|
Jak daleko dojedzie Trabant 1.1? |
| Autor |
Wiadomość |
miszatrabi
Gość
|
Wysłany: 2005-03-18, 11:38
|
|
|
mój rekorod 45 000 tyś km w 3 miesiące oraz najlepszy wyczyn jak do tej pory 1300 km w 15 godzin
;)
pozDDRawiam |
|
|
|
 |
gonzo
Gość
|
Wysłany: 2005-03-19, 16:32
|
|
|
warszawa-gdansk-mikolajki-gdansk-leba-warszawa.z kluczem do kol i srubokretem.byl lysy zapas, niemmialem podnosnika.i nic,auto nawet nie pierdnelo.ZERO usterek i przygod.tylko tankowalem i jechalem
ps.obecnym trabem chyba bym sie nie odwazyl;)))) |
|
|
|
 |
Paweł
Gość
|
Wysłany: 2005-03-19, 17:42
|
|
|
| 601-ką z Łodzi nad Balaton, powrót przez Budapeszt i Zakopane. Z Budapesztu do Zakopca w 8 godzin... Zero usterek, jedno co to stracił wolne obroty, co mi potem pan Berliński za pomocą drucika naprawił (jakaś dyszka się zapchała w gaźniku i stąd ambaras). |
|
|
|
 |
Grubas
Gość
|
Wysłany: 2005-03-19, 20:20
|
|
|
Ja jak zakupiłem swojego to zrobiłem z pełnym bakiem od Warszawy do Tarnobrzega (250 wyszło w sumie) z źle ustawionym gaźnikiem bo go przylewało i palił jak smok jak na Traba. W domu okazało się że jest jeszcze rezerwa + pare liter gasoliny.
Pozdro |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2005-03-19, 23:20
|
|
|
He he Paweł, mnie tez pan Berlinski w ten sposob traba naprawil, mialem ten sam problem kiedys (gasl na wolnych obrotach), jeszcze sie nie znalem na trabiku i pan Henryk wzial drucik, pogrzebal w dyszy biegu jalowego i prosze bardzo, trabi gotowy (20 zl he he :-p).
Pozdrawiam =] |
|
|
|
 |
Karol "MaxXx&
Gość
|
Wysłany: 2005-03-19, 23:41
|
|
|
| wydaje mi się że drucik to nie za dobre rozwiązanie, można poniszczyć dyszę... |
|
|
|
 |
Paweł
Gość
|
Wysłany: 2005-03-20, 14:49
|
|
|
Ze mnie zdarł dychę ale to było jakiś czas temu...
Pewnie lepiej byłoby gaźniczek wymontować, umyć w benzynce i wsadzić na nowo, ale pamiętam że jak mi pogmerał to działało elegancko jeszcze przez ponad rok, dopóki go nie sprzedałem Gdybym znał ten motyw to bym nie musiał jeździć z nogą jednocześnie na gazie i hamulcu po tym całym Budapeszcie ))) |
|
|
|
 |
|
|