Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
zamienniki - mechanizm wycieraczek
Autor Wiadomość
Phyt0n
Gość
Wysłany: 2004-01-25, 16:40   

hmmm ... tego nie wie nikt ... :(
Pozdrowienia!

qba_601
Gość
Wysłany: 2004-01-26, 14:23   

to celowanie wycieraczkami to nic innego jak zle podlaczenie silniczka.moze kturycs kable poszedl na emeryture

a co do umierajacego silniczka w 1,1 to python sprawdz taki modul sterujacy ktury miesci sie kolo wlacznika wycierraczek moze on nawalil

Galant
Gość
Wysłany: 2004-01-27, 11:47   

Witam! Jesli silniczek (dot wszystkich silniczków elektr) raz załącza raz nie to powodem są zużyte tulejki wirnika - chodzi dobrze a jak się zatrzyma to po skosie i klops! JAk pukniesz to ruszy. Miałem ten sam problem citroenie przy podnoszeniu szyb.

Co do celowania to spr należy kable oraz przełącznik wew mech wycieraczek który odp za hamowanie (wycieraczek oczywiście)
Pzdr

Phyt0n
Gość
Wysłany: 2004-01-27, 18:59   

zaczal dzialac...
potraktowalem spod kierownicy lekkim uderzeniem i jest working ... ciekawe jak dlugo ... :)
Pozdrowienia!

Strah
Gość
Wysłany: 2004-01-28, 17:35   

jak mi sie spalil silniczek pojechalem na szrot i tam znalazlem 601 z instalacja 12 V i choc silnik znajdowal sie w innym miejscu niz w moim 1.1 to go zamienilem i dziala!! :)) tylko jeden mankament nie ma tego czasowego wlaczania tzn. biegu na ktorym same sie co jakis czas wlaczaja poza tym ok:)

Strah
Gość
Wysłany: 2004-01-28, 17:40   

aha pióra mi trzeba wymienic gdzie kupic mozna take w okolicach katowic czy moze jakies zwylke z kaszla podejda czy mam szykac po sklepach??

z góry dzieki i pozdrawiam

Łukasz&Grażynka S
Gość
Wysłany: 2004-01-28, 20:17   

od kaszla pasują idealnie mam u siebie i są troszke szersze niz org. ale nmie zahaczają o uszczelki jest OK koszt ok 3zł za pióro

Phyt0n
Gość
Wysłany: 2004-01-28, 21:54   

piora najlpiej kupic 300mm albo 280mm ... mam 300mm i ciutke hacza mi o uszczelke ... :)
Pozdrowienia!

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi