Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Trabant 600 I miejsce.
Autor Wiadomość
czajnik
Gość
Wysłany: 2006-10-27, 17:15   

Warcab ja ci sprzedam mój nowiuski nabytek kombi za 10 tys co ty nato?

pasjonat
Gość
Wysłany: 2006-10-27, 17:16   

Czajnik ja biore !!!!!!!!!!

warcab
Gość
Wysłany: 2006-10-27, 18:54   

czajnik wzailbym z mila checia ale jestesm ostro splukany(wlasnie splacam remont mojej 601) prawde mowiac jak mialbym taka kase to bym sie nawet nie targowal tylko bral
jak nie znajdziesz klijenta a uda mi sie taka kase zebrac w ciagu roku to biore, bo jest to dosc sporo prawdemowiac jak na moje mozliowsci, ale od czego sa waakcje i wolne dni na uczelni

pasjonat ale ty pazerny jestes:P

Vampirek
Gość
Wysłany: 2006-10-27, 21:18   

ja chce 600 kombi :) to tez moje marzenie i byc moze sie spelni tylko zakonczy sie sprawa spadkowa :) i bedzie moj ale to niestety troche potrwa:( pozdro jak narazie 601 ;]

warcab
Gość
Wysłany: 2006-10-28, 08:17   

trzymam kciuki mam nadzieje ze jakis dla mnie zotsanie jak nastana dlamnie lepsze lata

Eagle
Gość
Wysłany: 2006-11-28, 14:36   

podklejam pod ten temat bo nie moge znalezc tematu gdzie ktos narzekal na brak zachowanych 600tek w Polsce :) http://cgi.ebay.pl/Traban...1QQcmdZViewItem

pasjonat
Gość
Wysłany: 2006-11-28, 18:13   

Albo takie cudo :) http://www.republika.pl/retrostalowawola/sam7.htm

warcab
Gość
Wysłany: 2006-11-28, 18:47   

piekny, poprostu cudo!!!!!!!!!!

miedelnica
Gość
Wysłany: 2006-11-28, 21:09   

Do Eagle To był wątek "czemu u nas takich nie ma?". Model z ebaya to niestety tylko pozostałość po 600-tce bo oryginalna tylko buda została:( ale za to (przynajmniej wg zdjęć) bardzo dobrze zachowana, widać że był garażowany non stop bo duroplasty idealnie proste i tylna klapa też super. Dlatego jeśli ktos się zdobędzie na odwagę i ją kupi to po skompletowaniu detali będzie miód malina. niestety chyba trudniej o te detale niż takie 600-tki:(

Do Pasjonat Leszek spoko reklama polskiego trabika:) Tylko w opisie kilka rzeczy które by można poprawić- trabanty 600 były produkowane w latach 1962-1965 kombi i 1962-1964 sedan, a nie od 1963. Moc to też nie 23KM przy silniku który masz i gaźniku z późnego 601 (model 9) tylko 26. ale to tylko tak gwoli ścisłości. no i szkoda że trabik nie malowany na oryginał, ale rzeczywiście malowanie w styl 500-tek bardziej przyciąga uwagę

pozDDR!

Eagle
Gość
Wysłany: 2006-11-29, 16:16   

wiem ale chodzilo mi o stan budy

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi