Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
II Centralny Zjazd Pojazdów Komunistycznych
Autor Wiadomość
xiędzu
Gość
Wysłany: 2008-06-28, 15:14   

Bartku - termin się już napewno nie zmieni bo rezerwację zapłaciłem i urlop zarezerwowałem :P
Papieju - szef ośrodka był w Warszawie na jaki PTTKowskim zebraniu i nie mógł rozmawiać - w poniedziałek mam zadzwonić i pogadać

Sikor
Gość
Wysłany: 2008-06-28, 17:33   

Xiedzu jak jest z możliwością przyjechana na jeden dzień. Tj sobota rankiem przyjazd wieczorem wyjazd? Jak to się ma do wpisowego, i reszty obwarowań uczestnictwa we zlocie? Jestem ostatni cieniutki czasowo, a choć na jeden dzień bym chciał się wyrwać do was.

Dany
Gość
Wysłany: 2008-06-28, 23:03   

No to jest już w sumie dwóch, których interesuje kwestia przyjechania chociaż na jeden dzień. Czekamy na odpowiedź.

xiędzu
Gość
Wysłany: 2008-06-30, 06:38   

zapraszam również na jeden dzień - "obwarowań" nie ma, wpisowe czyli opłata zlotowa jest - wszak idzie ona na organizację zlotu jako całości a każdy (jak w zeszłym roku) dostaje komplet "upominków" i możliwość uczestniczenia we wszystkim co w danym dniu się dzieje - a dziać się będzie :)

mateusz105l
Gość
Wysłany: 2008-06-30, 16:25   

Bardzo dobry pomysł ze stroną i plakatem. Ja pewnie przyjadę tylko w charakterze pasażera z jegomościem z 2 postów wyżej;]

J-23
Gość
Wysłany: 2008-07-01, 21:56   

Ach jo, widzę że nie tylko mnie odpowiada sobota. Jeśli nie nastąpi nagły wypadek to pojadę. Wiecie, Trabant chce jechać... no co zrobić:)

PozDDRawiam

papieju
Gość
Wysłany: 2008-07-07, 07:38   

No i jak z tymi psami? Wiadomo coś? Bo nie wiem jak się ustawiać...

xiędzu
Gość
Wysłany: 2008-07-07, 16:39   

jeśli nie zagryzą kota kierownika ośrodka - mogą przyjechać.

Naczelny Komitet Organizacyjny podjął uchwałę o powołaniu do życia forum organizacyjnego i udostępnieniu możliwości wypowiedzenia swojej opinii PT uczestnikom Zjazdu.

W tym celu należy użyć przycisku FORUM umieszczonego w Trybunie Ludu Zmotoryzowanego

kaja77
Gość
Wysłany: 2008-07-13, 10:18   

Witam. Mam nadzieję, że i ja dojadę tym razem. Mam traba od 3 lat i jeszcze nie byłam na zlocie, chociaż kolega Yogi mnie wyciąga od dawna.
Będę z przyjaciółką ;)

Jendrej
Gość
Wysłany: 2008-07-13, 12:37   

to chyba podniesiesz frekwencje ;p

ZBuK
Gość
Wysłany: 2008-07-23, 14:29   

W imieniu kolektywu czerwonych Trabantów kieruję zapytanie do kierownictwa Zlotu Centralnego. Czy z racji zbliżających się wykopków przewidujecie odpowiednią pogodę? Chcąc wykonać 300% normy nasz wyjazd uzależniamy od odpowiedniej aury. Jakie są perspektywy w tej materii w rejonie centralnej Polski w dniach zlotowych?

piotr bittner senior
Gość
Wysłany: 2008-07-24, 09:53   

Senior szuka miejsca w trabancie z wielkopolski - poznania..........na wyjazd na zlot.....
oczywiście dokładam sie do kosztów....
Junior niestety w pracy...........
Istnieje wersja inna - jak brak Trabanta z wolnym miejscem to może są chętni na samochód zastępczy mam kilka miejsc w transporterze multiwanie -
w multiwanie można spać 2-3 osób....
preferuje trabanta..........
czekam na propozycje......
chciałbym pojechać....
telefon 501 066 062
kuszelas@icpnet

Qbs
Gość
Wysłany: 2008-07-24, 13:19   

mozesz podjechac do lodzi i wziac mojego niebieskiego trbanta bo nie ma kto nim jechac a ja jestem za granica. powaznie mowie!

Zbyszek 601
Gość
Wysłany: 2008-07-24, 14:58   

Ruszam z Warszawy w piątek ok. godziny 15.
Są chętni do przyłączenia się?
Niestety nie jadę trabantem :/
Do zobaczenia!

Fasol
Gość
Wysłany: 2008-07-24, 19:15   

a kto wyrusza w sobotę z Warszawy i o której ??

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi