Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
TRABEM NA KRYM
Autor Wiadomość
brzydal
Gość
Wysłany: 2005-02-09, 22:14   

jestesmy na czacie

Bigos
Gość
Wysłany: 2005-02-09, 23:41   

Ekipa Łódź wiecei bdb że chcaiłbym sie z Wami wszystkimi tam wybrać ale nie mam moje jak , czy bede pracował i czy tyle kasy naskładam , myśle że tak , myśle nad tym naprawde poważnie , myśle że 3000na 2os to borba cena woozem , ponieważ za 1500os to takie sobie czsy sfundujemy. A tu jak rodzina pojedziemy.....jeśli wypali

Lewy81
Gość
Wysłany: 2005-02-10, 06:32   

No No.... Robi sie ciekawie...az od soboty zaczynam rekonstrukcje auta....Bo do wyjazdu coraz blizej....3000 zl..Hmm moze ciut przesadzilem ale jak nie uzbieram 2500 to sie nigdzie nie ruszam...:P Jak sie bawic to sie bawic..:)
Pozddro @LL

brzydal
Gość
Wysłany: 2005-02-10, 08:33   

Przestań straszyć ludzi!!!

To jest kasa, która zbierasz dla 2 osób!!!
Jak napiszesz ze 1250 to jakos lepiej brzmi...

Bigos
Gość
Wysłany: 2005-02-10, 08:37   

Przecież każdy wie że za darmo sie nie pojedize w zjefajną wycieczke, mam madzieje że uda sie mi wybrać , na osobe 1500zł to moim zdaniem spoko hajz , jak faktycznie jechać to sie bwaić max , a nie biedizć .

James
Gość
Wysłany: 2005-02-10, 13:32   

No to może się uda... Problem w tym, że chciałem jeszcze o Zwickau zachaczyć, a w planach jest IFA F9, ale 1500 to chyba jakoś uzbieram:) Najwyżej trzeba będzie poprawić relacje z rodzicami i z dziadkami:)))

papieju
Gość
Wysłany: 2005-02-12, 13:38   

olej do 2t powinno sie kupic, mieli przeciez motory, komarki jakeis swoje, maja silniki w lodziach, kosiarki. Moze nie na kazdej stacji,ale powinno sie dostac. Co nie znaczy ze nie lepiej kupic butle 5l zlab 2x5l miksolu i wsadzic w bagaznik. Wacha faktyczmie tania i nie taka podla, trabant/wartburg sobie z nia radzi, zreszta w wawie mozna dostac ruskie paliwo pb 90 bodajze, albo 92 i nawet wspolczesne zachodnie fury sobie radza. A radza, bo tam faktycznie jest 92, a nie jak u nas - kupujesz 95 a masz mniej sporo. Z takim wyjazdem tak samo jak w klubie warba, dostalismy zaproszenie do angli na zlot ifa i jak pomyslelismy, to taka wyprawa sie powiedzie, ale musi byc spelnione kilka warunkow: jazda wieksza grupa, sponsor/sposorzy, no i woz wsparcia technicznego, czyli jakis sprinter, do ktorego wszyscy laduja swoje czesci,klucze itd, i ktory jedzie za nami. Bo takie dystanse dla naszych starych juz autek to moze byc spory wysilek, czasem okupiony awaria. Wiem cos o tym, bo na ostatniej objazdowce auto mi kleklo 30km przed meta, a wyjezdzajac z domu wsio bylo ok na pierwszy rzut oka. Qba_601 cos o tym wie, hehe. Zeby stare auto pojechalo i dojechalo bez zawarii, to nalezalo by je chyba rozebrac na czynniki pierwsze, kazda zcesc obejrzec osobno i zlozyc. Wtedy mamy 99%, inaczej na trasie 2tys km stawiam 50/50 dla przecietnego traba/warba ze dojedzie bez przygod. to tyle. HOWK

brzydal
Gość
Wysłany: 2005-02-12, 16:35   

paliwo o ktorym mówiłem to 95 jest jeszcze 91 84 72
oleju nie znalazłem ale tak jak mowilem szukałem lokalnego....
woz wsparcia technicznego? dobry pomysł tylko kto czyms takim dysponuje?

papieju
Gość
Wysłany: 2005-02-12, 16:53   

dysponuje ktos, komu zaplaci sponsor :)

James
Gość
Wysłany: 2005-02-12, 18:52   

A najlepiej jakby to był jakiś Barkas:D Ładnie by się komponował:D:D:D

brzydal
Gość
Wysłany: 2005-02-12, 20:24   

Papieju Ty masz cos takiego?
Bo jeśli mówisz o kimś obcym kto pojedzie za pieniadze to nie odkryłeś niczego...
Fajne furgonetki widziałem też w salonie ... mozna po prostu kupic... tylko czy to o to własnie chodzi?

Qbs
Gość
Wysłany: 2005-02-12, 23:18   

A brzydki z ta Nyska patent nie przejdzie?

brzydal
Gość
Wysłany: 2005-02-13, 00:59   

Qbs ta nysa to sama pomocy potrzebuje....
Ale mysle ze warto sie zastanowic jakie czesci zabrac i kto takowe posiada.... uda sie zobaczycie ze sie uda

Arozo z Emowa
Gość
Wysłany: 2005-02-13, 13:09   

Najlepiej to by było wziąć na lawetę dwa traby(601 i 1.1)oraz 2 wartburgi(353 i 1.3) jako części zapasowe bo niewiadomo co się może komu przydać,tylko co by na to powiedzieli nasi dzielni panowie celnicy?

papieju
Gość
Wysłany: 2005-02-13, 19:46   

oj,wiem ze trzeba zaplacic. dlatego wymagani sa sponsorzy. i nie mowie tu o kwocie 200zl :) jesli bedziemy tak pesymistycznie podchodzic to nigdy nic nie bedzie. a ktos znajomy z furgonetka zawsze sie znajdzie

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi