Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Jastrząb
Autor Wiadomość
Sikor
Gość
Wysłany: 2006-12-02, 11:57   

Kuna ale rewelacje! Windykator proszę o jakieś konkrety na temat tych batów od MiGów w Wietnamie. Poza tym z tego co wiem, to tam walcyzyły głównie F-100, F-105, F-104, F-8 i F-4. Pomijam już fakt że pierwsze F-16 oblatano w roku 1974 (a do wprowadzenia do armii minął jeszcze jakiś czas) a wojna wietnamska skończyła się w 1975, więc rzeczony samolot po prostu nie zdążył wziąść w niej udziału. Polecam, najpierw coś sprawdzić niż pieprzyc trzy po trzy i wyjść na idiotę.
Do obu panów, skąd wiecie, że to złom? Mimo, że samolot został oblatany ponad 30 lat temu, to z pierwszej wersji został tylko płatowiec (i to tez nie do końca), a cała reszta to jedne z najnowocześniejszych konstrukcji na świecie. Co do problemów z przylotem, to jest normalne prawie w każdym typie urządzeń i nazywa się chorobami wieku dziecięcego. Zaznaczam, że również nie jestem zwolennikem F-16, w/g mnie powinniśmy kupić Gripena. Co do rosyjskiego sprzętu, to poza tym, że panuje przekonanie, że jest gniotsa nie łamiotsa, to jest też znacznie bardziej nieekonomiczny niż sprzęt zachodni, pzoa tym dostosowanie go do standardów natowskich jest praktycznie nie możliwe. Pomijam fakt, że w razie konfliktu Rosja - NATO, jesteśmy odcięci od dostaw części a Rosjanie doskonale wiedzą, jak zaszkodzić naszym samolotom.

Wiec panowie, następnym razem się pięć razy zastanówcie nim zabierzecie głos w sprawie o której nie macie pojecia, co chyba właśnie wam udowodniłem.
PozDDRo!

g4jo5
Gość
Wysłany: 2006-12-02, 13:01   

"w razie konfliktu Rosja - NATO" doczepimy skrzydelka Trabikom i wymieciemy ruskich z tej planety ;)

frieden ;)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi