Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
ZLOT ZA ZLOTEM
Autor Wiadomość
Mr Muzik
Gość
Wysłany: 2005-06-30, 18:02   

Cześć

Czytam i czytam Wasze posty i dochodzę do wniosku:
Wszyscy macie racje (a szczególnie mój poprzednik w słowach o świecie "zapalonych trabanciarzy i dorosłych" - wolny cytat)

Rzeczywiście pamiętam czasy, że z kolegą na motorach jechaliśmy to tak na lody do Szczawnicy (ok 120-130km). Każdy zabierał panne na pasażera jechaliśmy jedliśmy te lody, czasem wjechaliśmy na Palenicę (w sumie godzina) i wracaliśmy do domu.
Teraz jak tylko wpadnie mi do głowy taki pomysł to od razu moja żona (ówczesna "Panna") i ja liczymy ile to będzie kosztowało i ile zabawek nie kupimy dziecku itp.
Czemu to napisałem?
Ano tak:
Jeden ogólnopolski zjazd to byłby zjazd dla młodzieży finansowanej przez rodziców, a przecież nie tylko tacy składają się na "brać Cartoonową". Wojewódzki to spotkanie.
Może pomyśleć zatem o zlotach regionalnych czy, ja wiem, sąsiedniowojwódzkich :-)
Tak, żeby nie było dalej niż te przysłowiowe 200km i żeby frekfencja była spora.
PRawda jest taka, że aby zlot się udał, to musi być sporo aut.

Czajnik
Gość
Wysłany: 2005-07-08, 17:51   

ale wczesniej było tak rozpoczęcie sezonu,potem 2-3 zloty w lecie i zakonczenie sezonu wtedy byłem na wszystkich a teraz staram sie byc na wszystkich jak nie trabantem to innym autem ale jestem.Fajnie jak by było 4-5 zlotów w roku napewno frekfencja była by duza większa ale to zależy od nas i organizatorów można otym pogadac nie na forum tylko na zlocie np; pod wiatą wszyscy wiedzą oco chodzi.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi