|
znacie tego trabanta ?? |
| Autor |
Wiadomość |
kuzyn353
Gość
|
Wysłany: 2010-05-13, 23:50
|
|
|
Normalny trampek robi świetne dachowanie :D
Kumpelek, opisz coś więcej. Koszt i dostępność toru. |
|
|
|
 |
machoony
Gość
|
Wysłany: 2010-05-14, 13:26
|
|
|
| dostepny caly czas, i za free :) ale jest dziurawy. niesety nikt o niego nie dba. |
|
|
|
 |
Kumpelek
Gość
|
Wysłany: 2010-05-14, 14:16
|
|
|
Machoony, jesteś nie doinformowany..;)
Tor jest zamykany, na jakieś imprezy. Generalnie np w niektóre dni jest tak, że mają tam wjazd auta z jakiegoś klubu i inne samochody nie mają prawa wstąpić na ten tor. Generalnie, jeżeli by się chciało legalnie na ten tor wjechać, to trzeba zwrócić się do Automobilklubu Częstochowskiego o zgode/wynajęcie na określony czas/doby. chociaż uważam, że łatwiejszym sposobem było by dogadanie się z jakimś klubem który już dawno dogadał się z automobilklubem. To tak w skrócie..
Chcieliśmy wynająć tor w kwietniu na jeden dzień, lecz kwota 800zł nas lekko przerosła.. w cieplejsze dni tor jest jeszcze droższy.. |
|
|
|
 |
machoony
Gość
|
Wysłany: 2010-05-14, 14:20
|
|
|
| ile razy my albo znajomi tam jezdzili to zawsze za free. klucz do garazu kolegi pasuje do klodki ze szlabanu. a ostatnio nawet ponoc szlaban ukradli. |
|
|
|
 |
Kumpelek
Gość
|
Wysłany: 2010-05-14, 15:35
|
|
|
No to widocznie trafialiście w dobrą porę. Ja tu jestem dość często, poza tym rozmawiałem nie tak dawno z jednym z członków Automobilklubu i mniej więcej mi powiedział trochę o tym, a ja w skrócie napisałem wyżej. Sam tor aktualnie właśnie należy do Automobilklubu Częstochowskiego.
Szlabanu już nie ma, fakt:) ale jak ktoś ma sporo obniżone zawieszenie to ciężko mu będzie pokonać drogę wjazdową na tor...:( |
|
|
|
 |
kuzyn353
Gość
|
Wysłany: 2010-05-14, 16:55
|
|
|
"Gust jest jak ch..., każdy ma swój"