|
WOŚP 2010 - Kraków |
| Autor |
Wiadomość |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2009-12-11, 22:19
|
|
|
Hej, na razie nie ma niestety żadnych konkretów, jak zwykle...
Już parę razy były fajne zapowiedzi i potem nic z tego nie wychodziło z powodu prowizorki, niedopracowania, braku czasu organizatorów,
mam nadzieję, że tym razem z odpowiednim wyprzedzeniem pojawią się rzeczywiście jakieś rzetelne informacje.
Jak tylko będzie jakieś info to też chętnie przekażę dalej i oczywiście dam znać krakowskiej ekipie. |
|
|
|
 |
Lopez
Gość
|
Wysłany: 2009-12-17, 19:03
|
|
|
| Więc sprawa wygląda tak na rynek mamy wjechać około 12 ale zbiórka najprawdopodobniej dużo wcześniej będzie na parkingu centrum handlowego Zakopianka. Potem będziemy przejeżdzać w eskorcie policji (jeden zabytkowy radiowóz i jeden zabytek straży pożarnej też) pod Centrum Handlowe Bonarka tam znów postoimy chwilke i potem leci na rynek gdzie będziemy stać około godziny do półtorej. To jest jeden z scenariuszy. Tylko jest jeden mankament. Do 23,12,2009 Na mojego maila wszyscy którzy chcą wjechać na rynek na mojego maila wysyłać mi dane samochodów wraz z danymi właścicieli. (Jak zwykle Urząd Miasta nie pomaga nam w 100%) jest obowiązkowe by dostać zezwolenie na wjazd na rynek. Mój mail lopezzz18@o2.pl |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2009-12-21, 14:20
|
|
|
Szkoda że nie powiadomiłeś mnie o tym (e-mail, telefon), dlatego mi zależało na jakimś kontakcie, żeby móc jak najszybciej przekazać informacje!
Forum nie czytają wszyscy ludzie z Krakowa, a ci co tu zaglądają pewnie robią to rzadziej w okresie świątecznych przygotowań. Na przykład ja miałem prawie tygodniową przerwę z uwagi na służbowy wyjazd i obowiązki domowe!
Dysponuję kontaktami do kilkudziesięciu osób w Krakowie i okolicy. Ale zanim ruszę z akcją sms-ową proszę o to abyś przesłał mi e-mail ze swoimi danymi, ponieważ (wybacz) jesteś anonimową postacią, a tu chodzi o dane osobowe, które w tej chwili miałby trafić do kogoś nieznanego z imienia i nazwiska, nawet telefonu nie podałeś...
Nie napisałeś też jakich dokładnie danych wymaga UMK. Kolejna sprawa: czy podane mają być dane właścicieli samochodów, czy osób które będą prowadzić auta?
Dziś jest 21 grudnia, czyli już 4 dni w plecy. |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2009-12-22, 08:05
|
|
|
Na razie zero odzewu :(
Trzeba podać pesel czy nie?
Do kogo trafią dane? |
|
|
|
 |
Lopez
Gość
|
Wysłany: 2009-12-22, 09:43
|
|
|
| GrzegorzB przeczytałem maila od ciebie i tez odpisałem na niego. Do wszystkich no o jakie dane może mi chodzić Rejka auta rocznik i dane właściciela. Jak ktoś się boi dać dane w ciemno to niech nie daje ale zastanówmy się o co w tym wszystkim chodzi? Przecież to najczystszego rodzaju pomoc. |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2009-12-22, 10:10
|
|
|
Lopez, źle mnie rozumiesz...
Widzę że masz dużo zapału do działania przy finale WOŚP, ale chyba mało doświadczenia organizacyjnego.
Ja nie mam do Ciebie pretensji, oczekuję tylko konkretnego podejścia do sprawy, a nie prowizorki, z którą najczęściej się spotykałem przy kontaktach z ludźmi z Orkiestry...
Dalej nie napisałeś jakie dokładnie dane trzeba przygotować do przekazania do Urzędu!
Żeby się potem nie okazało, że nie wydali zezwoleń bo brakowało np. PESEL, albo czegoś innego. |
|
|
|
 |
Lopez
Gość
|
Wysłany: 2009-12-23, 21:15
|
|
|
| Wszystko wskazuje na to że przez jakiś czas będzie można składać maile o te wjazdówki także jak ktoś się zdecyduje to śmiało. |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2009-12-24, 07:58
|
|
|
Wymagane dane:
numer rejestracyjny, rocznik, samochód,
imię, nazwisko, adres właściciela samochodu |
|
|
|
 |
Pasjonat
Gość
|
Wysłany: 2009-12-27, 09:26
|
|
|
| Jest jeszcze szansa załatwić te wjazdówki ?? |
|
|
|
 |
Lopez
Gość
|
Wysłany: 2009-12-28, 12:21
|
|
|
| Pasjonat wysyłaj mi te dane co tu napisałeś wraz z rejestracjami. Masz ost gwizdek na to. Lopezzz18@o2.pl |
|
|
|
 |
Lopez
Gość
|
Wysłany: 2009-12-28, 12:25
|
|
|
| A i grzegorzB gadałem z organizatorem wymagane dane to sa: typ auta i rejestracja nic wiecej. |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2009-12-29, 08:28
|
|
|
przez jakiś czas będzie można składać maile o te wjazdówki
Masz ost gwizdek na to.
Lopez, napisz do cholery do kiedy trzeba przysyłać, żadnego konkretu tu nie ma!
Typ auta czy marka?
Wysłałem ci dane z nadesłanych do mnie zgłoszeń: marka, numer. rej., imię i nazwisko.
|
|
|
|
 |
Lopez
Gość
|
Wysłany: 2009-12-29, 16:47
|
|
|
| A więc tak dziękuje wszystkim za zgłoszenia. Dziś już koniec zgłaszania. GrzegorzB dostałem maila z tym danymi wszystko ok dziękuje za pomoc. Jak będę znał szczegóły gdzie zbiórka jak wyglada trasa napisze wiec przestań cisnąć mnie bo to nie odemnie zależy. |
|
|
|
 |
Kamil Pawłowski (harnaś)
Gość
|
Wysłany: 2009-12-29, 17:20
|
|
|
| ilu uczestników udało się zebrać ? |
|
|
|
 |
Lopez
Gość
|
Wysłany: 2009-12-29, 17:36
|
|
|
| u mnie jest w okolicy 50ciu ale jeszcze sam sztab z tego co mi mówili zorganizowali z 20 ale jak znam życie polowa się wykruszy bo śnieżek bo sól bo opony letnie. jak przyjedzie z 30 to już będzie fajnie. |
|
|
|
 |
|
|