|
Trabant sie zapalil!!!! |
| Autor |
Wiadomość |
Marcin & Marta
Gość
|
Wysłany: 2005-06-20, 14:48
|
|
|
| Mi sie zmiesci pod siedzeniem kierowcy bo poprzedni wlasciciel zalozyl fotele od VW Polo i sa zrobione troszke wyzsze bo gosciu mial wzrostu 160 cm(ja mam 172 i do dachu mam ok.12-15 cm).A na oryginalnych fotelach faktycznie by nie weszla. |
|
|
|
 |
Spiderman_2005
Gość
|
Wysłany: 2005-06-20, 17:31
|
|
|
| ja bym proponował zapoznać się z instrukcją obsługi, poczym ją zerwać, polakierować na srebrno, nakleić naklejke NOS i przymocować pod półką od strony kierowcy :) ja sam planuje tak zrobić :P |
|
|
|
 |
Piotr S.
Gość
|
Wysłany: 2005-06-21, 23:04
|
|
|
Mi sie zmiesci pod siedzeniem kierowcy bo poprzedni wlasciciel zalozyl fotele od VW Polo i sa zrobione troszke wyzsze bo gosciu mial wzrostu 160 cm(ja mam 172 i do dachu mam ok.12-15 cm).A na oryginalnych fotelach faktycznie by nie weszla.
No ciekawe -bo ja miałem pod fotelem kierowcy gaśnicę odkąd auto kupiłem. I jakoś spokojnie sie mieściła -dostęp błyskawiczny, nie przeszkadza... |
|
|
|
 |
brzydal
Gość
|
Wysłany: 2005-06-22, 14:42
|
|
|
A jak juz sobie przelakierujesz gasnicę i nakleisz na niej NOS to nie zapomnij oCD pod lusterkiem i jakiejs błyszczacej puszcze po groszku konserwowym na wydechu.
Potem jeszcze szybkie zakupy jakiegos fajnego dresu i juz mozesz śmigac pod remizę.... powodzenie u wieśniaczek i zazdrosne spojzenia wieśmakuf zapewnione!
HIHI a na szybie mozna napis: REMIZA EDYSZYN |
|
|
|
 |
radzieckii
Gość
|
Wysłany: 2005-06-22, 15:12
|
|
|
| Brzydki! Zapomniałeś o zimnym łokciu!!! |
|
|
|
 |
Spiderman_2005
Gość
|
Wysłany: 2005-06-22, 16:01
|
|
|
| cos jeszcze?? |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2005-06-22, 22:01
|
|
|
No jeszcze smurfy moga sie dochrzanic ze nie ma naklejki legalizacyjnej i ze to nie gasnica bo nie jest czerwona |
|
|
|
 |
macq
Gość
|
Wysłany: 2005-06-23, 06:09
|
|
|
Ja widziałem na żuku napis : NO BAS, NO FUN... :) co to ludzie nie wymyślą. Jeśli chodzi o zimny łokieć, to panowie "tuningowcy" chować łapy na skrzyżowaniach, bo wam złamia. Kiedyś widziałem licznik w trabie wyskalowany do 360 km/h i raczej szafy nie dało sie zamknąc. A to dopiero jest wiejski tuning. Tam jest wyskalowane w mpa
link |
|
|
|
 |
wartborgini
Gość
|
Wysłany: 2005-06-23, 15:21
|
|
|