Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Nowi klubowicze?
Autor Wiadomość
szkielu
Gość
Wysłany: 2006-08-09, 23:50   

znaczy ze ja mam 1,1 konia ?!

pelu-p
Gość
Wysłany: 2006-08-10, 00:14   

1048 konia :D:D

Kędzior
Gość
Wysłany: 2006-08-10, 07:34   

kupiłem 601 ale zauważyłem że bierze mi olej. Co robić ?? help

Dawid
Gość
Wysłany: 2006-08-10, 08:44   

sprawdź czy nie cieknie przy pokrywie zaworów lub przy misce olejowej.....

macq
Gość
Wysłany: 2006-08-10, 08:45   

nie lej oleju to nie bedzie bral. proste
podobno nitro zwieksza moc 2x to pojechalem do castoramy i kupilem 10 litrow nitro. Tylko czego to takie tanie skoro takie dobre? nie wiem. Ale ma kopa. I uszczelek nie trzeba zakladac. I jak silnik czysci. Ideal po prostu.
Jak kupowalem traba to wlasciciel mowil ze 'pali od kopa'. Tylko ze on klamal. Tyle razy juz go z buta pociagnalem i nie zapala. Pomozcie !!

Rafał Kośka
Gość
Wysłany: 2006-08-10, 09:08   

Kupiłem 601 z elektronicznym zapłonem. Samochód jest troche ospały jak dla mnie więc postanowiłem podnieść jego osiągi. Chcę zastosować chiptuning. Mam jednak pytanie, wiecie gdzie mozna taki chip dostać? i gdzie jest komputer sterujący silnikiem, bo go znaleźć nie mogę? Pomocy;P

Qbs
Gość
Wysłany: 2006-08-10, 10:47   

Zauwazylem ze bardzo czesto trabanty 601 sie psuja. Za kazdym razem jak widze takiego trabanta na stacji benzynowej to ktos grzebie pod jego maska i pewnie cos naprawia. Jak dobrze ze mam trabanta 1.1

Prorok601
Gość
Wysłany: 2006-08-10, 11:06   

a najbardziej w moim trabancie podoba mi sie to ze jest z plastiku i nie rdzewieje

Maciek
Gość
Wysłany: 2006-08-10, 11:40   

Cześć, jestem nowy. Trabanta (601) mam od 3 dni i zastanawiam się jak to jest z tą zmianą biegów przy kierownicy. Trudno się przyzwyczaić? Bo zamiast pójść na dół i sprawdzić wolę temat założyć.

Wojtek K
Gość
Wysłany: 2006-08-10, 12:38   

...a koła powinny się kręcić dookoła...

szkielu
Gość
Wysłany: 2006-08-10, 14:28   

cały czas dolewam oleju do benzyny,tak jak dziadek mówił 50:1. a ta kontrolka sie ciagle swieci. co robić?! pomóżcie!! moze zmiana proporcji coś da?!

robak
Gość
Wysłany: 2006-08-10, 16:25   

to ja mam inny problem. wspomaganie kierownicy mi nie dziala bo ponoc uciekl plyn, ale za cholere nie moge znalesc zbiorniczka i do tego jak jade to co chwile moje auto przemawia i mowi do mnie o jakichs misiach na hulajnogach i krokodylach ze gdzies stoja przy drodze. boje sie takich zwierzat! co mam robic? pomozcie! pisalem do cosmopolitan, ale nic nie poradzili.

aaaa... i jeszcze ostatnio cos mi odpadlo i jak mnie pan policjant zatrzymal, to powiedzial ze jak mnie jeszcze raz zobaczy bez jakiegos tam tlumnika czy czegos, to mi dowod zabierze, ale co ma moj dowod osobisty do tego jak mu tam tlumnika? w brawo girl tez nie wiedzieli! pomocy! help!

szkielu
Gość
Wysłany: 2006-08-10, 17:38   

on poprostu chciał stłumić twoją orginalność!! nie daj sie!! nie wierz kłamcom!! od trabanta nie odpada nic potrzebnego!!

macq
Gość
Wysłany: 2006-08-10, 21:06   

a mi sie dyrzywi zepsuly. Mial miec centralny zameg na pilota, ale prubuje pilotem od telewizora i nie hodzi. Co zrobidz? poraccie plzzz

Ale musze przyznac, ze po cip tjuningu auto znacznie lepiej sie zbiera. I tlumik juz nie odpada. Miksolu lac nie musze, wogule benzyny nie trzeba

A wlasnie. Czytalem na pewnym forum, ze trabanty do 78 roku mialy taka srubke i ona wlaczala esp. Muwili tez o drugiej srubce, co jak sie odkreci to sie pojawia naped na tyl+ szpera+ alusy 23". tylko nie mam takiego klucza. Zdzich, co gra na parapecie w remizie mi muwil, ze zna ryska, co ma kumbajn z automatem i on bendzie mial taki klucz. Pojadymy, zobaczymy. Tylko mi krystyna z gazowni caly czas nudzi, zeby jej zaorac pole jej nowym trakturem, bo sama nie umi jezdzic.. tylko sie pozniej okazalo ze zdzichu wpadl kumbajnem do rowu i zgubil klucz.. no coz spadam do remizy pobansowac w rytm disco polo i pograc w bierki z emertytowanymi pracownikami sluzb oczysczania wsi
Narazie!

na powaznie: znajomy leje miksol do polo z dieslem, zeby pompy nie zatrzec :] ale to mu kazal mechanik, wiec moze prawda ;p

Mateusz105l
Gość
Wysłany: 2006-08-10, 21:19   

mi w 601 piątka wyskakiwała i błotniki poleciały na zgrzewach- dziury na wylot. zawory też klepią strasznie

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi