|
BYŁA SUPER IMPREZA W ŁODZI - TRABIMANIA 2 |
| Autor |
Wiadomość |
Dominik ( mix0l )
Gość
|
Wysłany: 2004-03-29, 22:22
|
|
|
| Bry:) mnie wiekszosc atrakcji zlotu niestety ominela (wtajemniczeni wiedza o co chodzi). Chcialbym bardzo podziekowac wszystkim za cierpliwosc, wsparcie moralne jak i fizyczne:)))) W szczegolnosci chce podziekowac Jozkowi B z Krakowa.Gdyby nie on przypuszczam ze dopiero dzisiaj najwczesniej wrocilbym ze zlotu:)) To co mnie nie ominelo bylo super-tak ze dziekuje bardzo organizatorom za wlozony trud:)) Pozdrowionka |
|
|
|
 |
Bartosz Gołębiowski
Gość
|
Wysłany: 2004-03-30, 10:50
|
|
|
| Witam! Ja niestety, pomimo iż wpisałem się na listę zlotową, nie przyjechałem na zlot Trabem bo nie był przygotowany(skrzynia biegów) i sprawy na uczelni tak się skomplikowały że pomieszał mi się cały grafik tygodnia. BYŁO FAJOWO !! Postaram się być w Bełchatowie jak wszystko dobrze się potoczy. Pozdrawiam Organizatorów i dzięki za miłe wrażenia! Bartek G. |
|
|
|
 |
Ania Kmieć
Gość
|
Wysłany: 2004-03-31, 09:46
|
|
|
Zlot jak najbardziej udany.
Podziekowania za cierpliwosc Limesa i Xiedza.
PozDDRo...
ANia |
|
|
|
 |
Robert LIMES Chodnicki
Gość
|
Wysłany: 2004-03-31, 12:22
|
|
|
wiem... wiem... powinnismy usiąśc z Tomkiem i coś napisac na podsumowanie...
ale wierzcie nam ze nie mamy na to szczególnej ochoty...
za czas jakis zrobimy galerie zdjec na naszej łódzkiej stronie i materiały podeslemy tez do PAPLO ... ale to jak przynajmniej ja wyzdrowieje... co nie wychodzi mi chwilowo najlepiej...
Dziekujemy wszystkim za przyjazd... niestety na pogode nie mieliśmy wpływu choc w tej własnie intencji przenieślismy zlot o tydzień w stosunku do 2003... nie pomogło...
patrzac za okno to szkoda ze nie o 2 tyg.. ;)
do zobaczenia na innych Zlotach... Pozdrawiam w imieniu własnym i Tomka
Limes & Xiedzu |
|
|
|
 |
RAV
Gość
|
Wysłany: 2004-04-01, 17:34
|
|
|
DZIĘKI ZA FAJNIUTKI ZLOCIK!!!
pozDDRowionka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
|
|
|
 |
Robert LIMES Chodnicki
Gość
|
Wysłany: 2004-04-02, 14:37
|
|
|
a prosba do wszystkich..
wszelkie foteczki z trabimanii II w niekoniecznie duzych porcjach poprosze na maila...
jak sie rozpedzę to moze i ubiegłoroczną galerię zrobię :D
adres e-mail w stopce... |
|
|
|
 |
Kristoff
Gość
|
Wysłany: 2004-04-03, 11:02
|
|
|
| Hehe no to ja tez cos napisze - zajebista impra, pomimo tego ze nabawilem sie kontuzji czyt. zdarcia skory i zwichniecia palcow podczas ciagniecia traba na linie - efektowna przewrotka a la B. Lee :) to bylo naprawde oki, dobrze ze nie padal snieg i tyle osob jednak przyjechalo. Dzieki tym ktorzy byli no i dzieki dla organizatorow, szczegolnie za wytrwalosc. Hehe mielismy pokoj obok Limesa i Xiedza i wiem ze Xiedzu piatkowo-sobotniej nocy raczej nie przespal bo cay czas ktos dojezdzal i budzil biedaka :) |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
|
|
|
 |
|