|
CCF, co gdzie jak |
| Autor |
Wiadomość |
blaz
Gość
|
Wysłany: 2004-03-19, 08:33
|
|
|
| a tam CCF , można sobie darować ten cały CCF-może i fajne sie wydaje bo chyba jako jedyni do trampków akcesoria robią ale ceny to klapa. Można jakiś łądny zderzak dorwać na szrocie, pobawić sie w przeróbki i będzie tak samo fajnie |
|
|
|
 |
krzysztof kotecki
Gość
|
Wysłany: 2004-03-19, 09:52
|
|
|
| Ludzie a zadeklarujcie sie ze bedziecie kupowac!!!!To ja zrobie spojlerki do trampka wedle waszego zyczenia,jakies szkice albo wizje co i jak byscie chcieli i mozemy gadac tylko nie mowmy o 2 sztukach bo kazdy wie ze forma kosztuje .PZDDR |
|
|
|
 |
blaz
Gość
|
Wysłany: 2004-03-19, 11:56
|
|
|
| uja bym chciał lotke dachową montowaną nad szybą, ale próbowałem dobrać i nic |
|
|
|
 |
Clark
Gość
|
Wysłany: 2004-03-19, 18:27
|
|
|
| Wiesz, odnośnie tej formy...Jedna firma nam odpisała,że to nowy projekt i koszt zderzaków i nakładek na progi wynosi ponad 4tys.To straszne.Co do CCF,to niewydaje wam sie głupie,żeby większość Trabików wyglądała tak samo?? Zamiast wydać tą kase w CCF,nie lepiej wykazac sie inwencją twórczą i za te pieniądze przerobić coś samodzielnie?? |
|
|
|
 |
Newwer
Gość
|
Wysłany: 2004-03-20, 18:11
|
|
|
Nie wiem czy wiesz Clark ale CCF nie robi jednego wzoru, a samodzielne przerobki nie sadze ..... widzialem juz kilka:(
CCF ma 7 wzorów zderzaka przedniego,
3 podkladki pod zderzak,
8 roznych rodzajow grila,
Bauzatz 602,
Bauzatz 603,
to chyba wystarczy zeby traby wygladaly inaczej a z cenami to do dj tunning oni nie zdzieraja:)a repertuar ten sam hehe... |
|
|
|
 |
Mikołaj "psik&am
Gość
|
Wysłany: 2004-03-20, 23:09
|
|
|
| szwab ktory jest wlascicielem formy zabral je od kolesia ktory trzepal te wszystkie wzory - teraz po prostu trza dzwonic do ccf-u i zamawiac bezposrednio u nich - postaram sie dotrze do szefa - bo mam z Nim dobre uklady :D |
|
|
|
 |
Newwer
Gość
|
Wysłany: 2004-03-21, 01:27
|
|
|
postaraj sie psiku, bo jak sie nie postarasz to bede cienko pial:(
A standardem nie u[miech mi sie jezdzic... |
|
|
|
 |
Clark
Gość
|
|
|
|
 |
Maciek Chybiński
Gość
|
Wysłany: 2004-03-22, 12:33
|
|
|
No tak i wszystko jasne ;P ale jak by ktos mogl to wszystko przetlumaczyc ze szfabskiego na nasz to bym byl glücklich :)
pozdroo |
|
|
|
 |
blaz
Gość
|
Wysłany: 2004-03-22, 16:57
|
|
|
| kurcze ale bajery mają extra. Jakby tam można było wpaść i tak jak kiedys było z klockami "lego" w ciągu paru minut można by było wynosić wszystko co sie uniesie... pomażyć można. Fajny jest ten obrotomierz z wskażnikiem ładowania i paliwa-tylko prawie 5 "baniek" za obr. to sporo |
|
|
|
 |
Clark
Gość
|
Wysłany: 2004-03-22, 20:11
|
|
|
| Noooo,ale lusterka są za....biste i tylko 60zł, a na giełdzie w Gliwicach takie chodzą po 200zł komplet:( |
|
|
|
 |
Złoty
Gość
|
Wysłany: 2004-03-22, 22:09
|
|
|
spoko stronki, no i bajery tez extra,
...szkoda tylko, ze my takich nie mamy po polsku, i u nas takich bajerow nie ma...
Ale mimo wszystko Clark dzieki za zaj...bista stronke
RE5PEKT |
|
|
|
 |
|
|