|
Kwietniowe spotkanie CARTOONTRABANT O/Kraków |
| Autor |
Wiadomość |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2004-04-16, 13:41
|
|
|
Słuchajcie!
Czy ktoś mnie poratuje i sprezentuje mi tę metalową pokrywkę puszki od przerywaczy? Zgubiłem gdzieś na trasie :(
Będę bardzo wdzięczny. Jeżeli ktoś ma na zbyciu i sie podzieli to byłoby super! Będę na spocie w niedzielę. Dajcie znać, czy ktoś ma i za piwko odstąpi...
poZDRÓWKO |
|
|
|
 |
Mr Muzik
Gość
|
Wysłany: 2004-04-16, 17:25
|
|
|
Nie chce zapeszyć, ale prawdopodobnie się pojawię moim Barkasem.
Wiem, wiem który już raz o tym piszę...
Ale tym razem prawie na pewno będę w Krakowie, więc nic nie stoi na przeszkodzie, abym przyjechał moim wyremontowanym "cacuszkiem".
Na pewno nie będę cały dzień, bo mam załatwienia, ale spróbuję się zjawić na 12.00 i dogadać ci i gdzie później.
Ponieważ jeszcze nie byłem na Zabłociu, więc jak zobaczycie coś fioletowego z "chmurą dymu" to machajcie wszystkim co się da, żebym trafił. |
|
|
|
 |
kuba_krakow (WLADZIO)
Gość
|
Wysłany: 2004-04-17, 21:42
|
|
|
| qrna.... nie sam :(((((( |
|
|
|
 |
kuba_krakow (WLADZIO)
Gość
|
Wysłany: 2004-04-18, 15:22
|
|
|
no i po spociq!! :))
palenie gumki z Artkiem urządzilićmy, ale potem sobie sprzęgiełko przyjarałem i już sie nie dało "piszczeć" przy ruszaniu.
poza tym zamknąłem skalę w termometrze i zrobiłem remont kranika rano tak, że teraz się nim nie da kręcić.... :(((
DDR |
|
|
|
 |
kuba_krakow (WLADZIO)
Gość
|
Wysłany: 2004-04-18, 15:24
|
|
|
| a i były 2 Barkasy. Całkiem fajne są te autka :) |
|
|
|
 |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2004-04-18, 18:18
|
|
|
Spocik miodzio!
Pogoda się udała. Trampeczki pięknie się prezentowały. A przejazd w szeregu po lotnisku... WYPAS! Ludziom szczeny opadały z tych BMW, Fordów i Seiczaków...
Podczas palenia gumy, całe towarzycho się zleciało i gębami otwartymi tłukli się o beton. Słyszałem jak mówili między sobą: "Ten klub to mi się bardzo podoba!"
Nie ma się co dziwić, nieźle zadymiliśmy.
Było super - dzięki
PS. Miedelnic! Szkoda, że nie dojechałeś na lotnisko. Mam nadzieję, że Trabi i Ty żyjecie!!! |
|
|
|
 |
miedelnica
Gość
|
Wysłany: 2004-04-18, 20:10
|
|
|
| żyjemy,nie chciał odpalić,ale przegadaliśmy z barkasami godzinę,potem poszedłem z kobietą na romantyczny spacer nad wisłę ( o ile można to miejsce nazwać romantycznym ) a potem to już odpalił. dojechałem do domu, a teraz remoncik i będziemy śmigać po lotnisku!;) |
|
|
|
 |
Mr Muzik
Gość
|
Wysłany: 2004-04-19, 17:09
|
|
|
No.
Dojechałem, Przywitałem i pokazałem się i co?...
Zagadałem się z Miedelnicą i wszyscy mi pouciekali...
Tak na poważnie to nie miałem wiele więcej czasu więc pewnie bym się tylko przejechał pod lotnisko i zaraz musiałbym jechać, a tak to pogadaliśmy sobie nad błękitnym trabem, a potem już każdy do swoich zajęć.
Do Bełchatowa (sie znaczy Zelowa) pewnie się nie wybiorę (a Wy?), więc liczę na poważniejszy spot w Krakowie wzorem ubiegłej jesieni.
(nawiasem mówiąc padł mi alternator o czym zorienowałęm się dopiero w domu. Dojechałem bez przeszkód, ale jak chciałem go odpalić zaraz po tym jak go zgasiłem to się okazało, że akumulator nawet nie zakręci - dobrze, że wystarczyło go choć na dojazd do domu. Teraz musze przeglądnąć co się stało. Jeśli szczotki to wymienię, a jeśli coś poważniejszego, to... Kto ma dobry alternator od warbiego 353??? |
|
|
|
 |
Piotr S.
Gość
|
Wysłany: 2004-04-19, 20:24
|
|
|
Wyglądało kilka osób za Barkasami, aleście się nie pokazali... A szkoda - mogliście przejechać z nami trasę i dopiero stamtąd uciekać.
A w Krakowie zlot w październiku na pewno będzie:) |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2004-04-19, 20:34
|
|
|
Bardzo sie ciesze ze przyjechales swoim piyknym lsniacym B1000 z silnikiem 992ccm, ktory na naszym spocie mogl konkurowac z innym Barkasem, tamten z silnikiem z dacii ;)
Zapraszamy ponownie, juz niedlugo cos bedzie sie dzialo !!!
A dodatkowa atrakcja bylo ogladniecie lezacych na trawie pod policyjnymi palkami ok 130 pseudokibicow - rozbrojonych wlasnie z siekier, nozy i innej broni ;))) |
|
|
|
 |
Piotr S.
Gość
|
Wysłany: 2004-04-19, 21:05
|
|
|
| Tak nawiązując do tychdodatkowych atrakcji to chętni niech spojrzą tu. Nawet fotka jest (szkoda, że nie robili akurat jak jechaliśmy) |
|
|
|
 |
|
|