Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
To się nazywa Tjunink... hehehe
Autor Wiadomość
radzieckii
Gość
Wysłany: 2005-02-06, 13:56   

A po naszych drogach takie kasztany nie jeżdżą?

Newwer
Gość
Wysłany: 2005-02-06, 18:09   

cool;D

Grzesiek N. [601]
Gość
Wysłany: 2005-02-06, 18:40   

:D :D :D :D niezłe, tylko trochę szkoda tych autek...

eddie
Gość
Wysłany: 2005-02-06, 19:24   

witam.
proponuje zerknac na wszystkie auta przedstawione na stronie. ;]
pozdrawiam ;]
eddie

Sebastian Kurantowicz (re
Gość
Wysłany: 2005-02-06, 22:40   

mi sie podobaja swiatelka tego bialego czegos podobnego do pf 125p. ale reszta jest poprostu BOSKA :D

Arthas
Gość
Wysłany: 2005-02-07, 07:02   

A mnie się podobał tylko ten biały fiacior. Reszta to wieś przynajmniej dla mnie. Pissssssss

radzieckii
Gość
Wysłany: 2005-02-07, 15:25   

To gratuluję, że Ci się podobał ten "biały fiacior", który w rzeczywistości nazywa się Łada 2101, bądż po rosyjsku "Żyguli"(nazwa nie ma nic wspólnego z tym, co może Wam przyjść do głowy). Gratulacje, bo tytuł tego artykułu to "Formuła 2101 i inne tragedie". Proponuję przeczytać artykuł, albo z racji problemów językowych, poprosić o pomoc rodziców. Może wtedy zrozumiecie intencje autora. Wyobrażcie sobie, że my Niemcom śmierdzimy taką samą wiochą, jak Wam "Ruscy". Pozdrawiam.

Gość
Wysłany: 2005-02-07, 16:04   

nie interesuje mnie to jak sie nazywa tylko jak wyglada. czyba o to w tuningu chodzi ?? a rosyjskiego nie bardzo umiem.

radzieckii
Gość
Wysłany: 2005-02-07, 16:16   

Ja w przeciwieństwie do Ciebie znam rosyjski i przetłumaczę Ci to łopatologicznie. Według autora wszystkie przedstawione pojazdy śmierdzą TOTALNĄ WIOCHĄ!!!Ten "biały fiacior" też!!!

James
Gość
Wysłany: 2005-02-07, 17:38   

Gorzej... One wszystkie śmierdzą wiochą:)))

Gość
Wysłany: 2005-02-07, 17:53   

i w zwiazku z tym ze facet tak napisal musze sie z tym zgodzic?? Wyrazilem swoje zdanie, a to co tamten ktos wypisuje na swojej stronie to jego sprawa. Pozatym nie musze znac rosyjskiego zeby wiedziec co o nim sadzic. Nawet jezeli napisalby ze to najbrzydszy samochod jaki kiedykowliek widzial - jego sprawa. Kazdy ma swoj gust a o gustach sie nie dyskutuje.
Mi sie ta Lada podoba.

Kędzior
Gość
Wysłany: 2005-02-07, 18:32   

co wy chcecie... Ja mógł bym takim samochodem śmigać, Tylko potrzebne były by mi wielkie przeciwsłoneczne okulary żeby mnie nikt ze znajomych nie poznał :) Ale tak na serio, to przyznajcie się komu się nie śnił taki słowiański bolid wyśmigłowy :)

Rycho
Gość
Wysłany: 2005-02-07, 21:41   

Witam.
Łada fajny sprzęt tak jak Trabi, kwestia gustu. Ja wole Trabiszona i mam Trabiszona ktoś woli Łade to ma Łade--->proste. A to co znajduje się w linku umiesciłem po to żeby sie pośmiac z "wiejskiego tjuningu" a, że akurat to jest stronak rosyjska nie ma znaczenia tak samo mogłaby być niemiecka czy amerykańska. Wazne co znajduje się w linku.

pozDDRawiam :D

radzieckii
Gość
Wysłany: 2005-02-09, 14:37   

Widać nie dla wszystkich to takie oczywiste. Muszę sobie kupić telefon z aparatem, to nie przepuszczę żadnej wiochy u nas, w naszym pięknym i dostatnim kraju. A wczoraj widziałem 601 kombi z czymś, co dopiero po dłuższej obserwacji okazało się spojlerem, taka okazja....

blaz
Gość
Wysłany: 2005-02-10, 19:52   

ale staraja sie... chyba tylko w Rosji robia lexus-looki do samary:))
A tak pomijajac sam tuning to ciekawe czemu u nich policja nie zwraca uwagi na takie cos? czyż u nich nie bylo drogówki? bo u nas to chyba daleko by nie zajechali z takim "tjuninkiem":))

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi