Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
tomiał być żart
Autor Wiadomość
Kędzior
Gość
Wysłany: 2010-09-23, 07:59   

osłona się nie połamała, a w bieszczadach też ucierpiałem :/

Pietrek "ELV15&a
Gość
Wysłany: 2010-10-06, 11:19   

Mi ostatnio zderzak pod internatem wgnietli. Na szczęście nie jest to aż tak widoczne.
Jak by mi Trabiego do wody wepchnęli to nie wiem co bym takim gnojkom zrobił.

Paweł-Yogi
Gość
Wysłany: 2010-10-09, 22:17   

A ja dziś mało gości nie sklepałem nogą od krzesła za oplucie mi samochodu.Jak wyskoczyłem z samochodu z tekstem czy w ryja dawno nie dostał to chciał się bic ale szybciutko zrezygnował gdy zobaczył że mam nogę od krzesła w ręku.Ja tak samo spałzowałem bo pod sklepem jest monitoring więc skonczyło się tylko na wymianie zdań.Ale się jeszcze trafi to dostanie w mazepę za coś takiego.

Dymatorek
Gość
Wysłany: 2010-10-09, 23:07   

Polecam kupić dębowy kij do palanta + piłeczkę w razie gdyby pytano po co to "narzędzie", piłeczka wiele wyjaśnia, nie ma wtedy powodu do spekulacji :D Od razu człowiek czuje się bezpieczniej i pewniej w razie czyjejś niesubordynacji :)

Qba
Gość
Wysłany: 2010-10-09, 23:42   

Można też siekierę...:D

Bogdan 611
Gość
Wysłany: 2010-10-10, 17:29   

Ostatnio sympatyczny starszy Pan z maluszka pogonił z siekierą na światłach łepków w Passacie:)

Dymatorek
Gość
Wysłany: 2010-10-11, 07:48   

Przypomniały mi się czasy średniej szkoły, jak kumpel co rusz zastawał Tico w poprzek na parkingu, musiał czekać aż sąsiednie wozy odjadą, mojego nigdy nie ruszyli choć generalnie przestawiam go sam, czasem się nawet śmiali jak w zimie poprawiałem go bo krzywo stał :D

JaJer
Gość
Wysłany: 2011-01-25, 02:13   

Można też siekierę...:D
... w takim przypadku należy przymocować kółeczko do kluczy na końcu trzonka i kluczyk np. do kłódki.
W razie pytań: co to? Śmiało odpowiadamy: - breloczek do kluczy, a co nie widać!
Pozdrawiam.

Bartek Dobrzyński
Gość
Wysłany: 2011-02-17, 16:53   

Alarm z czujnikiem położenia załatwia większość problemów. Przynajmniej tych związanych z operacjami typu wywrotka na dach.
Co do żartów, to kiedyś pamiętam na osiedlu parkowały obok siebie dwa maluchy sąsiadów. Oba czerwone. No więc my czasem zamienialiśmy im tablice. Właściciele też się śmiali. Było wesoło. O wrzucaniu do jeziora albo robieniu szkód nikt nie myślał...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi