|
[601] strasznie slaby ledwo chodzi |
| Autor |
Wiadomość |
Bart
Gość
|
Wysłany: 2004-08-06, 22:05
|
|
|
ciekawe ile wazy taki zapchany tłumik?? dwa razy wiecej niz normalnie ?? i ciekawe ile przepuszcza spalin... jak nie chcesz udusic trabanta to zrob tak jak pisali JaJer, WLADZIO
PoZdRaWiAm |
|
|
|
 |
Grzesiek N.
Gość
|
Wysłany: 2004-08-07, 08:32
|
|
|
| Dwa, trzy razy więcej u mnie. |
|
|
|
 |
Gizmo
Gość
|
Wysłany: 2004-08-07, 11:22
|
|
|
| tylko ze problem jest z odkreceniem tego tlumika bo niemam kanalu a ciezko mi bedzie tam wlezc. a tak pozatym to strasznie kopci. a jesli bym go juz zdjol to czym go przeczyscic? |
|
|
|
 |
Grzesiek N.
Gość
|
Wysłany: 2004-08-08, 07:33
|
|
|
| Najlepiej wymienić (szczególnie jak są dziury). Ja wymieniłem na nowy fiatowski. Koszt: 10zł. Można tłumik wypalić, rozebrać itd., ale czy to się opłaci? |
|
|
|
 |
Paweł Filipczak
Gość
|
Wysłany: 2004-08-08, 12:37
|
|
|
tylko ze problem jest z odkreceniem tego tlumika
To odlacz po prostu rure od przedniego tlumika i zobacz jak jezdzi. |
|
|
|
 |
Zbyszek 601
Gość
|
Wysłany: 2004-08-09, 08:07
|
|
|
Najlepiej wymienić (szczególnie jak są dziury). Ja wymieniłem na nowy fiatowski. Koszt: 10zł. Można tłumik wypalić, rozebrać itd., ale czy to się opłaci?
Opłaci się, opłaci, o ile nie ma dziur. Rozginasz tłumik po obwodzie, rozpoławiasz, wyciągasz skamielinę, wycinasz przegrodę składasz, zaginasz i delektujesz się życiem. Ja po tej operacji nie poznaję samochodu! Druga młodość!!! Koszt: 0 zł. Tłumik bez problemu zdejmiesz kładąc się pod samochodem, nawet bez używania lewarka, no chyba, że masz sklepany resor i stoi 2 cm nad ziemią. Powodzenia! |
|
|
|
 |
Gizmo
Gość
|
Wysłany: 2004-08-17, 21:39
|
|
|
| no mieliscie racje to tlumik. tylko mam problemy z porozginaniem go. 2 dluzsze boki ida bez problemu a 2 krotsze na ktorych sa mocowania do podwozia nie chca sie odgiac. zastanawiam sie nad kupnem nowego tlumika tylko niewiem czy dostane go gdzies u nas w sklepie. moze wiecie od czego tlumik bylby zastepczy i nie bylo by problemow z podpieciem? |
|
|
|
 |
Grzesiek N.
Gość
|
Wysłany: 2004-08-17, 22:01
|
|
|
FSO Polski Fiat 125p.
tu to pisze |
|
|
|
 |
Gizmo
Gość
|
Wysłany: 2004-08-18, 15:20
|
|
|
| dzis zamowilem oryginalny tlumik. jutro bede mial. pan w sklepie powiedzial ze bedzie kosztowal do 40zl. |
|
|
|
 |
|
|