Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Moja czarna skarbonka.
Autor Wiadomość
Kargul
Gość
Wysłany: 2009-11-14, 21:00   

a ściągałeś duroplasty i patrzyłeś jakie ma nadkola skoro jesteś taki pewien że będzie stać i 3 lata i nic mu nie będzie??

arek_353
Gość
Wysłany: 2009-11-14, 21:43   

witam
przyszła mi teraz do głowy taka smieszna ( z perspektywy czasu) sytuacja
kiedys nie miałem klamek , ba, ja nawet w środku nie miałem klamek :) , szczęscie, że jeszcze nie była załozona elektryka w szybach
działo się to jak mialem jeszcze 353 wiec lat temu kupe
na skrzyzowaniou urwał mi się przwód od masy i wychodziliśmy przez okno aby zepchnąć auto :)
teraz mam klamki mało elektryki
fakt , że mam lenia na wymiane węzyka hamulcowego ( aż mi wstyd) i wyczyszczenie pare ognisk
tłumacze sobie to tym, że nie mam czasu , ale wiadomo to taka ściema i samousprawiedliwienie ,
poprostu się wypalam :( etam , każdego to czeka
ale sie rozpisałem do desperadosie
pozdrawiam i zycze kolego zapału :)

Kumpelek
Gość
Wysłany: 2009-12-05, 10:01   

raczej już nici z zapału..

http://gielda.cartoontrab...&ogl=8521&sort=

Bogdan 611
Gość
Wysłany: 2009-12-05, 12:04   

Dobrze żarło i zdechło:)

Kumpelek
Gość
Wysłany: 2009-12-05, 13:53   

Po prostu widać kto jest pasjonat.. :) Chyba, że kolega kupił kolejnego a tego chce pogonić to wtedy ok:)

cizik
Gość
Wysłany: 2009-12-08, 20:16   

Nie ma jak pogratulowac nacieszył się miesiąc i umarło

Dymatorek
Gość
Wysłany: 2010-04-07, 21:18   

kolega się zestresował maturą i brakiem funduszy ;p ja też jestem maturzystą bez funduszy a oto co własnymi niedoświadczonymi bez jakichkolwiek umiejętności technicznych rękoma udało mi się stworzyć od podstaw rozbierając go na części pierwsze i czyszcząc centymetr po centymetrze z rdzy. Czas trwania prac od po szkole do późnego wieczoru + weekendy i wakacje razem czyni 2 lata bez wkładu pracy osób drugich i trzecich ;)

Pieszczoch

Bogdan 611
Gość
Wysłany: 2010-04-07, 22:36   

Szczerze powiedziawszy nie jestem fanem tuningu optycznego a wszczegulnosci u klasyków ale muszę przyznać ze fajnie Ci wyszedł,nojeszcze ten złoty kolor.Jedynie co skrytykuje to wlew gazu,mozna go było jakoś schować,ja w poldonie mam razem z wlewem benzyny pod klapką(w trabancie raczej niewykonalne) a kolega w Audi ma fajnie pod zderzakiem tak ze wogule nie można poznać że ma gaz.

Dymatorek
Gość
Wysłany: 2010-04-07, 23:02   

wlew gazu miałem zrobić pod kolor ale przy montażu niestety już nie dysponowałem metalikiem żeby chociaż w ten sposób to zamaskować, jutro mogę podrzucić fotki wnętrza ;)

Kamil Pawłowski (harnaś)
Gość
Wysłany: 2010-04-08, 07:21   

Bardzo ladnie ci to wyszlo :) wlasnie jestem w trakcie calkowitego remontu , idzie to powoli ale idzie . Podeslij wiecej fotek :) harnas_ns@poczta.fm

Kumpelek
Gość
Wysłany: 2010-04-08, 08:30   

Bogdan pedał, zdradził Trabanta...

Bogdan 611
Gość
Wysłany: 2010-04-08, 09:33   

Nie zdradził.....poldon jest chwilowo puki traba nie zrobie,a tak wogule to juz trafił na giełde......dajesz cos z IFA na masce i jest twój:)

matheock
Gość
Wysłany: 2010-04-08, 18:13   

Kolor złoty fajnie wyszedł, zderzaki dobrane z dobrym gustem. Alufelgi pasujace. Ma swój styl. Mnie się podoba.

Ja co do mojego 1.1 mam już kolejne plany i dalsze prace mam nadzieję że wkrótce.

Dymatorek
Gość
Wysłany: 2010-04-12, 22:56   

A to sem ja i nie mówcie że wiek ma znaczenie bo to kwestia pasji i zapału w dążeniu do upragnionego celu ;]

Ja

Musze w końcu wybrać się na jakiś zlot bo zaczynam próżnować ;]

Kumpelek
Gość
Wysłany: 2010-04-13, 15:14   

Masz garaż przy domu?

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi