Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
uwaga! KRADZIEŻ! pomocy!
Autor Wiadomość
emilia j.
Gość
Wysłany: 2006-10-27, 11:43   

ci co mojego chcieli zarąbać pchali, do dzis sie zastanwiam czy mieli jakiś pomysł na to jak go odpalić i jak daleko zamierzali go pchać

warcab
Gość
Wysłany: 2006-10-27, 19:09   

w glwiicach byla taka akcja ze gowniarze porwali 600 niewiedzieli ze trza kraki przekrecic i spalili auto w lesie swietej pamieci kumplowi:(
z 600 zostaly tylko 3 dekle na kola, ktore teraz ja mam

Marcin/Niutek
Gość
Wysłany: 2006-11-01, 00:20   

mi juz 3 razy pod blokiem próbowali sie włamać ale Trabi jest sprytniejszy od jakichs złodziejaszków i nie ustapił Zamek mam coprawda rozwalony ale i tak spełnia swoją funkcję A elektrozawór jest bardzo dobrym rozwiazaniem Ja takie cudo posiadam i mam zamiar zamontować

piotr d
Gość
Wysłany: 2006-11-07, 23:30   

sadze ze do Katowic nie dojechali ale na wszelki popytam mam nadzieje ze syrenka wróci cała i zdrowa ps. ja w swoim trabie zamontowałem ukryty wyłoncznik zapłonu bo jak wszystkim wiadomo stacyjka w trabie ma z tyłu wsuwki i są łatwe do połączenia więc załecam też się uchronić wyłącznikiem gdzieś ukrytym pozdrawiam.

kuba_krakow
Gość
Wysłany: 2006-11-20, 14:08   

odcięcie zapłonu w 601 jest najgłupszym i najprostszym do obejścia zabezpieczeniem...
Do Krakowa raczej się niedotoczy :) ale posprawdzam... jest jeden taki w mieście co kolekcjonuje syrki, ma ich podobno ze 13!

chyba znam :) ja się u niego kiedyś 16 doliczyłem

Bross i Cost'a
Gość
Wysłany: 2006-11-20, 19:48   

Puki co my się rozglądamy ale nikaj nie widać Syrenki

Spike Spiegel
Gość
Wysłany: 2006-11-29, 22:59   

Kuba, zapominasz o tym, że na najbanalniejsze i najgłupsze pomysły każdy wpada jako ostatni. Dlatego najprostsze metody (nie pochłaniające wiele czasu to np. wyjęcie bezpieczników. 5minut zajmuje włozenie spowrotem, nie pomylisz nic bo trab ma wszędzie takie same a co za idiota będzie jeździł po nocy (bo z reguły kradną w nocy) bez świateł?? Swoją drogą co do zabezpieczeń to dobre zabezpieczenie jest opisane w ksiązce meissnera. Odcinasz zapłon do cewek i przełączasz prąd na klakson. Przekręci cosw stacyjce albo zewrze kabel i od razu zacznie wyć :)

Swoją drogą co do zamku to jest wymagający przyzwyczajenia ale dość łatwy do zrobienia myk po którym otwarcie drzwi będzie utrudnione. U mnie zaszłą potrzeba wymiany klamek na alu bez zmieniania kluczyków. Przełożyłem tamten bebech (z nowych klamek, było z tym duzo roboty), tak że zamek działa odwrotnie :|, znaczy sie kluczyk wsadza sie "do góry nogami" a i sam zamek wygląda odwrotnie (w pozycji zamkniętej jest otwart i na odwrót). Proste a już zabawa z zamkiem drzwi utrudniona

Turek
Gość
Wysłany: 2006-11-30, 12:53   

Też mam zamek na odwrót założony w drzwiach i w bagażniku :p

Spike Spiegel
Gość
Wysłany: 2006-11-30, 22:43   

Swojadrogą przy wymianie bebechów nowego typu do starej klamki siedziałem chyba z pół dnia zanim wpadłem na najbanalniejszy pomysł :)

marcin k
Gość
Wysłany: 2006-12-01, 10:03   

a co z syrenką znalazła się???????? bo nic na ten temat nie ma. pozdrawiam

Paweł-Yogi
Gość
Wysłany: 2006-12-01, 18:52   

Jak znam życie to pewnie nikt jej nie znalazł
:(została zapewne pocieta i zezłomowana gdzieś na jakimś złomie nikt nie bedzie tam wnikał skąd jest taka syrena.

---------------------------------------------------
Trabant601s rocznik 85
---------------------------------------------------

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi