|
Upowaznienie na jazde trabantem |
| Autor |
Wiadomość |
radzieckii
Gość
|
Wysłany: 2005-06-14, 19:56
|
|
|
| Przetrzepałem pół ninternetu na ten temat i nic nie znalazłem, więc chyba możemy bez żadnych oświadczeń, poświadczeń, zaświadczeń i pieczątek itp. jeździć cudzymi samochodami. To chyba taka sama plota jak ta, że jak masz prawko np. kat. B i zdajesz np. na A i nie zdasz testów, to zabierają ci B, też bzdura. |
|
|
|
 |
Piotr S.
Gość
|
Wysłany: 2005-06-14, 20:01
|
|
|
...więc chyba możemy bez żadnych oświadczeń, poświadczeń, zaświadczeń i pieczątek itp. jeździć...
Nie mieszaj człowieku ludziom w głowach i nie kombinuj -nigdy nie było i nie potrzeba żadnych zaświadczeń żeby jeździć po kraju czyimś samochodem. Bierzesz dowód rejestracyjny i ubezpieczenie OC pojazdu oraz swoje prawo jazdy i jeździsz.Skoro masz dowód to znaczy że masz prawo poruszać się tym pojazdem. |
|
|
|
 |
Mally2105
Gość
|
Wysłany: 2005-06-15, 07:45
|
|
|
| Amen Piotruś....Nikt mnie nie pytał rok temu,dlaczego jade na Słowację cudzym samochodem..Ani Polacy,ani Słowacy... |
|
|
|
 |
Piotr S.
Gość
|
Wysłany: 2005-06-20, 22:32
|
|
|
| Węgrzy też nie pytali... |
|
|
|
 |
Mally2105
Gość
|
Wysłany: 2005-06-21, 07:12
|
|
|
| O Węgrach zapomniałem ;] |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2005-06-21, 15:13
|
|
|
Węgrzy też nie pytali...
a skąd wiesz... Jak na mój gust to jakiś przynajmniej dziwny jest ten język ;) |
|
|
|
 |
bartłomiej guzek
Gość
|
Wysłany: 2005-06-21, 22:50
|
|
|
| Jak trabi jest sprawny to zrób do policjanta "słdką minkę" i powiedz że jak nie ma nic więcej do powiedzenia to niech powie pa pa i jedź w droge.Powodzenia |
|
|
|
 |
bartek/jastrząb
Gość
|
Wysłany: 2005-06-22, 14:41
|
|
|
| co tam masz na avatarze bartłomieju? mini sedan czy trabik concept car??? :P |
|
|
|
 |
|
|