|
Pyrkomania 2 @ POZNAŃ @ |
| Autor |
Wiadomość |
Chybolek
Gość
|
Wysłany: 2005-07-24, 18:59
|
|
|
| Jak bedzie wiadomo co i jak i jaki cennik i bedzie przystepnie to skierniewice sie tez zglaszaja w podobnym skladzie jak w Czersku tylko nie wiadomo czy przyjedzie mandaryna i helmut czy tylko sama mandaryna ale ze wszystkimi na pokladzie :D |
|
|
|
 |
wally
Gość
|
Wysłany: 2005-07-26, 19:41
|
|
|
prosze o cennik :) może jest ktoś kto mógłby mnie zabrać z wrocławia i potem zawieźć spowrotem, oczywiście żeby miał po drodze :) nie mogę pojechać swoim bo jest w trakcie remontu, jak by był ktoś kto by mnie podwiózł to prosze o kontakt na gg 4663194
ps. oczywiście dołożę się do paliwa i stawiam browar :) |
|
|
|
 |
Piter_yo
Gość
|
Wysłany: 2005-07-26, 22:07
|
|
|
| ile bedzie kosztowal ten weekend :P, zadaje te pytanie bo juz duzo razy padlo i pewnie kogos w koncu wkurzy i odpowiedz padnie :P :) |
|
|
|
 |
Poznaniak
Gość
|
Wysłany: 2005-07-27, 10:25
|
|
|
Witam sorka ze tak pozno opisuje ale nie bylo mnie w kraju i nie mialem dostempu do kompa.
KOSZT ZLOTU!
Nocleg 20 zł za dobe/osobe
Organizacyjne 15zl -za samochod
Zlot odebedzie sie tak jak pisalem wczesniej w Blarzejewku kolo poznania.
Pozdrawiam i serdecznie zapraszam do zobaczenia:)
PAWEŁ |
|
|
|
 |
Chybolek
Gość
|
Wysłany: 2005-07-27, 16:51
|
|
|
| a moze jakies mapki albo co ?? a jakies bardziej szczegolowe informacje ?? :D czyli wychodzi 55zł od samochodu z kierowca :) no i mam rozumiec ze noclegi w domkach tak ?? :D bo wybieram sie pierwszy raz do poznania :D |
|
|
|
 |
radzieckii
Gość
|
Wysłany: 2005-07-27, 17:27
|
|
|
| Ja niestety bankowo nie będę :(((. Praca i takie tam. |
|
|
|
 |
robak
Gość
|
Wysłany: 2005-07-28, 01:32
|
|
|
a ja z zaloga napewno 3 osobowa i kundel bede, a moze jeszcze i jedna osoba sie wcisnie do mnie.
wally - przyjezdzaj byle czym :) bedzie i tak zajedwabiscie! |
|
|
|
 |
robak
Gość
|
Wysłany: 2005-07-28, 01:43
|
|
|
KOSZT ZLOTU!
Nocleg 20 zł za dobe/osobe
Organizacyjne 15zl -za samochod
Czyli jak jada 3 osoby w aucie to 3 osoby razy 40pln + 15pln za auto na caly zlot? Bo teraz nie wiem ile mam ludziom mowic co tu nie wchodza ile zlot kosztuje ;] |
|
|
|
 |
Poznaniak
Gość
|
Wysłany: 2005-07-28, 08:03
|
|
|
Tak jest Robak tak jest jak piszesz:)
A coo do mapki i szczegolowego planu to wszystko bedzie umieszczone za kilka dni spoko:)
Pozdrawiam i zapraszam. |
|
|
|
 |
wally
Gość
|
Wysłany: 2005-07-28, 15:27
|
|
|
jeszcze kombinuję :) mam nadzieję że znajdzie się jakiś sponsor a potem transport :)jak nie będzie sponsora to nici z wyjazdu, ale jak będzie to przyjadę nawet pociągiem :) nadzieja na dopływ kasy jest, ale wszystko się okaże w ten weekend
ps. te 20 km od Poznania to w jakim kierunku? |
|
|
|
 |
robak
Gość
|
Wysłany: 2005-07-28, 16:27
|
|
|
| wally: w dol na prawo na mapie ;D |
|
|
|
 |
Alan
Gość
|
Wysłany: 2005-07-28, 16:51
|
|
|
Mnie na zlocie raczej nie będzie, ale że to rejon Wielkopolski a stąd jestm, nie widzę przeszkód żeby trochę pomóc.
To jest mapka z dojazdem:
Porównajcie to ze swoimi mapami samochodowymi, bo możecie mieć mniej dokładne i Błążejewka możecie nie mieć u siebie! |
|
|
|
 |
Piter_yo
Gość
|
Wysłany: 2005-07-28, 19:14
|
|
|
| a ze mna jest taka sprawa, iz jade teraz nad morze i wracajac prawdopodobnie pociagem dojade do Poznania, kto mnie z poznania przywiezie na zlot? |
|
|
|
 |
robak
Gość
|
Wysłany: 2005-07-28, 20:55
|
|
|
to kto z zalogi poznanskiej bedzie na zlocie oprocz pawla zimnego i bigoli?
ps. na mapce jest tez miejscowosc ROBAKOWO (troszke "wyzej" nad kurnikiem) - proponuje tam przeniesc zlot w przyszlym roku :P
ps2. u mnie na mapce jest... ale w GPS'ie ;] |
|
|
|
 |
Alan
Gość
|
Wysłany: 2005-07-28, 21:41
|
|
|