Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Kupiłem Trabanta!
Autor Wiadomość
Grzesiek N.
Gość
Wysłany: 2004-05-24, 13:03   

Gratulacje!
Radze przejechać smarem ten drążek zmiany biegów na całej długości (od wnętrza do silnika) wtedy o niebo lepiej chodzi.
Aha i jeszcze jedno, sprawdź stan podłogi, bo po powodzi to może być troszke zardzewiała. W razie potrzeby przeczyść papierem ściernym (polecam też szczotki druciane zakładane na wiertarke, nie wiem jak to się fachowo nazywa) i pomaluj bitex'em.
pozDDRowienia

Stanisław Kudyba
Gość
Wysłany: 2004-07-19, 21:02   

Ja najpierw płakałem potem nie wierzyłem apotem Go kochałem moją601 Co do biegów słuchaj Alana Ma chłop rację NIC NA SIŁĘ Trabi gdy się go pozna potrafi się odwdzięczyć choć i krwi napsuć Jeśli chcesz mam dwie stare książki o naprawie i obsłudze Stare to nie znacz do niczego Płacisz koszty wysyłki i masz Ja dzięki nim 8lat jeżdziłem a u mechanika robiłem tylko przeglądy Nie naciągam Książki dostałem przy kupnie kolejnych trabów Teraz mam trochę praktyki a z takiej książki jaką napisał pan Rawski niewiele mozna się dowiedzieć Pozdrawiam
ps Przepraszam że tak długo

Mateusz "Szychol
Gość
Wysłany: 2004-07-20, 11:50   

Mój TurboTrabi jeździ!! wczoraj była jazda próbna tylko na ciplym silniku gaśnie na wolnych obrotach i juz nie zapala:(

Sei
Gość
Wysłany: 2004-07-21, 14:55   

Gratulacje... Oby szybko zaczął śmigać po drogach :-)

Filuu
Gość
Wysłany: 2004-07-21, 19:20   

ja tez niedawno nabylem traba (2 miechy niecale..) no i teraz juz smigam nim bez zadnych problemow (ale narazie cichaczem po polnych gladkich drogach i wokolo domu bo prawko sie dopiero robi =p taaa taa pierwszy samochodzik i moze i ostatni bo tak mi sie podoba ze nie sprzedam go nigdy =) zolte kombi wypieszczone kochaniutkie a na przedniej klapie wampirek z oczkami w kolorze nadwozia ;] a biegi 2ma palcami wchodza a jesli przy redukcji nie chce wejsc to lekko wyczuc i cyk jest =)
pozDDRawiam i zycze owocnego uzytkowania trabiego

Grzesiek N.
Gość
Wysłany: 2004-07-22, 16:28   

To może załozymy jakis klub Trabanciarzy bez prawka? :P

Sebastian Kurantowicz (re
Gość
Wysłany: 2004-07-23, 01:58   

poki co to macie kolejnego czlonka ;) Zaczalem robcc przed kwietniem a nie wiem kiedy skoncze ;/
Pozdrowionka

Mateusz "Szychol
Gość
Wysłany: 2004-07-25, 19:56   

jestem za:D

Gizmo
Gość
Wysłany: 2004-07-26, 11:48   

witam! ja wczoraj kupilem trabiego. :) dalem za niego 700zl w stanie dobrym. jedynie kilka poprawek lakierniczych trzeba zrobic ale ja i tak bede go calego malowal itp wiec to nie jest duzy problem :) jest niebieski i jezdzi:) pozdrawiam

bito
Gość
Wysłany: 2004-07-26, 15:02   

A ja mam pytanie moze troche niedotyczy tematu...ale jednak...Na co zwrucic szczególną uwage przy zakupie 601???

Black_
Gość
Wysłany: 2004-07-26, 21:55   

Hej!

Ja własnie trabiego będe miał może niedługo i już doczekac się nie moge. Te auto jest super, jako jedno z niewielu ma swoją duszę i już je kocham :). Mam pytanie: jakie osiagi ma trabi 601s? Jakie spalanie, przyśpieszenie, itd.

Sebastian Kurantowicz (re
Gość
Wysłany: 2004-07-26, 22:05   

Black:
v - max 601 wg ksiazki to rowne 100km/h
spalanie zalezy od wyregulowania gaznika od 5l - 10l/100km
przyspieszenie calkiem niezle, kazdy Trabant inne ;-)
Bito:
uzyj opcji szukaj... bylo o tym b duzo.
Pozdrawiam. i zycze udanych zakupow.

Black_
Gość
Wysłany: 2004-07-27, 09:55   

Użyłem. Niestety to co forum wyszuka to nei da się tego otowrzyć, gdyż pojawia się komunikat "001 Zapytanie zakończone niepowodzeniem"

Stanisław Kudyba
Gość
Wysłany: 2004-07-28, 20:16   

A przy kupnie to bym głównie patrzył czy nie jest 'przełamany'tzn pęknięty w miejscu gdzie rama silnika łączy się z kabiną

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi