Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
WOŚP 2010 - Kraków
Autor Wiadomość
GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2009-12-11, 22:19   

Hej, na razie nie ma niestety żadnych konkretów, jak zwykle...
Już parę razy były fajne zapowiedzi i potem nic z tego nie wychodziło z powodu prowizorki, niedopracowania, braku czasu organizatorów,
mam nadzieję, że tym razem z odpowiednim wyprzedzeniem pojawią się rzeczywiście jakieś rzetelne informacje.

Jak tylko będzie jakieś info to też chętnie przekażę dalej i oczywiście dam znać krakowskiej ekipie.

Lopez
Gość
Wysłany: 2009-12-17, 19:03   

Więc sprawa wygląda tak na rynek mamy wjechać około 12 ale zbiórka najprawdopodobniej dużo wcześniej będzie na parkingu centrum handlowego Zakopianka. Potem będziemy przejeżdzać w eskorcie policji (jeden zabytkowy radiowóz i jeden zabytek straży pożarnej też) pod Centrum Handlowe Bonarka tam znów postoimy chwilke i potem leci na rynek gdzie będziemy stać około godziny do półtorej. To jest jeden z scenariuszy. Tylko jest jeden mankament. Do 23,12,2009 Na mojego maila wszyscy którzy chcą wjechać na rynek na mojego maila wysyłać mi dane samochodów wraz z danymi właścicieli. (Jak zwykle Urząd Miasta nie pomaga nam w 100%) jest obowiązkowe by dostać zezwolenie na wjazd na rynek. Mój mail lopezzz18@o2.pl

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2009-12-21, 14:20   

Szkoda że nie powiadomiłeś mnie o tym (e-mail, telefon), dlatego mi zależało na jakimś kontakcie, żeby móc jak najszybciej przekazać informacje!

Forum nie czytają wszyscy ludzie z Krakowa, a ci co tu zaglądają pewnie robią to rzadziej w okresie świątecznych przygotowań. Na przykład ja miałem prawie tygodniową przerwę z uwagi na służbowy wyjazd i obowiązki domowe!

Dysponuję kontaktami do kilkudziesięciu osób w Krakowie i okolicy. Ale zanim ruszę z akcją sms-ową proszę o to abyś przesłał mi e-mail ze swoimi danymi, ponieważ (wybacz) jesteś anonimową postacią, a tu chodzi o dane osobowe, które w tej chwili miałby trafić do kogoś nieznanego z imienia i nazwiska, nawet telefonu nie podałeś...

Nie napisałeś też jakich dokładnie danych wymaga UMK. Kolejna sprawa: czy podane mają być dane właścicieli samochodów, czy osób które będą prowadzić auta?

Dziś jest 21 grudnia, czyli już 4 dni w plecy.

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2009-12-22, 08:05   

Na razie zero odzewu :(

Trzeba podać pesel czy nie?
Do kogo trafią dane?

Lopez
Gość
Wysłany: 2009-12-22, 09:43   

GrzegorzB przeczytałem maila od ciebie i tez odpisałem na niego. Do wszystkich no o jakie dane może mi chodzić Rejka auta rocznik i dane właściciela. Jak ktoś się boi dać dane w ciemno to niech nie daje ale zastanówmy się o co w tym wszystkim chodzi? Przecież to najczystszego rodzaju pomoc.

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2009-12-22, 10:10   

Lopez, źle mnie rozumiesz...

Widzę że masz dużo zapału do działania przy finale WOŚP, ale chyba mało doświadczenia organizacyjnego.
Ja nie mam do Ciebie pretensji, oczekuję tylko konkretnego podejścia do sprawy, a nie prowizorki, z którą najczęściej się spotykałem przy kontaktach z ludźmi z Orkiestry...

Dalej nie napisałeś jakie dokładnie dane trzeba przygotować do przekazania do Urzędu!
Żeby się potem nie okazało, że nie wydali zezwoleń bo brakowało np. PESEL, albo czegoś innego.

Lopez
Gość
Wysłany: 2009-12-23, 21:15   

Wszystko wskazuje na to że przez jakiś czas będzie można składać maile o te wjazdówki także jak ktoś się zdecyduje to śmiało.

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2009-12-24, 07:58   

Wymagane dane:
numer rejestracyjny, rocznik, samochód,
imię, nazwisko, adres właściciela samochodu

Pasjonat
Gość
Wysłany: 2009-12-27, 09:26   

Jest jeszcze szansa załatwić te wjazdówki ??

Lopez
Gość
Wysłany: 2009-12-28, 12:21   

Pasjonat wysyłaj mi te dane co tu napisałeś wraz z rejestracjami. Masz ost gwizdek na to. Lopezzz18@o2.pl

Lopez
Gość
Wysłany: 2009-12-28, 12:25   

A i grzegorzB gadałem z organizatorem wymagane dane to sa: typ auta i rejestracja nic wiecej.

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2009-12-29, 08:28   

przez jakiś czas będzie można składać maile o te wjazdówki
Masz ost gwizdek na to.

Lopez, napisz do cholery do kiedy trzeba przysyłać, żadnego konkretu tu nie ma!
Typ auta czy marka?

Wysłałem ci dane z nadesłanych do mnie zgłoszeń: marka, numer. rej., imię i nazwisko.

Lopez
Gość
Wysłany: 2009-12-29, 16:47   

A więc tak dziękuje wszystkim za zgłoszenia. Dziś już koniec zgłaszania. GrzegorzB dostałem maila z tym danymi wszystko ok dziękuje za pomoc. Jak będę znał szczegóły gdzie zbiórka jak wyglada trasa napisze wiec przestań cisnąć mnie bo to nie odemnie zależy.

Kamil Pawłowski (harnaś)
Gość
Wysłany: 2009-12-29, 17:20   

ilu uczestników udało się zebrać ?

Lopez
Gość
Wysłany: 2009-12-29, 17:36   

u mnie jest w okolicy 50ciu ale jeszcze sam sztab z tego co mi mówili zorganizowali z 20 ale jak znam życie polowa się wykruszy bo śnieżek bo sól bo opony letnie. jak przyjedzie z 30 to już będzie fajnie.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi