Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Czemu sie forum wiesza
Autor Wiadomość
Marcin & Marta
Gość
Wysłany: 2009-11-07, 09:02   

Cieszcie się z tego co macie:)Jak ja zaczynałem przygodę z Trabantem w 1997 r. to nie było neta i jak coś padło to trzeba było iść do garażu, brać klucze i próbować naprawić (czasem z lepszym a czasem z gorszym skutkiem).Jak coś zje....łem to pretensje mogłem mieć tylko do siebie.A teraz każdy chce mieć gotową podpowiedź co i jak , jakim kluczem, ile to potrwa, ile kosztuje, czy się opłaca itp.itd...A i tak w życiu różnie wychodzi.Robimy się strasznie niecierpliwi.Wszystko na wczoraj.
Ludzie!Trochę luzu a życie będzie piękniejsze:))

Asia & Andrzej
Gość
Wysłany: 2009-11-07, 15:25   

Ja np oplacam skladki...wiec moge i mam prawo sie dopytywac itd

Bogdan 611
Gość
Wysłany: 2010-01-18, 00:32   

Jakie auto takie forum... Trabant żyje własnym zyciem i działa jak chce i kiedy chce i to forum tez.

kuba_krakow
Gość
Wysłany: 2010-01-18, 22:41   

A teraz każdy chce mieć gotową podpowiedź co i jak , jakim kluczem, ile to potrwa, ile kosztuje, czy się opłaca itp.itd...

Cóż poradzisz na dzieci neostrady...

Bogdan 611
Gość
Wysłany: 2010-01-18, 23:30   

i chyba kazdy w tym samym czasie i serwer nie wyrabia.....

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2010-01-19, 00:24   

Co maja do tego dzieci neo? Owszem są wszędzie i to widać ale w rozwoju IT następuje dużo szybszy przepływ informacji i można to efektywnie wykorzystać. Założę się że zamierzenia stworzenia stowarzyszenia CT Polska to poznać ludzi z różnych regionów wymienić się doświadczeniem i mieć wspólne tematy rozmów, wspomnienia, zloty, wiec nie mówicie i nie róbcie z tego wiedzy tajemnej. Wręcz powiem i dodam że dla potomnych można zrobić swoisty zbiór rozwiązań do trabanta on-line typu co i jak robić gdy zepsuje się trabant. Kto troszkę siedzi w tej branży pewno wie co mam na myśli. Coś na kształt schematu blokowego IF THEN. Chęci i wspólna praca a nie kolejna dyskusja-pyskówka.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi