|
Trabanty powrócą na ulice? |
| Autor |
Wiadomość |
zajace
Gość
|
Wysłany: 2007-09-07, 14:17
|
|
|
:P |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2007-09-07, 16:40
|
|
|
| ma za wielkie kola, za niskie slupki, za bardzo pochylana przednia szybe. Poza tym gdyby pochylili pod innym katem linie boczna przodu i tylu to by wygladalo zdecydowanie lepiej. Poza tym reflektory z przodu pwinny ciut chociaz wystawac. Poprawic to troche i bedzie fajna bryka. Fiata 500 w nowym wydaniu mogli ladnie zrobic, dlaczego trabanta tak spieprzyli :/ |
|
|
|
 |
zajace
Gość
|
Wysłany: 2007-09-07, 19:35
|
|
|
| do tego wszystkiego zrobili go 5drzwiowego |
|
|
|
 |
Pudzian
Gość
|
Wysłany: 2007-09-07, 20:13
|
|
|
| Zobaczymy jak bedzie wygladal w realu!! Moze cos zmienia |
|
|
|
 |
radzieckii
Gość
|
Wysłany: 2007-09-07, 22:42
|
|
|
| Pamiętam taki rysunek na tylnej szybie garbusa- z profilu koleś sika i układa się to w new beetle... |
|
|
|
 |
Anamoon & Rambo
Gość
|
Wysłany: 2007-09-09, 15:27
|
|
|
| jakiś taki nieproporcjonalny ten nowy....ale poczekajmy z oceną gdy naprawde pojawi się na drogach. Poza tym jeśli ktoś podejmuje sie produkcji na duża skale to musi dostosowac samochod do potrzeb jakie stawia rynek, na tym polega reaktywacja :) |
|
|
|
 |
bydle
Gość
|
Wysłany: 2007-09-09, 15:42
|
|
|
A to Ty nie wiesz, ze rynek potrzebuje tylko i wylacznie tego, co maja do sprzedania producenci. a media juz zajma sie tym, zeby nam (rynkowi) wmowic znowu co tak na prawde potrzebujemy |
|
|
|
 |
Jendrej
Gość
|
Wysłany: 2007-09-09, 15:59
|
|
|
| zapachnialo mi tu kochana ludowa propaganda :D |
|
|
|
 |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2007-09-09, 20:30
|
|
|
| Dokładnie a wszystko zaczyna sie od tego że już głośno komentujemy temat który przywołuje sentymenty i to tez zostało zauważone. Skoro zlot w Zwickau jest taki wazny to czemu nie zrobić na tym kasy przeciez oni sa bogatsi i kupią tylko dlatego że firma Herpa wykupiła koncesje nazwy chodź generalnie nie ma to za duzo wspólnego z wyglądu ze starym trabem. I tu własnie mają miejsce media czyli autosugestie, zamknięte pytania, manipulacja, siła persfazjii i inne podstawowe zabiegi typowego sprzedawcy. Przecież każdy i wszędzie sie z tym spotyka. Zauważyliście kiedyś to na codzien? Np w markecie ułożenie półek w sklepie cokolwiek i efekt jest taki że pryszło sie po srajtaśme a bo sie skonczyła a wychodzisz z pełnym koszykiem. |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2007-09-09, 22:04
|
|
|
troche mam za soba szkolen marketingowych i uwazam ze te wszystkie psychologiczne bzdury sa dla idiotow, bezmyslnych konsumentow wychowanych na amerykanskiej propagandzie, wiec ja nie naleze do tych co idac po srajtasme wychodza z pelnym koszem. jak wchodze po srajtasme to wychodze ze srajtasma i juz.
Ale troche odbieglismy od tematu. |
|
|
|
 |
zajace
Gość
|
Wysłany: 2007-09-09, 22:08
|
|
|
| ...srajtasma to wazna rzecz ;P |
|
|
|
 |
Jendrej
Gość
|
Wysłany: 2007-09-10, 12:46
|
|
|
| to jak o srajtasmie gadamy to ja ide kupe :) |
|
|
|
 |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2007-09-10, 17:38
|
|
|
| ale jakim jesteś odsetkiem społeczeństwa, które jest świadome. Zresztą to i tak tylko bardzo ogólny przykład wiec nie ma co polemizować no i fuck(t) faktem zrobiłem offtopa :)... |
|
|
|
 |
mateusz105l
Gość
|
Wysłany: 2007-09-10, 22:36
|
|
|
studiuję psychologię i uwierz mi, że ludźmi "da się sterować". :)
Voo Doo dobrze napisał. Chodzi o sensację i tyle. |
|
|
|
 |
Jendrej
Gość
|
Wysłany: 2007-09-11, 12:04
|
|
|