|
ZLOT W POZNANIU!!!!! |
| Autor |
Wiadomość |
papieju
Gość
|
Wysłany: 2004-07-14, 20:52
|
|
|
| no wlasnie - poloweczka po cichutku...kurde, kusi mnie, ale miesiac po tym mam w tym samym chyba nawet miejscu zlot warbow, wiec lipcowy termin odpada...ale skierniewic (o ile beda) na pewno nie popuszcze, dawno sie z wami, koledzy, nie widzialem...mam nadzieje ze sprawa regulanimu az tak nie porozni i ekipa pomorska z kaszubem na czele sie pojawi - kope lat... |
|
|
|
 |
Marta "Klara&
Gość
|
Wysłany: 2004-07-14, 21:12
|
|
|
| Witam wszystkich TRABANCIARZY!Na 100% przyjade z kobietą niebieską polowa bo mam czas i ok.200 km a w Zwickau nie bylismy bo szkola.Zalogowałem sie na maila dziewczyny bo moja skrzynka cos walneła.Pozdrawiam !Gruby.Mixol z Wami! |
|
|
|
 |
robak
Gość
|
Wysłany: 2004-07-14, 21:51
|
|
|
alen: bedzie super jak przyjedziesz!!
fritz: przyjechac. polowki sa do kitu :P |
|
|
|
 |
Krzysztof Perłowski
Gość
|
Wysłany: 2004-07-14, 22:41
|
|
|
| Witam wszystkich.Niestety,ja się nie pojawię,bo w piątek wyjeżdzam na urlop,ale zaluje strasznie.Alan,zrób trochę fotek a ja później obejrzę.Bawcie się super.Pozdr. |
|
|
|
 |
Luker
Gość
|
Wysłany: 2004-07-15, 13:37
|
|
|
Wlaśnie wróciliśmy z Tory Poznań. Więc jazda jest nieziemska . Trzeba dużo umieć , żeby wykręcić jak najlepszy czas. Tu miejsce do popisu...
Co do jadła . Zaproponowano nam żarło w postaci posiłków na zamówienie w ośrodku na stołówce. Śniadania , obiady i kolacje , ale wszystko na miejscu.
Jeżeli się wybieracie to lepiej jak weźmiecie śpiwory , bo chatki i łóżka mają status WETERANA.
Pozdrawiam i ZAPRASZAMY SERDECZNIE 16 LIPCA W POZNANIU... |
|
|
|
 |
robak
Gość
|
Wysłany: 2004-07-15, 17:47
|
|
|
| spiwora jszcze od woodstocku nie wyciagnalem z auta :D, aaa sorki, w belchatowie byl wyciagany, ale wrocil na miejsce ;P |
|
|
|
 |
toudy
Gość
|
Wysłany: 2004-07-16, 12:43
|
|
|
| Pierwsze traby przyjechaly zatem zlot mozna uznac za otwarty ;) |
|
|
|
 |
bigol
Gość
|
Wysłany: 2004-07-19, 10:14
|
|
|
Jako jeden z O(RG/N)ANIZATOROW chcialem wszytkim podziekować za stworzenie milej atmosfery i pomoc finansowa,
Przepraszamy ze nie byłop niespodzianki, ale klaksonw w rozpuszczonych włosach zasycil głod widoku nagiego ciała zarówno Pań jak i Panów,
juz zabieramy sie do za PYRKOMANIE 2, wyciągniemy wnioski i konsekwencje z tego zlotu -BEDZIE EJSZCZE LEPSZY
MAMY NADZIEJE ZE JEDYNA W KRAJU MOZLIWOŚC SPRAWDZENIA SIĘ NA PROFESJONALNYM TORZE WYŚCIGOWYM PRZYCIAGNIE DUUUUZO CHETNYCH ZA ROK
Dzieki |
|
|
|
 |
Poznaniak
Gość
|
Wysłany: 2004-07-19, 13:57
|
|
|
Jako jeden z organizatorów na wstepie chiałem podziekować wszystkim uczestnikom za przybycie jak i rownież za pomoc na torze: WIELKIE DZIEKI DLA PREZESA-PREZESOWEJ, BEŁCHATOWA BYDZI-KMT I DLA WSZYSTKICH KTOZY POMOGLI W PRZEPROWADZENIU KONKURENCJI-milej zabawy.
Jako organizatorzy PRZEPRASZAMY za wszystkie niedociagniecia z naszej strony.
Przepraszamy za niespodzianke ale kwota która zebralismy nie była wystarczajaca, nie mielismy funduszy z których bysmy mogli dołozyc.
Mam nadzieje ze zlot podobał się :):)
POZDRAWIAM PAWEŁ |
|
|
|
 |
robak
Gość
|
Wysłany: 2004-07-19, 23:21
|
|
|
| za rok tez bede ;) |
|
|
|
 |
Krzysztof K.FRITZ KWIDZYN
Gość
|
Wysłany: 2004-07-20, 17:21
|
|
|
| Paweł tak jak Robak za rok tez będziemy! |
|
|
|
 |
toudy
Gość
|
Wysłany: 2004-07-20, 18:05
|
|
|
| dzieki wszystkim za zajeeeeeeeeeebbbbbbbista impreze |
|
|
|
 |
Alan
Gość
|
Wysłany: 2004-07-20, 23:18
|
|
|
To i ja się przyłączę - zlocik był super (mimo że mnie za dużo tam nie było). Ale warto było naprawdę być z Wami i mile spędzić czas. Zdjęcia - jak już ponad 400 osób widziało - są porobione, można lookać: Ci co byli i Ci co będą następnym razem.
Panowie - duże podziękowania za trud który włożyliście w zlot; jak na pierwszy raz, to uważam że było extra! |
|
|
|
 |
CaMeL
Gość
|
Wysłany: 2004-07-21, 00:42
|
|
|
To byl Wasz i moj pierwszy zlot! Wam sie udala organizacja a mi dobra zabawa i integracja z gronem Trabanciarzy (zaje****** ludzi)... za to wszystko dziekuje i skladam gratulacje Panie i panowie z Poznania chyle przed Wami czola, duzy szacuneczek! |
|
|
|
 |
Marta "Klara&
Gość
|
Wysłany: 2004-07-21, 08:06
|
|
|
My tez wpadamy za rok bo teraz było bardzo fajnie i przyjemnie i na 4 zlotach na których byłem to ten był zdecydowanie najlepszy ale to oczywiście zasługa organizatorów.Dziękujemy za miłą imprę!
Marcin i Marta. |
|
|
|
 |
|
|