|
TRABI-EXPO VII 2-4 X 2009 |
| Autor |
Wiadomość |
Arczer
Gość
|
Wysłany: 2009-10-05, 22:25
|
|
|
| syreni zart |
|
|
|
 |
Kumpelek
Gość
|
Wysłany: 2009-10-05, 22:31
|
|
|
| Nie wiem, na jaką odpowiedź czekałeś. Ja to byłem czarnym Trabem z szachownicą na kosie [: |
|
|
|
 |
Arczer
Gość
|
Wysłany: 2009-10-05, 22:35
|
|
|
| chyba bylismy na innym zlocie :) |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2009-10-05, 23:13
|
|
|
Serdecznie dziękuję za przyjazd na siódme Trabi-EXPO w Krakowie. Mam nadzieję, że dobrze się bawiliście i że to co złe to nie my ;)
Dziękuję wszystkim dzięki którym udało się zorganizować ten zlot, szczególnie pp. Bogdanowi i Pawłowi ze Stowarzyszenia PODGORZE.PL, oraz panu Andrzejowi Warkowskiemu za udostępnienie Kolekcji samochodów z krajów demokracji ludowej, oraz oczywiście ekipie organizacyjnej w składzie:
RAV&Viola, ZBuK, Fabisia, Darek, Józek&Dominika, Romek, Społem, Wojtek&Marta, Ela, Kuba (Kuchar), Kristoff, Marcin, Przemek (Młody), GrzegorzB&Cecylia
(chyba o nikim nie zapomniałem?)
Krótka statystyka:
90 trabantów
+ 2 wartburgi
+ renault fuego
+ garbus
Ok. 200 osób (zarejestrowanych 161)
Ekipa organizatorów - 18 osób
Ilość Trabantów:
Czechy: 9
Polska: 55 + 16 (Kraków)
Słowacja: 10
QEK: 4
Przyczepa z 601: 2 |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2009-10-05, 23:27
|
|
|
Przedstawiam kalkulację kosztów Trabi-EXPO 2009:
Pozostałe pieniądze przeznaczymy na zakup dodatkowego megafonu, oraz opłacenie domeny trabiexpo.pl w przyszłym roku. |
|
|
|
 |
Kamil Pawłowski (harnaś)
Gość
|
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2009-10-06, 09:54
|
|
|
powiem Wam że coś pechowe te zloty dla mnie. Trabi expo to już szczyt zdarzeń najpierw strzeliła przednia szyba, póżniej przez 1,5 godziny szukałem kluczy do auta przed powrotem do domu. A po powrocie najgorsze. Kolega współpasażer spędził noc na dołku. Usidlili go już pod samym domem, mnie się upiekło. Całe szczęście wszystko dobrze się skończyło i chłopak cieszy się wolnością. Będzie co opowiadać potomkom
P.S Czy wszyscy mieli problemy z prądem i grzaniem w nocy ? |
|
|
|
 |
Piotr Kucharski (kuchar)
Gość
|
Wysłany: 2009-10-06, 10:17
|
|
|
| prąd kupowaliśmy po drodze i później grzaliśmy dwie noce. Nie było żadnych problemów:-) |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2009-10-06, 10:23
|
|
|
myśmy mieli zabawę w "ciepło, zimno" |
|
|
|
 |
James
Gość
|
Wysłany: 2009-10-06, 11:40
|
|
|
To tak jak my:/ Najpierw grzanie, a później zimny wychów:( Przynajmniej krótko spałem, więc nie bardzo zmarzłem, ale Emeryt szczękał zębami:P
Z mojej strony chcę podziękować wszystkim z którymi się bawiłem, rozmawiałem i w ogóle których spotkałem:)
Osobne podziękowania oczywiście dla organizatorów, za to że co roku fundują nam coraz lepszy zlot:) Kochane Krakusy, rewelacja i oby tak dalej:)
Pozwolę sobie także osobno podziękować ekipie z domku 96 za przygarnięcie i udostępnienie kawałka podłogi;) A imiennie Grzybciowi, za teile których znalezienie graniczy z cudem, Pelowi za Taxi, oraz szczególne podziękowania dla GrzegorzaB i Cecylii, za "wikt i opierunek";D
Jeszcze raz stokrotne dzięki i do zobaczenia na następnych zlotach:) |
|
|
|
 |
ewelina wielogórska / str
Gość
|
Wysłany: 2009-10-06, 13:53
|
|
|
Witam zlocik jak dla ekipy Siemianowic super!! zresztą jak zwykle! powrót z małymi przerwami na ustawianie zapłonu w 353 ale nic pozatym...
pilnie szukam namiarów jakichkolwiek na kolegę który chciał sprzedać idealna 601 proszę o pomoc z góry dziękuje!!! |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2009-10-06, 14:26
|
|
|
idealna była kuchara ale nie sprzeda Jeśli chodzi o biały hycomat to kolega kumpelka. O innych nic nie wiem |
|
|
|
 |
ewelina wielogórska / str
Gość
|
Wysłany: 2009-10-06, 15:13
|
|
|
| dokładnie o tego chodzi... masz jakies namiary? |
|
|
|
 |
grubas
Gość
|
Wysłany: 2009-10-06, 19:06
|
|
|
| Zlot rewelacja, piękne podziękowania dla Organizatorów i wszystkich zlotowiczów. Do zobaczenia na następnych zlotach. Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
J.J.
Gość
|
Wysłany: 2009-10-06, 20:29
|
|
|
| zdjęcia proszę:] |