|
ŚLĄSK - REAKTYWACJA ;) weekendowy spot na "zalewie" |
| Autor |
Wiadomość |
Tomasz Szklarz
Gość
|
Wysłany: 2005-07-25, 04:17
|
|
|
| a ja sie niebęde produkował z pisaniem jestem na 100% i biore zesobą moją ukochaną Hanie bo bezniej sie nigdzie nierusze i jakby co to to mój nowy numer komy 505908253 |
|
|
|
 |
Wojtek K
Gość
|
Wysłany: 2005-07-25, 08:40
|
|
|
Nic nie obiecuję na razie ale wpadnę przynajmniej na chwilę.
Moje zawieszenie domaga się pewnych poprawek, więc jak rozkopię auto to nie wiem kiedy skończę - no i czy w portwelu coś zostanie...
Ale bądźmy dobrej myśli |
|
|
|
 |
morti
Gość
|
Wysłany: 2005-07-25, 18:31
|
|
|
| odpadam |
|
|
|
 |
Arthas
Gość
|
Wysłany: 2005-07-25, 19:52
|
|
|
| Ludzie ludzie co tu się w ogóle dzieje?? Taka wypas impreza o której zawsze wszyscy gadali a teraz co?? okazuje się że prawie nikogo nie będzie. Nie rozumię tego. Cała impra wyniesie na głowę nax 30 zł. Czy to na serio tak dużo kasy?? Ja i tak będe i nie obchodzi mnie to co o tym myślą inni. Choćbym miał tam być sam czego bym nie chciał to i tak będę. Od samiutkiego rana. Chyba ze mamy jakąś konkretną godzinę ustaloną na spotkanie w jakimś miejscu ale o tym mi nic nie wiadomo. Sam się zadłużam u rodziców ale oni wiedzą że ja żyję takimi spotkaniami i dlatego qrde będę tam choćby nie wiem co!!!!!!!!!!!! Pissssssssssssssssssssssss |
|
|
|
 |
Arthas
Gość
|
Wysłany: 2005-07-25, 20:28
|
|
|
| Małe sprostowanko. 30 zł to cena w którą wliczyłem dojazd (mój dojazd) browarki nocleg i żarcie na 2 dni. Za tyle będzie fajowska impra. Więc qrde ludzie macie być nie ma że nie. Pisssssssss |
|
|
|
 |
Leeloo
Gość
|
Wysłany: 2005-07-25, 20:40
|
|
|
hehe
max koszt pobytu na ośrodku to jakieś 10zł. ;)))
Spotkanie ustalamy jak zwykle pod rybnickim Makro (wjazd do Rybnika od strony Żor) o godzinie 14.00 w sobotę 30.07.2005r. ;)
na spóźnielskich czekamy MAXYMALNIE do 15tej (pod warunkiem że nas stamtąd nie wywalą ;))
Jakby co to dzwońcie !!
506136608
przekażcie znajomkom bo nie do wszystkich mam kontakty!!!!!!!
no i kto się jeszcze wybiera???
see ya!!!! |
|
|
|
 |
.::.MadaM.::.
Gość
|
Wysłany: 2005-07-26, 20:46
|
|
|
Gdybym nie sprzedal mojego Trabika kilka miesiecy temu to pewnie bym przyjechal.
mysle ze z ekipy Czechowickiej nikt nie przyjedzie jeden w angli siedzi a kornelo ma rozebranego trabika.
No a ja moze jeszcze kiedys sobie kupie :) ale ciesze sie ze moj trabik smiga po stolicy :)
ppozdrowionka i milej zabawy |
|
|
|
 |
Drożdżu
Gość
|
Wysłany: 2005-07-27, 16:43
|
|
|
Witam!!!!
Tez mnie tu dawno nie bylo ale w koncu jestem.
Niestety ja tez nie moge wpasc do Rybnika choc bardzo bym chcial.
Ale naprawde wszystkim polecam ta imprezke. Bylem na poprzednim spotkaniu w Rybniku i bylo bardzo fajnie.
Zycze udanej imprezki w szerokim gronie i mam nadzieje ze udostepnicie gdzies fotki :) |
|
|
|
 |
Dariusz Gniździa
Gość
|
Wysłany: 2005-07-28, 14:50
|
|
|
Hej ludziska ! Kurcze naprawde bardzo bardzo bym chciał być na spocie, no ale nie wiem czy dojade bo w ostatnim czasie moja Miętówka coś sie psuje , no ale oczywiście sie postaram dotrzeć bo szkoda opuszczać taką imprezke. Zresztą na pierwszym spocie na ośrodku ER też byłem, nio i było suupppeeerrr.
pozdrowionka dla całej ekipy |
|
|
|
 |
Asia
Gość
|
Wysłany: 2005-07-28, 15:48
|
|
|
| Będziemy w sobotę pod makro zwarci i gotowi. W końcu nie ma to jak weekend w gronie Trabanciarzy i to w dodatku za "grosze". Pozdrawiamy!!! |
|
|
|
 |
Arthas
Gość
|
Wysłany: 2005-07-28, 16:04
|
|
|
| Niech ktoś napisze czy weźmie jakiś sprząt grający bo jak nie to trzeba będzie na szybko coś skombinować. Qrde szkoda że mój wysiadł. Narazisko |
|
|
|
 |
radek panicz
Gość
|
Wysłany: 2005-07-28, 17:00
|
|
|
| zrbie piaste tylniego kola i wpadamy z agatka bankowo extra pomysl winszuje clarkowi i leeloo ale ja ich juz dlugo znaM TO MNIE NIE ZASKOCZYLI DUZE BRAWA ZA POMYSL |
|
|
|
 |
SZPYROL
Gość
|
Wysłany: 2005-07-28, 18:22
|
|
|
| hej ja dołącze dowas dopiero na miejscu do osrodka ER bo niestety ale sie niewyrobie bo z pracy wracam o 14 ale mysle ze o 16 bym tam był (zarezerwujcie miejsce dlamnie:) narazie cześć wam aha i kurde zeby tylko pogoda była pikna. |
|
|
|
 |
Tomasz Szklarz
Gość
|
Wysłany: 2005-07-28, 22:02
|
|
|
| cze sorrry ale nieprzyjade rozwaliłem trampka stoi i niemoge go ruszyć bo policja go pilnujesorrry chciałem przyjechac ale niewyszło |
|
|
|
 |
Leeloo
Gość
|
Wysłany: 2005-07-29, 09:29
|
|
|
Ojojojoj Tomek ;(
Mam nadzieje, że nic poważnego. Znając Twoje możliwości to jeszcze go ruszysz i przyjedziesz
hahhaha
Ale jakby sie nie udalo swoim to wpadnij z Hanią ;)))
Pozdrawiamy
No ludziska ikto jeszcze jutro do nas wpadnie???????
Dawać, dawać !!!!
See ya |
|
|
|
 |
|
|