Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
IV. Celoslovenský trabant zraz v Banskej Bystrici
Autor Wiadomość
Bigos
Gość
Wysłany: 2005-06-26, 18:56   

Yyyy może ktoś to przetłumaczyć wiem tylko tyle że koledzy pytają kiedy wpadniemy i dali nr telefonu żeby wysłać sms żeby po nas wyjechali

James
Gość
Wysłany: 2005-06-26, 20:50   

No i to by było wszystko o czym piszą:)

Piotr S.
Gość
Wysłany: 2005-06-27, 17:29   

No to kto jedzie? Bo wg. moich obliczeń w tym roku skromna reprezentacja pojedzie?:(

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2005-06-27, 22:10   

My zabieramy sie z PiotremS, z Krakowa jada jeszcze Jozek (teraz z 5biegiem) i RAV, moze jeszcze Goodstuff.

Jedziemy za dnia w piatek, dokladna godzin do dogrania.

Maliniox
Gość
Wysłany: 2005-06-28, 07:36   

Bigos tysz jedzie , a może Krakoff powiedzieć jaką trasą jedziecie i mniej więcej o której godzinie
.

Kędzior
Gość
Wysłany: 2005-06-28, 08:27   

No lublin na 90% się pojawi :)

Bigos
Gość
Wysłany: 2005-06-28, 15:08   

Naliczyłem około 10 Trabantów na dzien dzisiejszy jadących z Polski o których mi wiadomo czy to wszystko ?? W tamtym roku byliśmy prawie najliczniejsi było nas około 85wozików , hmm , jakiś cienki rok . Chyba , Jeśli ma ktoś ochote to prosze napisać swoją trase przejazdu może sie przydać innym którzy sie dołączom , lub dojadą .

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2005-06-28, 20:30   

W zeszlym roku wszystkich tyle bylo, ok. 40 z Polski ;)

Z Krakowa jedziemy prawdopodobnie ok. poludnia, po drodze planujemy zwiedzic Oravski Podzamok.

Bigos
Gość
Wysłany: 2005-06-30, 06:18   

Ja prawdopodobnie wyjade dopiero z domu koło 17-18, po pracy , bede jechał na Chyżne , zapraszam do przyłączenia sie do nas , jeśli ktos ma ochote i do zobaczenia na miejscu:d

Grzegorz B.(bolek)Katowic
Gość
Wysłany: 2005-06-30, 11:17   

z Katowic wyjedziemy ok 16 w trzy wozy i jedziemy przez Korbielów...
do zobaczenia na miejscu

Bigos
Gość
Wysłany: 2005-07-03, 20:34   

Ja wróciłem juszz dawno , moim zdaniem było krasnie , naprawde fajowo , pozddrowffka dla całej polskiej ekipy , Myśle że godnie reprezentowaliśmy Polske . Hmm co więcej mówić prekrasne bylo .

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2005-07-03, 22:11   

Wrocilismy nie tak dawno - korek na Zakopiance byl przykry (tym razem "dni Myślenic"...)

Zlot bardzo sympatyczny, inny od polskich zlotow, wiekszosc imprez punktualnie, zero awantur, bez kolesi pokazujacych innym jak bardzo mieli ciezka noc itp.

Nocleg w internacie, ale warunki duuuzo lepsze jak w Kosicach, w niezle rozplanowanie konkurencji, fajne pokazy strazy pozarnej: akcja ratownicza, oraz gaszenie Trabanta.

Bylo ponad 100 Trabantow, 90% zweizyliner zweitakt, a w reszcie auta z silnikami W353, VW i poloofki - tylko jeden 1,1 z Węgier, reszta czwortaktowcow z Polski :)

Z minusow - bezsensowna ok. 30 km niedzielna "parada" przez okoliczne wioski

Usmieszki: na ok. 30 wylosowanych kart uczestnika w loterii nie bylo zadnego auta z Polski, a Jozek Baran w nagrode za najladniejszego czwortaktowca dostal syntetyczny olej silnikowy ;)))

Znow mielismy przygode z parkingiem - tym razem pod innym zamkiem ;))))))

Piotr S.
Gość
Wysłany: 2005-07-03, 22:22   

Uzupełniając statystyki na zlocie uczestniczyło 10 aut/19 osób z Polski. Odnośnie punktualności - w sobote Czeska ekipa 15 minut przed wyjazdem na parade stała już ustawiona w kolumnę i gotowa do wyjazdu:) Ja nie wiem jak oni to robią;) Ogólnie warto było jechać. Będzie co miło wspominać...:)

Piotr S.
Gość
Wysłany: 2005-07-03, 22:46   

Oprócz pokazów strażackich umiejętności było także bicie rekordu Guinessa w... ilości pojazdów jednocześnie jadących na wstecznym (tak chyba można przetłumaczyc to co mi powiedzieli). Wyglądało to tak, że na drodze ustawiono auta w dwóch kolumnach (co spowodaowało całkowity paraliż i tak już prawie nieprzejezdnego miasteczka) a potem wszystko na raz cofało. Stłuczek nie stwierdzono:)

Piotr S.
Gość
Wysłany: 2005-07-08, 12:02   

Jeśli ktoś ma ochotę zdjęcia pooglądać to zapraszam tu
W przypadku komunikatu o przekroczonym transferze trzeba spróbować za kilka minut ponownie:)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi