Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
nowy trabanciarz:)
Autor Wiadomość
mitek
Gość
Wysłany: 2006-06-18, 23:50   

heh i ja nabyłem w zeszły piątek 601 heh w końcu jestem pełno wartościowym klubowiczem. Mam trabba z 74 roku przejechane 80500 ale od generalnego remontu ma 12 tyś silnik chodzi pięęknie wszystko jest extra zawieszenie twarde a z profili leje się konserwacja. Auto kupione od pierwszego właściciela. Jedyne dwie wady to to że ruda zeżarła blache przy dachu nad drzwiami kierowcy i poduszka pod skrzynią podziękowała za współpracę :-)

Paweł Bross
Gość
Wysłany: 2006-07-03, 14:23   

Witamy w Gronie... DDR

ali
Gość
Wysłany: 2006-07-03, 22:43   

A mnie w zeszłym roku to nikt tak ochoczo nie witał :-( ((

Arthas
Gość
Wysłany: 2006-07-04, 07:09   

Alan boś się nie starał :D

ali
Gość
Wysłany: 2006-07-05, 21:53   

Starałem sie ale co mi przeszkadzało dowiesz sie jak sie spotkamy ... :-)

halogen
Gość
Wysłany: 2006-07-06, 00:15   

No ja sie jeszcze raz przywitam :) ponieważ stałem się takjakby od nowa posiadaczem trampka :) tzn kupilem jak narazie 3 karton:) 83roczek śmiga super. PozDDRo :) ps. mam nadzieje ze moja przygoda z trabantami nie skończy się na 3 egzemplarzach w tym 2 na chodzie :) tylko problemik się robi bo wykupilem wszystkie 601 w okolicy :) jest jeszcze jeden ale dziadek go nie chce sprzedać;/

Mateusz105l
Gość
Wysłany: 2006-08-02, 09:28   

Odswierzam kotleta.
Z dniem wczorajszym wszedłem w posiadanie trampka 601 1974 rok nabyty za kosmiczną sumę 200zł. Auto będzie na części ze względu na stan blacharski i mechaniczny- po prostu się nie opłaca go robić. Za to jest w miarę orginalny- deska rozdzielcza starego typu, białe boczki (!!), stare klamki, stare obłe zderzaczki, itp. Może interesu życia na nim nie zrobiłem, ale zawsze trochę więcej ciekawych fantów, które docelowo mają powędrować do drugiej 601( jak uda mi się jakąś kupić w dobrym stanie). Tak więc powróciłem do grona trabanciarzy:)
Pozdrawiam

chicco
Gość
Wysłany: 2006-08-02, 16:14   

Ja tam nie wiem czy mnie witaliście czy nie no ale wrazie co dla Formalności HALLO:D hehehehhe Jestem Dzionas(inaczej John'ek, badz ch!cCo) pochodze z Gniezna i póki co tu mieszkam mam 601s traba stylizowanego na kosiarke niemiecka z wielkim Germanowym Glebem:P buehheh no i narazie to tyle fotosy moich prac mozna looknac tu www.trabrygada.prv.pl a pozniej beda na stronie ostatecznej www.trabrygada.gniezno.org.pl

Pudzian
Gość
Wysłany: 2006-08-02, 16:35   

To moze i ja sie z wszystkimi przywitam!!!!!
Tez jestem tu nowy trabanta mam juz od roku, ale w lipcu zostal pospawany progi, podloga. Zostalo tylko odpowietrzyc hamulce drobne poprawki i oczywiscie sklejic go odpowiednio..... a i jeszcze prawko zdac bo ciezko bardzo miejmy nadzieje ze sie w koncu uda.
Moj helmut jest z 1987r a oto pare fotek:
trabi
trabi1
trabi2

Pudzian
Gość
Wysłany: 2006-08-02, 19:01   

TRABI
TRABI1
TRABI2

Posiadam rowniez dawce organow z 78r tylko bez papierow i nie na chodzie... Pozddro dla wszystkich!!!!!!!!!!

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi