Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
POLECAM WARSZTAT
Autor Wiadomość
magik
Gość
Wysłany: 2009-11-18, 12:18   

ja chciałbym polecić spawacza na ul.Igańskiej 8 w Warszawie (grochów). byłem tam już kilka razy, na początku w zasadzie z polecenia Zbyszka który przedłużał tam wahacze.
Ostatnio dostałem wizytówkę i okazało się że pan jest mgr inż. Piękna i fachowa robota.Robiłem u niego regenerację(obspawanie) tylnych wahaczy koszt 250 zł/kpl Miłe jest jak ktoś rozumie co chce się zrobić i w dodatku robi ładnie i estetycznie. Pan na pewno wykona też wszystkie pomysły z głowy jak również profesjonalne na podst rysunku technicznego.
"Spawanie wszystkich metali" Zakład ślusarko mechaniczny mgr inż Dariusz Sieromski tel 506124556. W najbliższym czasie planowana jest przeprowadzka warsztatu (prawdopodobnie ul.Targowa 5 ) najlepiej dzwonić.

Bogdan 611
Gość
Wysłany: 2010-01-18, 00:29   

Jak macie problemy z elektryką to polecam warsztat p. Roguli, Stradom ul Matejki Częstochowa gosc zna sie na rzeczy i ceny ma przystepne.

Bogdan 611
Gość
Wysłany: 2010-03-13, 13:00   

Jak ktos sie jeszcze morduje z gaznikiem to mam dobrego gaznikowca,robi full serwis mycie ustawienie zapłonu gaznika wszystko na przyżadach jak trzeba. Namiar moge dać na priva.

J.J.
Gość
Wysłany: 2010-03-13, 15:22   

Polecam 'Warsztat i Sklep' KUMAKa w Bielsku-Białej na Katowickiej 56 :)
Błyskawiczna i profesjonalna wymiana rozdupczonych części :)
Dzięki niemu dojechałem dalej na zlot i ogólnie full pozitiv :)

www.kumak.com.pl< /a>

Qbs
Gość
Wysłany: 2010-03-13, 16:54   

tycu warsztat otworzył? :)

Szałas
Gość
Wysłany: 2010-04-06, 16:37   

Qbs, owszem, otworzył :)

Ja także przeprowadziłem naprawę mojego Trabąszcza w Kumaku i jestem bardzo zadowolony. A do naprawy było dość sporo:
wymiana chłodnicy, wymiana włącznika termicznego wentylatora chłodnicy, wymiana płynu chłodzącego, wymiana kierunkowskazów przednich, naprawa zamka drzwi prawych, wymiana jaskółki, wymiana podłogi pod jaskółką, wymiana łożysk tylnich prawego koła, wymiana osłony przekładni kierowniczej, wymiana przegubu zewnętrznego prawego koła, wymiana uszczelki pod głowicą, wymiana rozrządu, wymiana oleju oraz filtra w silniku, wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów, są nowe śruby mocujące ramę pomocniczą do jaskółki i głowicy (głowica była szlifowana.), nowe śrubki mocujące widełki tylnego amortyzatora do wahacza, nowy uszczelniacz i pierścień osadczy, nowe nakrętki na tylną piaste, nakrętka po obu stronach na przednich piastach, nowa pompa wody, uszczelniacz na wałku rozrządu, nowe śrubki mocujące duro do budy, nowy olej w silniku, filtr oleju wydech wymieniony.
Sami widzicie, że roboty było od groma a wszystko zostało naprawione szybko. Teraz dalej mogę siać postrach na ulicach. :] Także jeśli tylko masz coś do roboty ze swoim Trabantem - uderzaj do Kumaka :)

magik
Gość
Wysłany: 2010-08-20, 12:25   

Wpadam dzisiaj na krakowiaków z nowym nomninalnym zestawem na spasowanie. Pan pyta "Kiedy chce pan odebrać?" odpowiadam pytaniem "a kiedy mogę być?" odp :"a za dwie godziny" Więc banan na ustach i do domu na obiad. Polecam serdecznie tych panów.
ul.Krakowiaków Warszawa Okęcie

Heniu Portier
Gość
Wysłany: 2010-08-29, 00:56   

Hej!

Polecam dwa warsztaty:

Auto-Service, ul. Mrągowska 2, Warszawa-Miedzeszyn, tel. 22872 0000, 603 275 159. Prowadzi go mój przyjaciel, Jacek. Koleżka jest fachowcem w każdym calu, choć czasami strzela fochy :-) Zajmuje się tylko mechaniką. Niestety nie posiada części zamiennych. Jest dokładny, sumienny i niedrogi co rekompensuje drobne niedogodności związane z zakupem części.

--

Drugi warsztat poznałem niedawno. Polecił go kolega-Ładziarz. Oddałem do tego warsztatu swoją Ładę 2107 na przegląd i usunięcie usterek, które nawarstwiły się w międzyczasie. Fachowiec starej daty znalazł 25 pozycji do naprawy. Po wizycie w warsztacie auto ożyło i hula jak nowe :-) Wczoraj wróciłem z 1200 km wycieczki :D Ceny konkurencyjne, człowiek zna się na starych autach i nie boi się roboty. Warsztat znajduje się na Chomiczówce.
Fachman nazywa się Ryszard Jagielski, ul. Esej 50, tel. 22 669 99 86, 508 352 923 (lepiej najpierw na stacjonarny chyba dzwonić, mieszka obok i zawsze odbiera albo jego pomocnik.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi