Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
trabant 601s de luxe reaktywacja
Autor Wiadomość
Dawid
Gość
Wysłany: 2010-06-26, 20:16   

:) jest to oryginalnie nabite i nie przebijane :)
jak go kupiłem w 2003 to miał jeszcze oryg lakier w komorze silnika i wogóle wszędzie na szkielecie, niestety kupiłem bez silnika ( właściwie to gość znany kiedyś na forum jako Morti z Bytomia go znalazł i porwał silnik i przedni tłumik :) ja wziąłem budę za symboliczne 150zł a była w stanie idealnym...) i miała nabite to oznaczenie... nie posiada żadnych cech budy polo.

Damian Gbur
Gość
Wysłany: 2010-06-26, 21:26   

no moj ma tabliczke inna przyspawana i papiery 84

Dawid
Gość
Wysłany: 2010-06-26, 22:12   

to nieduży problem :) możesz zrobić go na fabrykę... widzę na twoich fotkach że masz arsenał części więc postępuj wg równania części + wiedza = sukces :)
czy ty masz tam ogrzewanie postojowe na drugiej fotce?
jak coś to służe radami w zakresie elektryka i sporo mechaniki.
Pozdrawiam!!!

Damian Gbur
Gość
Wysłany: 2010-06-27, 08:00   

tak,mam webasto bylo w niebieskim fabrycznie,no arsenal czesci jest lecz mam niestety male powazne braki,a ogrzewanie jest kompletne tylko musze poszukac schemat jak je podlaczyc,rowniez co ciekawe niebieski mial ladne uchwyty do zamykania drzwi od srodka zamiast tych paskow jak wiekszosc trabich:)

Damian Gbur
Gość
Wysłany: 2010-06-27, 08:03   

a Johnek stale meczy mnie o pozostawienie go zielonego...
tylko jakos mi ten kolor nie pasuje...

Paweł-Yogi
Gość
Wysłany: 2010-06-27, 09:18   

Jeśli Trabik był w oryginalnym kolorze to zostaw biedaka tylko mu delikatny lifting zrób a do koloru przywykniesz z czasem.

Damian Gbur
Gość
Wysłany: 2010-06-27, 09:36   

wiem tylko mam cholerny sentyment do blekitnego,w nim cale dziecinstwo przejezdzilem no i wiecie jak to jest,a ten zielony jest taki hmm nijaki...

JOHNEK
Gość
Wysłany: 2010-06-27, 18:16   

jest nijaki i to z niego robi specyficznym:) mowie ci:) dziecinstwo odstaw i dzialaj z zielonkiem:)

Galant - YuLaS
Gość
Wysłany: 2010-06-29, 12:58   

Jak masz zielnego przerabiać to lepiej sprzedaj i kup brakujące rzeczy do de luxa. dwusuwów z lat 90 jest naprawdę mało i szkoda, żeby robił za auto z 86 na sprężynie

Damian Gbur
Gość
Wysłany: 2010-06-29, 18:39   

a to juz de lux z 90 lat nie moze byc?:Pjezuu...

magik
Gość
Wysłany: 2010-06-29, 22:17   

kup brakujące rzeczy do deluxa :D .... no tak idź i sobie kup :] prędzej makaron odcedzisz niż założysz to do auta, jestem ciekaw ile tu trabanciarzy chociażby raz przeżyło remont zwrotnic. To nie jest obecnie auto do zrobienia za kiesznkowe od mamy. Złodziej jonek już od 3 lat pie....li co to nie zrobił a na razie pokazał parę padlin na allegro.

Damian Gbur
Gość
Wysłany: 2010-06-30, 08:41   

ja mam dosc duzy zapas czesci,do de luxa brakuje niewiele,z kupnem zielonego dostalem prawie 2 trabanty w czesciach,wiec jakos to bedzie.poza tym niedaleko mnie jest sklep w ktorym maja duzo czesci do trabantow.wiem ze nie jest lekko:)

Damian Gbur
Gość
Wysłany: 2010-06-30, 08:42   

sprzedaj zielonego i co,remontuj calego de luxa? no chyba ocipia...les.

magik
Gość
Wysłany: 2010-06-30, 10:50   

Prawdziwy oryginał tylko zyska na wartości w przyszłości. Każdy przeszczep nie interesuje znawców. Rób i nie żałuj pieniędzy. Z dyszke trzeba mieć na cacko

JOHNEK
Gość
Wysłany: 2010-06-30, 16:58   

Hm odezwał się "magik" samochodowy... coś nie tak, że auta pojawiają się na allegro coś nie pasuje??!! A ciekawe dlaczego ludzie z Bełchatowa przyjeżdżają do mnie po te auta a nie do Ciebie gdzie mają bliżej!! Widocznie nie oceniają tak pusto ludzi jak ty!! Który tak pokazuje swoją żółc!! bueheh Pojawisz się w Gnieźnie to zobaczysz mojego!! Dośc OT, które jak zwykle rozpoczyna pan "Magik"-spec i mechanik!!

Damian tak jak Ci mówiłem ratuj zielonego... Bo warto, Błękitnego jeszcze sobie znajdziesz ładnego na starośc:)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi