|
Ktoś, kiedyś powiedział, że trabanty może już niedługo staną |
| Autor |
Wiadomość |
MK
Gość
|
Wysłany: 2005-09-09, 21:49
|
|
|
| PS.Na złotówki to gość chce 40 576 zł... |
|
|
|
 |
Spiderman_2005 / Karaś :)
Gość
|
Wysłany: 2005-09-09, 21:55
|
|
|
| widzialem to, widzialem... :P |
|
|
|
 |
Marcin/Niutek
Gość
|
Wysłany: 2005-09-09, 22:31
|
|
|
| Troche roboty i kasy w to wsadził ale tyle sałaty to nikt za to nie da nawet zeby miał złota tapicerke. Ale ludzie sie dzis cenią a tu mamy najlepszy przykład. |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2005-09-10, 07:57
|
|
|
| fajny trabancik tylko troszkę wiejski ten tuning. Dla wyjadnienia, dla mnie wiejski tuning to wszystko co polega na wsadzeniu 5 kilo plastików, strumienicy z allegro sportowych świec i stożka. Oczywiście większość takich tunerów obniża zawieszenie żeby wyglądał sportowo. Może i wsadził kupe kasy. Jak ja liczylem to w swojego trupa wpakowałem prawie 2000 zł. a nie wiem czy wzioł bym za niego 200 bo stan jego jest opłakany (wymaga dopieszczenia :D). więc nie robie tak jak mi radzą wszyscy, żebym go sprzedał i kupił innego w lepszym stanie, tylko zrobię swojego i huk :) To się nie opłaca. |
|
|
|
 |
gonzo
Gość
|
Wysłany: 2005-09-10, 19:48
|
|
|
| lepszy numer...na krakowskim przedmiesciu facet mnie zaczepił, ze ma problem ze swoim trabem, jest ze szczecina wszystko robi u mechaników itp. traba kupil od ojca ktory byl pierwszym wlascicielem za 3500(nie mowil jak dawno temu), a jak policzyl to wsadzil w niego 8000, z czego pewnie polowa albo i lepiej to honoraria sz.p. mechaników |
|
|
|
 |
sir gajos
Gość
|
Wysłany: 2005-09-10, 21:12
|
|
|
| No niektorzy niestety nie maja zielonego pojecia jak naprawic Traba(co dla innych moze byc rzecza jak najbardziej niezrozumiala), pomimo tego ze moze i nie jest on zbyt skoplikowana jednostka . Ja niestety do takich ludzi naleze i dlatego, ze sam nie potrafie, a nie mam kasy na mechanikow to Trabant stoi juz drugi rok i z dnia na dzien marnieje :/ |
|
|
|
 |
|
|