow, nawet po probie wytlumaczenia rozumieja ze zle jest pisac takie rzeczy...

Czemu na tym FORUM nie mozna edytować/usuwać swoich postów ??

Bo mechanizm tego forum na to na razie nie pozwala...

A tak troche OT - popatrzcie na gielde i zobaczcie ile jest wpisow dot. kupna lub sprzedazy "papierow" do Trabanta...
Zenujace!

CaMeL
Gość
Wysłany: 2004-07-07, 13:23   

Dzieki bardzo GrzegorzB za pozostawienie mojego posta ;-) A tak podsumowujac nie wydaje Wam sie, ze ta rozmowa tutaj jest troszke bez sensu ;P Niech zostanie tak jak bylo, czyli niech kazdy pisze to co chce w granicach rozsadku, ktore ustalaja administratorzy.

PozDDRawiam!

Kaszub.Gdynia
Gość
Wysłany: 2004-07-07, 16:36   

CaMeL, dzięki wielkie za wsparcie, dotychczas samotnie rozbijałem sobie mój kaszubski łeb w obronie wolności słowa i tolerancji dla wypowiedzi innych nawet jeśli są oceniane jako głupie.

Wszystkim majacym patent na mądrość zadam pytanie:
Czy wstawienie silnika od Zaporożca do motocykla jest głupie, czy nie?

Na zlocie w Sztumie taki motocykl sie pojawił i była to konstrukcja nie mniej egzotyczna niz jej właściciel. Wzbudzał zainteresowanie i sympatie, nawet u ludzi którzy osądzali to zjawisko jako głupotę.

Kto wie co sie urodzi z forumowej dyskusji na temat absurdalnej wizji Trabanta z silnikiem Ursusa? Nie wiem..., wiem, że nie wolno pacyfikować w zarodku pomysłów, tylko dlatego że NAM wydają się głupie.
Więcej tolerancji dla INNEGO, czymkolwiek jest, o ile nie ogranicza naszej wolności.
A posty na Forum tego nie robią.

Pozdrawiam

Mr Muzik
Gość
Wysłany: 2004-07-07, 16:44   

Witam
Wczoraj jeszcze stwierdziłem, że nie będę się dopisywał do wątku, bo ktoś to uzna za głupotę.
Dzisiaj nie wytrzymałem:
Po pierwsze: Dorgi Maxxie piszesz o głupich postach o niczym i że na forum powinna być prawdziwa pomoc techniczna.
Jak robiłem swojego szerszenia (zaraz mnie ktoś zabije za to co teraz powiem) to niewiele pomocy technicznej z forum dostałem
Raczej szukałem kontaktu z konkretnymi ludzmi i dopiero z nimi poza forum.
Na forum nie da się tak całkiem technicznie, bo wtedy tematy byłyby dwupostowe: pytanie - odpowiedż, i następny temat. opisy i umawianie się na spoty też nie jest bez znaczenia.
Odwiedziłem już niejdną grupę dyskusyjną czy forum i w zasadzie wszędzie pisze się "o wszystkim i o niczym" Myślę, że ważniejsze od "wycinania" postów jest aby autorzy w temacie dokładnie pisali czego sprawa dotyczy i wtedy wszystko jest jasne.
Poszukuję dobrego i taniego lakieru i nika i już wiadomo, że jeśli nie mam nic do powiedzenia na temat lakierów samochodowych to nawet tam nie wchodzę (chyba, że sam się chcę czegoś dowiedzieć)
Do Ekipy Granatoworękich :-) I już wiadomo, że czarnoręcy nie mają po co tego czytać
Zaglądam na forum przynajmniej kilka razy w tygodniu, ale głosu nie zabieram zbyt często: jedynie wtedy, gdy czegoś szukam czy potrzebuję, albo gdy widzę, że mogę komuś pomóc OT i cała zasada
A tak na marginesie: Maxx nie masz czasem klosza tylnej lampy do Barkasa?

Kuzyn
Gość
Wysłany: 2004-07-07, 18:07   

A moim zdaniem zrobił sie burdel i wiele osób przyzwyczaiło się do okresu bez admina. Na innym forum tez jestem zapisany i nie ma tam tak wielu tępych i pustych tematów i wypowiedzi.

NIE WOLNO nikomu zabronić wyrażania własnego zdania lub prezentowania własnych pomysłów choćby nie wiem jak głupie były; oczywiście trzeba apelować o zdrowy rozsądek i umiar, żeby takie posty nie przeważały na forum i żeby ich liczba spadała ale w sposób naturalny

No właśnie apelujemy, stanowczo bo stanowczo ale apelujemy. Trzeba ten naturalny spadek przyspieszyć.

A do gadania o pierdołach to zgadzam się z którymś przedmówcą, jest czat :)

Paweł Filipczak
Gość
Wysłany: 2004-07-07, 18:15   

Czemu na tym FORUM nie mozna edytować/usuwać swoich postów ??

A wyobraz sobie, ze taki przykladowy burak (bywaly takie tutaj) zwyzywa Ciebie od najgorszych, a po 2 dniach wymaze obrazliwe slowa i sie zacznie bulwersowac dlaczego to ty go obrazasz...

Takze z forum jest jak w zyciu... jak cos palniesz to musisz ponosic konsekwencje.

Piotr S.
Gość
Wysłany: 2004-07-07, 18:56   

Tak - tylko w momencie gdy coś się poprawi na forum zostaje adnotacja, że post edytowano z podaniem dnia i godziny.
A co do zaśmiecania - na innym forum gdzie jesem moderatorem też z tym walczymy. Cenzura - absolutnie nie. Nawet jeśli ktoś się nie zgadza ze mną nie ingeruję w to. Ale nie można dopuścić, żeby na forum bałagan był bo komuś się regulaminu nie chciało przeczytać, bo komuś się nie chciało spoojrzeć czy dwa dni temu taki temat już nie był poruszany, bo ktoś ma zły dzień i ma ochote na kimś pojeździć....

Hans
Gość
Wysłany: 2004-07-09, 18:27   

Przelotnie widze że kolega kuzyn zmienił mauera na wartburga to zapraszam na forum klubu wartburga .
Tylko mnie nie zbluzgajcie.

Kuzyn
Gość
Wysłany: 2004-07-09, 19:20   

Hans a gdzie to forum?????

Sikor
Gość
Wysłany: 2004-07-09, 20:29   

Tutaj
Hans nie pękaj jest nas tu trzech a takich dwóch jak nas trzech to nie ma ani jednego :D

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi