|
bezsilna złość!!! czyli WANDALIZM bis |
| Autor |
Wiadomość |
gonzo
Gość
|
Wysłany: 2007-06-19, 10:24
|
|
|
| dzwon do mpo, podaj adres, najlepiej tez blachy smieciarki podaj jak masz. po adresie mogą dojść kto tam jezdzi z ich firmy. firma jest zapewne ubezpieczona, wiec ich to wali. |
|
|
|
 |
Marky86
Gość
|
Wysłany: 2007-08-05, 21:31
|
|
|
| Na moim Helmucie Wyznawcy BMW i amatorzy Dresowych spodni rozbili dwa jajka na dachu. Skurw***** musiałem to powiedziec |
|
|
|
 |
QLIG
Gość
|
Wysłany: 2007-08-05, 21:40
|
|
|
| Podobno żółtka dobrze lakier polerują :) Ciesz się, że to były jajka a nie np. butelki ;) |
|
|
|
 |
fasol
Gość
|
Wysłany: 2007-08-06, 10:16
|
|
|
a Mi chu!@#$% jeb !@$% wczoraj u Zbyszka Ołdaka Panel od radia Zap!@#$% !!! i to gówniarze !!!
ps. sorry poniosło mnie |
|
|
|
 |
Marky86
Gość
|
Wysłany: 2007-08-07, 22:54
|
|
|
Ja sobie tam w normalne miejce na radio umiejscowiłem takiego wyjadacza "FIASTA" a tam pod regulacją powietrza na wloty szybe czy nogi ciepło/zimno zaczep i schowane Radio bez panela parszywe oko dresa pominie sprzecik:) a rzut oka na SoundMastera Fiasta odbiera mu nadzieje na zarobek
Pozdro4all |
|
|
|
 |
fasol
Gość
|
Wysłany: 2007-08-08, 10:53
|
|
|
| chyba tak samo zrobię !! bo ma stare radio Blankenburg !! |
|
|
|
 |
Anamoon & Rambo
Gość
|
Wysłany: 2007-08-09, 09:20
|
|
|
po pierwsze - głupoty nie wyleczysz
po drugie - przezorny zawsze ubezpieczony, co nie zawsze sie sprawdza :( Nas takie sytuacje nie spotkały i nikomu tego nie życzę. obawiam się jednak, że trabant dla takich wandali za bardzo rzuca sie w oczy - bo na przyklad fiat 126p to u nas jeszcze żadna atrakcja bo jeżdzi ich zbyt wiele, a trabanty powoli znikaja...Co do alarmów - dobrze miec coś takiego, przynajmniej czlowiek jest spokojniejszy a nóz to kogos odstraszy. |
|
|
|
 |
fasol
Gość
|
Wysłany: 2007-08-09, 14:14
|
|
|
| Dzisiaj idąc do sklepu zauważyłem pare radiowozów policyjnych (dochodzeniowych) i pare ze straży miejskiej pod strzeżonym parkingiem zamykanym(takim mozna poweidziec ze w podziemiach). Noi stał tam gościu i się żalił ze ktos mu samochód wyprowadził z tego parkingu... To dopiero mozna sie załamać ,zeby wyprowadzic samochód na parkingu strzeżonym ...;/ ;/ ;/ |
|
|
|
 |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2007-08-09, 14:34
|
|
|
| Co sie dziwisz zlecenie było... Na twoim miejscu tez bym sie martwił o Audi S8 bo jak widać żadne zabezpieczenie nie jest skuteczne. O ile w trabie zabiorą radio i teoretycznie mała to przy takim aucie dla niejednego UCZCIWEGO obywatela to dorobek życia. Pozostałych kwestii nie chce poruszać bo było wałkowane w ver 1.0 tematu :) |
|
|
|
 |
fasol
Gość
|
Wysłany: 2007-08-09, 18:48
|
|
|
| Audi stoi na placu państwowym :] nie ma szans tam się nikt z poza pracy dostać więc się nie martwie o kradzież :] z pracy do domu dojeżdżam trabantem i to o trampka teraz się boję ;/;/ chyba zaczne jeździc autobusem haha :D |
|
|
|
 |
Bochen
Gość
|
|
|
|
 |
Sebastian (reafus)
Gość
|
Wysłany: 2008-03-16, 00:40
|
|
|
| to juz jest czyste skurwysynstwo. Ja na razie pozbylem sie lusterek od malucha, wycieraczek i antenki. Jak na parking pod blokiem nie jest tak zle. |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2008-03-16, 01:40
|
|
|
| skurwysyny... mi ostatnio jakieś @!#$ wypchnęły trabanta na środek ulicy z parkingu. Kierowca autobusu miejskiego wezwał policje, a ci wepchnęli go spowrotem bo nie mogli mnie namierzyć (trampek był jeszcze na starych tablicach). Jakby takiego dorwał to urwać łeb nasrać wszyje a łeb nabić na pal i wbić w ziemie dla przykładu... |
|
|
|
 |
Bochen
Gość
|
Wysłany: 2008-03-16, 02:41
|
|
|
| na lezki sie skurwiele uparli. ale troche skojarzylem fakty i mi sie przypomnialo ze dzisiaj mecz na lksie byl i pewnie jakis dziki tabun przeleciał przez osiedle. nie miałbym skrupułów zeby takiego zabić. nic a nic |
|
|
|
 |
wnuq
Gość
|
Wysłany: 2008-03-16, 11:15
|
|
|
| bochen przykro mi....znam ten ból.czemu tak trabanty lubią debile? |