|
CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0
|
|
ZLOT ZA ZLOTEM |
| Autor |
Wiadomość |
Mr Muzik
Gość
|
Wysłany: 2005-06-30, 18:02
|
|
|
Cześć
Czytam i czytam Wasze posty i dochodzę do wniosku:
Wszyscy macie racje (a szczególnie mój poprzednik w słowach o świecie "zapalonych trabanciarzy i dorosłych" - wolny cytat)
Rzeczywiście pamiętam czasy, że z kolegą na motorach jechaliśmy to tak na lody do Szczawnicy (ok 120-130km). Każdy zabierał panne na pasażera jechaliśmy jedliśmy te lody, czasem wjechaliśmy na Palenicę (w sumie godzina) i wracaliśmy do domu.
Teraz jak tylko wpadnie mi do głowy taki pomysł to od razu moja żona (ówczesna "Panna") i ja liczymy ile to będzie kosztowało i ile zabawek nie kupimy dziecku itp.
Czemu to napisałem?
Ano tak:
Jeden ogólnopolski zjazd to byłby zjazd dla młodzieży finansowanej przez rodziców, a przecież nie tylko tacy składają się na "brać Cartoonową". Wojewódzki to spotkanie.
Może pomyśleć zatem o zlotach regionalnych czy, ja wiem, sąsiedniowojwódzkich
Tak, żeby nie było dalej niż te przysłowiowe 200km i żeby frekfencja była spora.
PRawda jest taka, że aby zlot się udał, to musi być sporo aut. |
|
|
|
 |
Czajnik
Gość
|
Wysłany: 2005-07-08, 17:51
|
|
|
| ale wczesniej było tak rozpoczęcie sezonu,potem 2-3 zloty w lecie i zakonczenie sezonu wtedy byłem na wszystkich a teraz staram sie byc na wszystkich jak nie trabantem to innym autem ale jestem.Fajnie jak by było 4-5 zlotów w roku napewno frekfencja była by duza większa ale to zależy od nas i organizatorów można otym pogadac nie na forum tylko na zlocie np; pod wiatą wszyscy wiedzą oco chodzi. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|