Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Jeżdżący Szrot
Autor Wiadomość
kuba_krakow
Gość
Wysłany: 2008-06-08, 11:20   

Hmmm. Koleś ma 16 lat no nie wymagajcie za wiele... Ale chętnie bym mu soczystego kopa w żyć zasadził za takie brednie. To jest ten typ który ma już nowego golfa 8 w garażu bo tatuś mu dał i czyta brukowce pt. "Auto Świat"...

ZBUK'u - za wolna jazda też nie jest bezpieczna :)

ZBuK
Gość
Wysłany: 2008-06-08, 13:15   

Kuba - oczywizda sprawa, że wolna jazda jest niebezpieczna, ale przy moim stylu jazdy i zamiłowaniu do wdeptywania pedału gazu w ziemię i szybką zmianę biegów, gdybym dysponował Lambo albo Porsche to skończyłbym jak Zientarski junior... A tak - pedał w podłodze, biegi macham jak poparzony, a na liczniku po 30 sekundach 90km/h :), a więcej to już z górki albo tuż za tirem jak mam tunel aeorodynamiczny :)))))

Cost'a Und Brossu
Gość
Wysłany: 2008-06-11, 09:50   

oj ZBuq to cieńkie masz 601 albo skrzynia nowego typu jest do banie ja swoj lajtowo sypałem powyżej 120km/h
kto pamięta KRK trabiexpo2005 obwodnice to wie ze moją 601ką leciałem 140km/h i siedziałem na ogonie 3 Tabantów polówek

ale to wspomnienie silniczek kupił Jamjka (Engel)
i czasem żałuje.

etam ten 16 latek pisze przy pomocy f16... niedziwię sie że tekie brednie napisał...

grzybcio
Gość
Wysłany: 2008-06-11, 17:53   

brossu widać że brak Ci humoru i to bardzo!! hahaha siedziałem na ogonie polówkom hehe wyczyn hahaha

Kumpelek
Gość
Wysłany: 2008-06-11, 17:59   

łoo, a może ZBUK ma ochote jechac 90km/h?
poza tym, po co tak katować trampka zeby siedzieć polówką na ogonie?:P:P

hah, no polówki to są tak szybkie...

Eagle
Gość
Wysłany: 2008-06-11, 22:48   

Bross - ale może Ci w polówkach potem słyszeli coś a nie przez dwa dni tylko łomotanie w uszach :P

Cost'a Und Brossu
Gość
Wysłany: 2008-06-12, 08:37   

ja niekatowałem mojej 601ki sama chciała i nieprosiłem o szybciej a ze 140km/h to niemój problem ,pozatym zabawa to zabawa pogonić się można.
wiem jak to jest z trabim chce jechac 100km/h i tyle jedzie i niema wiele do gadania.

na ścisłość wszystko można uznać za jeźdżącu szrot
nawet najnowszy model mercedesa zalezy kto jak na to spojrzy.

Jendrej
Gość
Wysłany: 2008-06-12, 13:55   

zabawa zabawa a zatracie silnika w pogoni za lewym na banie to inna sprawa :D

@!#$ czemu nie bylo mnie obok kalafiora w tym momencie : D

kuba_krakow
Gość
Wysłany: 2008-06-12, 22:39   

Też znałem takiego co latał 140 - miał opony o profilu 50 R13 :)

Qbs
Gość
Wysłany: 2008-06-13, 17:06   

zabawa zabawa a zatracie silnika w pogoni za lewym na banie to inna sprawa :D

@!#$ czemu nie bylo mnie obok kalafiora w tym momencie : D

bo zes spierdolil jak i cala reszta i ja musialem biednego kalafiora ciagnac moim dwusuwem po tej autostradze. sie tak wkurwilem ze az predkosc mojego traba dochodzila do 110 :P dobrze ze moj sie tez nie zatarl, bo juz tylko adac by nam moglo pomoc kiedy wszyscy pojechali sobie radosnie zostawiajac dwa biedne dwusuwy na pastwe losu.

Bochen
Gość
Wysłany: 2008-06-13, 20:45   

300 kuba, 300 jechałeś

Qbs
Gość
Wysłany: 2008-06-13, 21:02   

nie widziales to nie pierdol (z gorki bylo)

Bochen
Gość
Wysłany: 2008-06-13, 22:50   

z rys unkiem

windykator
Gość
Wysłany: 2008-06-20, 03:12   

Przeczytałem ten "artykulik " i stosownie go skomentowałem i podpisałem imieniem i nazwiskiem dla leniwych i profilaktycznie na wypadek braku akceptacji dla mojego komentarza wklejam jego treść ---"Panowie dziennikarze !!! W trosce o renome waszej profesji powinniście temu szczeniakowi zabronić mówić o sobie "dziennikarz.To co ten dzieciak nagryzmolił to paplanina oparta na plotkach oraz na informacjach które wyrwane z kontekstu są tylko bezwartościową papką.O trabancie napisał że składa się jak domek z kart i że z powodu duroplastu jest łatwopalny.Totalna bzdura.Jak wiedza wtajemniczeni w tą szacowną markę duroplast pochłania energię w czasie wypadku i do pewnego momętu jest w stanie powrócić do pierwotnego kształtu tym samym oddając pochłoniętą energię.Chcę być dobrze zrozumiany to nie jest materiał niezniszczalny ale lepiej absorbuje anergię od elementów wykonanych z blachy (często cienkiej).A jak chcecie zobaczyć jak palny jest duroplast to na złomie polecam zakup dowolnego elementu nadwozia trabanta i ...miłego ogniska ,ale profilaktycznie informuje jak liczycie na grila to kupcie sobie brykiet.Co do 126p ,125p i polonezów to są to pojazdy minionej epoki ale w rękach ludzi znających sie na mechanice potrafią zadziwić.Polecam np.poszukać w sieci fotek z kolizji polonezów z pojazdami zachodnich marek.Można odnieść wrażenie że polonez to taran.Ja sam 8 lat temu miałem stłuczke z polonezem chyba 7 letnim.Polonez praktycznie bez większych uszkodzeń (tylko zderzak )a w mojej BMW 524 cały przód skasowany a była młodsza od poldka i to była jej pierwsza kolizja.Kolejny przykład 2 lata temu kierowca seata wymusił pierwszeństwo i prawym bokiem zaliczył przód mojego traba 1.1 efekt u mnie oprawa lampy zarysowana w seacie rozpruty na wylot prawy tylny błotnik.
WNIOSKI KOńCOWE Jak sie nie ma pojęcia o czym sie pisze i jak to trzeba przestać być gnojkiem mającym się za dziennikarza i trzeba zacząć zdobywać wiedzę i doświadczenie ale to drugie to jednak wymaga czasu. Dla mnie jesteś rozwydrzonym szczeniakiem mającym wielkie mniemanie o sobie samym.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi