|
To się nazywa Tjunink... hehehe |
| Autor |
Wiadomość |
radzieckii
Gość
|
Wysłany: 2005-02-06, 13:56
|
|
|
| A po naszych drogach takie kasztany nie jeżdżą? |
|
|
|
 |
Newwer
Gość
|
Wysłany: 2005-02-06, 18:09
|
|
|
| cool;D |
|
|
|
 |
Grzesiek N. [601]
Gość
|
Wysłany: 2005-02-06, 18:40
|
|
|
| :D :D :D :D niezłe, tylko trochę szkoda tych autek... |
|
|
|
 |
eddie
Gość
|
Wysłany: 2005-02-06, 19:24
|
|
|
witam.
proponuje zerknac na wszystkie auta przedstawione na stronie. ;]
pozdrawiam ;]
eddie |
|
|
|
 |
Sebastian Kurantowicz (re
Gość
|
Wysłany: 2005-02-06, 22:40
|
|
|
| mi sie podobaja swiatelka tego bialego czegos podobnego do pf 125p. ale reszta jest poprostu BOSKA :D |
|
|
|
 |
Arthas
Gość
|
Wysłany: 2005-02-07, 07:02
|
|
|
| A mnie się podobał tylko ten biały fiacior. Reszta to wieś przynajmniej dla mnie. Pissssssss |
|
|
|
 |
radzieckii
Gość
|
Wysłany: 2005-02-07, 15:25
|
|
|
| To gratuluję, że Ci się podobał ten "biały fiacior", który w rzeczywistości nazywa się Łada 2101, bądż po rosyjsku "Żyguli"(nazwa nie ma nic wspólnego z tym, co może Wam przyjść do głowy). Gratulacje, bo tytuł tego artykułu to "Formuła 2101 i inne tragedie". Proponuję przeczytać artykuł, albo z racji problemów językowych, poprosić o pomoc rodziców. Może wtedy zrozumiecie intencje autora. Wyobrażcie sobie, że my Niemcom śmierdzimy taką samą wiochą, jak Wam "Ruscy". Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2005-02-07, 16:04
|
|
|
| nie interesuje mnie to jak sie nazywa tylko jak wyglada. czyba o to w tuningu chodzi ?? a rosyjskiego nie bardzo umiem. |
|
|
|
 |
radzieckii
Gość
|
Wysłany: 2005-02-07, 16:16
|
|
|
| Ja w przeciwieństwie do Ciebie znam rosyjski i przetłumaczę Ci to łopatologicznie. Według autora wszystkie przedstawione pojazdy śmierdzą TOTALNĄ WIOCHĄ!!!Ten "biały fiacior" też!!! |
|
|
|
 |
James
Gość
|
Wysłany: 2005-02-07, 17:38
|
|
|
| Gorzej... One wszystkie śmierdzą wiochą:))) |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2005-02-07, 17:53
|
|
|
i w zwiazku z tym ze facet tak napisal musze sie z tym zgodzic?? Wyrazilem swoje zdanie, a to co tamten ktos wypisuje na swojej stronie to jego sprawa. Pozatym nie musze znac rosyjskiego zeby wiedziec co o nim sadzic. Nawet jezeli napisalby ze to najbrzydszy samochod jaki kiedykowliek widzial - jego sprawa. Kazdy ma swoj gust a o gustach sie nie dyskutuje.
Mi sie ta Lada podoba. |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2005-02-07, 18:32
|
|
|
| co wy chcecie... Ja mógł bym takim samochodem śmigać, Tylko potrzebne były by mi wielkie przeciwsłoneczne okulary żeby mnie nikt ze znajomych nie poznał :) Ale tak na serio, to przyznajcie się komu się nie śnił taki słowiański bolid wyśmigłowy :) |
|
|
|
 |
Rycho
Gość
|
Wysłany: 2005-02-07, 21:41
|
|
|
Witam.
Łada fajny sprzęt tak jak Trabi, kwestia gustu. Ja wole Trabiszona i mam Trabiszona ktoś woli Łade to ma Łade--->proste. A to co znajduje się w linku umiesciłem po to żeby sie pośmiac z "wiejskiego tjuningu" a, że akurat to jest stronak rosyjska nie ma znaczenia tak samo mogłaby być niemiecka czy amerykańska. Wazne co znajduje się w linku.
pozDDRawiam :D |
|
|
|
 |
radzieckii
Gość
|
Wysłany: 2005-02-09, 14:37
|
|
|
| Widać nie dla wszystkich to takie oczywiste. Muszę sobie kupić telefon z aparatem, to nie przepuszczę żadnej wiochy u nas, w naszym pięknym i dostatnim kraju. A wczoraj widziałem 601 kombi z czymś, co dopiero po dłuższej obserwacji okazało się spojlerem, taka okazja.... |
|
|
|
 |
blaz
Gość
|
Wysłany: 2005-02-10, 19:52
|
|
|
ale staraja sie... chyba tylko w Rosji robia lexus-looki do samary:))
A tak pomijajac sam tuning to ciekawe czemu u nich policja nie zwraca uwagi na takie cos? czyż u nich nie bylo drogówki? bo u nas to chyba daleko by nie zajechali z takim "tjuninkiem":)) |
|
|
|
 |
|
|