Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Trabanty powrócą na ulice?
Autor Wiadomość
zajace
Gość
Wysłany: 2007-09-07, 14:17   

:P

Qbs
Gość
Wysłany: 2007-09-07, 16:40   

ma za wielkie kola, za niskie slupki, za bardzo pochylana przednia szybe. Poza tym gdyby pochylili pod innym katem linie boczna przodu i tylu to by wygladalo zdecydowanie lepiej. Poza tym reflektory z przodu pwinny ciut chociaz wystawac. Poprawic to troche i bedzie fajna bryka. Fiata 500 w nowym wydaniu mogli ladnie zrobic, dlaczego trabanta tak spieprzyli :/

zajace
Gość
Wysłany: 2007-09-07, 19:35   

do tego wszystkiego zrobili go 5drzwiowego

Pudzian
Gość
Wysłany: 2007-09-07, 20:13   

Zobaczymy jak bedzie wygladal w realu!! Moze cos zmienia

radzieckii
Gość
Wysłany: 2007-09-07, 22:42   

Pamiętam taki rysunek na tylnej szybie garbusa- z profilu koleś sika i układa się to w new beetle...

Anamoon & Rambo
Gość
Wysłany: 2007-09-09, 15:27   

jakiś taki nieproporcjonalny ten nowy....ale poczekajmy z oceną gdy naprawde pojawi się na drogach. Poza tym jeśli ktoś podejmuje sie produkcji na duża skale to musi dostosowac samochod do potrzeb jakie stawia rynek, na tym polega reaktywacja :)

bydle
Gość
Wysłany: 2007-09-09, 15:42   

A to Ty nie wiesz, ze rynek potrzebuje tylko i wylacznie tego, co maja do sprzedania producenci. a media juz zajma sie tym, zeby nam (rynkowi) wmowic znowu co tak na prawde potrzebujemy :-)

Jendrej
Gość
Wysłany: 2007-09-09, 15:59   

zapachnialo mi tu kochana ludowa propaganda :D

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2007-09-09, 20:30   

Dokładnie a wszystko zaczyna sie od tego że już głośno komentujemy temat który przywołuje sentymenty i to tez zostało zauważone. Skoro zlot w Zwickau jest taki wazny to czemu nie zrobić na tym kasy przeciez oni sa bogatsi i kupią tylko dlatego że firma Herpa wykupiła koncesje nazwy chodź generalnie nie ma to za duzo wspólnego z wyglądu ze starym trabem. I tu własnie mają miejsce media czyli autosugestie, zamknięte pytania, manipulacja, siła persfazjii i inne podstawowe zabiegi typowego sprzedawcy. Przecież każdy i wszędzie sie z tym spotyka. Zauważyliście kiedyś to na codzien? Np w markecie ułożenie półek w sklepie cokolwiek i efekt jest taki że pryszło sie po srajtaśme a bo sie skonczyła a wychodzisz z pełnym koszykiem.

Qbs
Gość
Wysłany: 2007-09-09, 22:04   

troche mam za soba szkolen marketingowych i uwazam ze te wszystkie psychologiczne bzdury sa dla idiotow, bezmyslnych konsumentow wychowanych na amerykanskiej propagandzie, wiec ja nie naleze do tych co idac po srajtasme wychodza z pelnym koszem. jak wchodze po srajtasme to wychodze ze srajtasma i juz.

Ale troche odbieglismy od tematu.

zajace
Gość
Wysłany: 2007-09-09, 22:08   

...srajtasma to wazna rzecz ;P

Jendrej
Gość
Wysłany: 2007-09-10, 12:46   

to jak o srajtasmie gadamy to ja ide kupe :)

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2007-09-10, 17:38   

ale jakim jesteś odsetkiem społeczeństwa, które jest świadome. Zresztą to i tak tylko bardzo ogólny przykład wiec nie ma co polemizować no i fuck(t) faktem zrobiłem offtopa :)...

mateusz105l
Gość
Wysłany: 2007-09-10, 22:36   

studiuję psychologię i uwierz mi, że ludźmi "da się sterować". :)
Voo Doo dobrze napisał. Chodzi o sensację i tyle.

Jendrej
Gość
Wysłany: 2007-09-11, 12:04   

to ja nie jestem odsetkiem spoelczenstwa =<
iide po czekolade i awsze wracam z alkoholem =<

a jak ide po piwo to tak jak w gnieznie... odrazu biore kici kici =<

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi