|
II Centralny Zjazd Pojazdów Komunistycznych |
| Autor |
Wiadomość |
xiędzu
Gość
|
Wysłany: 2008-06-28, 15:14
|
|
|
Bartku - termin się już napewno nie zmieni bo rezerwację zapłaciłem i urlop zarezerwowałem :P
Papieju - szef ośrodka był w Warszawie na jaki PTTKowskim zebraniu i nie mógł rozmawiać - w poniedziałek mam zadzwonić i pogadać |
|
|
|
 |
Sikor
Gość
|
Wysłany: 2008-06-28, 17:33
|
|
|
| Xiedzu jak jest z możliwością przyjechana na jeden dzień. Tj sobota rankiem przyjazd wieczorem wyjazd? Jak to się ma do wpisowego, i reszty obwarowań uczestnictwa we zlocie? Jestem ostatni cieniutki czasowo, a choć na jeden dzień bym chciał się wyrwać do was. |
|
|
|
 |
Dany
Gość
|
Wysłany: 2008-06-28, 23:03
|
|
|
| No to jest już w sumie dwóch, których interesuje kwestia przyjechania chociaż na jeden dzień. Czekamy na odpowiedź. |
|
|
|
 |
xiędzu
Gość
|
Wysłany: 2008-06-30, 06:38
|
|
|
| zapraszam również na jeden dzień - "obwarowań" nie ma, wpisowe czyli opłata zlotowa jest - wszak idzie ona na organizację zlotu jako całości a każdy (jak w zeszłym roku) dostaje komplet "upominków" i możliwość uczestniczenia we wszystkim co w danym dniu się dzieje - a dziać się będzie :) |
|
|
|
 |
mateusz105l
Gość
|
Wysłany: 2008-06-30, 16:25
|
|
|
| Bardzo dobry pomysł ze stroną i plakatem. Ja pewnie przyjadę tylko w charakterze pasażera z jegomościem z 2 postów wyżej;] |
|
|
|
 |
J-23
Gość
|
Wysłany: 2008-07-01, 21:56
|
|
|
Ach jo, widzę że nie tylko mnie odpowiada sobota. Jeśli nie nastąpi nagły wypadek to pojadę. Wiecie, Trabant chce jechać... no co zrobić:)
PozDDRawiam |
|
|
|
 |
papieju
Gość
|
Wysłany: 2008-07-07, 07:38
|
|
|
| No i jak z tymi psami? Wiadomo coś? Bo nie wiem jak się ustawiać... |
|
|
|
 |
xiędzu
Gość
|
Wysłany: 2008-07-07, 16:39
|
|
|
jeśli nie zagryzą kota kierownika ośrodka - mogą przyjechać.
Naczelny Komitet Organizacyjny podjął uchwałę o powołaniu do życia forum organizacyjnego i udostępnieniu możliwości wypowiedzenia swojej opinii PT uczestnikom Zjazdu.
W tym celu należy użyć przycisku FORUM umieszczonego w Trybunie Ludu Zmotoryzowanego |
|
|
|
 |
kaja77
Gość
|
Wysłany: 2008-07-13, 10:18
|
|
|
Witam. Mam nadzieję, że i ja dojadę tym razem. Mam traba od 3 lat i jeszcze nie byłam na zlocie, chociaż kolega Yogi mnie wyciąga od dawna.
Będę z przyjaciółką ;) |
|
|
|
 |
Jendrej
Gość
|
Wysłany: 2008-07-13, 12:37
|
|
|
| to chyba podniesiesz frekwencje ;p |
|
|
|
 |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2008-07-23, 14:29
|
|
|
| W imieniu kolektywu czerwonych Trabantów kieruję zapytanie do kierownictwa Zlotu Centralnego. Czy z racji zbliżających się wykopków przewidujecie odpowiednią pogodę? Chcąc wykonać 300% normy nasz wyjazd uzależniamy od odpowiedniej aury. Jakie są perspektywy w tej materii w rejonie centralnej Polski w dniach zlotowych? |
|
|
|
 |
piotr bittner senior
Gość
|
Wysłany: 2008-07-24, 09:53
|
|
|
Senior szuka miejsca w trabancie z wielkopolski - poznania..........na wyjazd na zlot.....
oczywiście dokładam sie do kosztów....
Junior niestety w pracy...........
Istnieje wersja inna - jak brak Trabanta z wolnym miejscem to może są chętni na samochód zastępczy mam kilka miejsc w transporterze multiwanie -
w multiwanie można spać 2-3 osób....
preferuje trabanta..........
czekam na propozycje......
chciałbym pojechać....
telefon 501 066 062
kuszelas@icpnet |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2008-07-24, 13:19
|
|
|
| mozesz podjechac do lodzi i wziac mojego niebieskiego trbanta bo nie ma kto nim jechac a ja jestem za granica. powaznie mowie! |
|
|
|
 |
Zbyszek 601
Gość
|
Wysłany: 2008-07-24, 14:58
|
|
|
Ruszam z Warszawy w piątek ok. godziny 15.
Są chętni do przyłączenia się?
Niestety nie jadę trabantem :/
Do zobaczenia! |
|
|
|
 |
Fasol
Gość
|
Wysłany: 2008-07-24, 19:15
|