Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
bezsilna złość!!! czyli WANDALIZM bis
Autor Wiadomość
gonzo
Gość
Wysłany: 2007-06-19, 10:24   

dzwon do mpo, podaj adres, najlepiej tez blachy smieciarki podaj jak masz. po adresie mogą dojść kto tam jezdzi z ich firmy. firma jest zapewne ubezpieczona, wiec ich to wali.

Marky86
Gość
Wysłany: 2007-08-05, 21:31   

Na moim Helmucie Wyznawcy BMW i amatorzy Dresowych spodni rozbili dwa jajka na dachu. Skurw***** musiałem to powiedziec

QLIG
Gość
Wysłany: 2007-08-05, 21:40   

Podobno żółtka dobrze lakier polerują :) Ciesz się, że to były jajka a nie np. butelki ;)

fasol
Gość
Wysłany: 2007-08-06, 10:16   

a Mi chu!@#$% jeb !@$% wczoraj u Zbyszka Ołdaka Panel od radia Zap!@#$% !!! i to gówniarze !!!

ps. sorry poniosło mnie

Marky86
Gość
Wysłany: 2007-08-07, 22:54   

Ja sobie tam w normalne miejce na radio umiejscowiłem takiego wyjadacza "FIASTA" a tam pod regulacją powietrza na wloty szybe czy nogi ciepło/zimno zaczep i schowane Radio bez panela parszywe oko dresa pominie sprzecik:) a rzut oka na SoundMastera Fiasta odbiera mu nadzieje na zarobek

Pozdro4all

fasol
Gość
Wysłany: 2007-08-08, 10:53   

chyba tak samo zrobię !! bo ma stare radio Blankenburg !!

Anamoon & Rambo
Gość
Wysłany: 2007-08-09, 09:20   

po pierwsze - głupoty nie wyleczysz
po drugie - przezorny zawsze ubezpieczony, co nie zawsze sie sprawdza :( Nas takie sytuacje nie spotkały i nikomu tego nie życzę. obawiam się jednak, że trabant dla takich wandali za bardzo rzuca sie w oczy - bo na przyklad fiat 126p to u nas jeszcze żadna atrakcja bo jeżdzi ich zbyt wiele, a trabanty powoli znikaja...Co do alarmów - dobrze miec coś takiego, przynajmniej czlowiek jest spokojniejszy a nóz to kogos odstraszy.

fasol
Gość
Wysłany: 2007-08-09, 14:14   

Dzisiaj idąc do sklepu zauważyłem pare radiowozów policyjnych (dochodzeniowych) i pare ze straży miejskiej pod strzeżonym parkingiem zamykanym(takim mozna poweidziec ze w podziemiach). Noi stał tam gościu i się żalił ze ktos mu samochód wyprowadził z tego parkingu... To dopiero mozna sie załamać ,zeby wyprowadzic samochód na parkingu strzeżonym ...;/ ;/ ;/

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2007-08-09, 14:34   

Co sie dziwisz zlecenie było... Na twoim miejscu tez bym sie martwił o Audi S8 bo jak widać żadne zabezpieczenie nie jest skuteczne. O ile w trabie zabiorą radio i teoretycznie mała to przy takim aucie dla niejednego UCZCIWEGO obywatela to dorobek życia. Pozostałych kwestii nie chce poruszać bo było wałkowane w ver 1.0 tematu :)

fasol
Gość
Wysłany: 2007-08-09, 18:48   

Audi stoi na placu państwowym :] nie ma szans tam się nikt z poza pracy dostać więc się nie martwie o kradzież :] z pracy do domu dojeżdżam trabantem i to o trampka teraz się boję ;/;/ chyba zaczne jeździc autobusem haha :D

Bochen
Gość
Wysłany: 2008-03-15, 22:36   

odgrzewam temat:

lezka qbsa jakIS miesiac temu

http://images24.fotosik.p...0324dae3med.jpg

moja lezka dzisiaj
http://images26.fotosik.p...5549e441med.jpg

Sebastian (reafus)
Gość
Wysłany: 2008-03-16, 00:40   

to juz jest czyste skurwysynstwo. Ja na razie pozbylem sie lusterek od malucha, wycieraczek i antenki. Jak na parking pod blokiem nie jest tak zle.

Kędzior
Gość
Wysłany: 2008-03-16, 01:40   

skurwysyny... mi ostatnio jakieś @!#$ wypchnęły trabanta na środek ulicy z parkingu. Kierowca autobusu miejskiego wezwał policje, a ci wepchnęli go spowrotem bo nie mogli mnie namierzyć (trampek był jeszcze na starych tablicach). Jakby takiego dorwał to urwać łeb nasrać wszyje a łeb nabić na pal i wbić w ziemie dla przykładu...

Bochen
Gość
Wysłany: 2008-03-16, 02:41   

na lezki sie skurwiele uparli. ale troche skojarzylem fakty i mi sie przypomnialo ze dzisiaj mecz na lksie byl i pewnie jakis dziki tabun przeleciał przez osiedle. nie miałbym skrupułów zeby takiego zabić. nic a nic

wnuq
Gość
Wysłany: 2008-03-16, 11:15   

bochen przykro mi....znam ten ból.czemu tak trabanty lubią debile?

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi