Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
TRABI-EXPO VII 2-4 X 2009
Autor Wiadomość
Arczer
Gość
Wysłany: 2009-10-05, 22:25   

syreni zart

Kumpelek
Gość
Wysłany: 2009-10-05, 22:31   

Nie wiem, na jaką odpowiedź czekałeś. Ja to byłem czarnym Trabem z szachownicą na kosie [:

Arczer
Gość
Wysłany: 2009-10-05, 22:35   

chyba bylismy na innym zlocie :)

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2009-10-05, 23:13   

Serdecznie dziękuję za przyjazd na siódme Trabi-EXPO w Krakowie. Mam nadzieję, że dobrze się bawiliście i że to co złe to nie my ;)

Dziękuję wszystkim dzięki którym udało się zorganizować ten zlot, szczególnie pp. Bogdanowi i Pawłowi ze Stowarzyszenia PODGORZE.PL, oraz panu Andrzejowi Warkowskiemu za udostępnienie Kolekcji samochodów z krajów demokracji ludowej, oraz oczywiście ekipie organizacyjnej w składzie:

RAV&Viola, ZBuK, Fabisia, Darek, Józek&Dominika, Romek, Społem, Wojtek&Marta, Ela, Kuba (Kuchar), Kristoff, Marcin, Przemek (Młody), GrzegorzB&Cecylia
(chyba o nikim nie zapomniałem?)

Krótka statystyka:

90 trabantów
+ 2 wartburgi
+ renault fuego
+ garbus

Ok. 200 osób (zarejestrowanych 161)
Ekipa organizatorów - 18 osób

Ilość Trabantów:

Czechy: 9

Polska: 55 + 16 (Kraków)

Słowacja: 10

QEK: 4

Przyczepa z 601: 2

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2009-10-05, 23:27   

Przedstawiam kalkulację kosztów Trabi-EXPO 2009:

liczydło

Pozostałe pieniądze przeznaczymy na zakup dodatkowego megafonu, oraz opłacenie domeny trabiexpo.pl w przyszłym roku.

Kamil Pawłowski (harnaś)
Gość
Wysłany: 2009-10-06, 07:53   

zaprawam do ogladniecia http://harnasns.fotosik.pl/zdjecia/7 wrazie czego posiadam wiecej w lepszej rozdzielczosci

magik
Gość
Wysłany: 2009-10-06, 09:54   

powiem Wam że coś pechowe te zloty dla mnie. Trabi expo to już szczyt zdarzeń :-) najpierw strzeliła przednia szyba, póżniej przez 1,5 godziny szukałem kluczy do auta przed powrotem do domu. A po powrocie najgorsze. Kolega współpasażer spędził noc na dołku. Usidlili go już pod samym domem, mnie się upiekło. Całe szczęście wszystko dobrze się skończyło i chłopak cieszy się wolnością. Będzie co opowiadać potomkom :-)
P.S Czy wszyscy mieli problemy z prądem i grzaniem w nocy ?

Piotr Kucharski (kuchar)
Gość
Wysłany: 2009-10-06, 10:17   

prąd kupowaliśmy po drodze i później grzaliśmy dwie noce. Nie było żadnych problemów:-)

magik
Gość
Wysłany: 2009-10-06, 10:23   

myśmy mieli zabawę w "ciepło, zimno" :-)

James
Gość
Wysłany: 2009-10-06, 11:40   

To tak jak my:/ Najpierw grzanie, a później zimny wychów:( Przynajmniej krótko spałem, więc nie bardzo zmarzłem, ale Emeryt szczękał zębami:P
Z mojej strony chcę podziękować wszystkim z którymi się bawiłem, rozmawiałem i w ogóle których spotkałem:)
Osobne podziękowania oczywiście dla organizatorów, za to że co roku fundują nam coraz lepszy zlot:) Kochane Krakusy, rewelacja i oby tak dalej:)
Pozwolę sobie także osobno podziękować ekipie z domku 96 za przygarnięcie i udostępnienie kawałka podłogi;) A imiennie Grzybciowi, za teile których znalezienie graniczy z cudem, Pelowi za Taxi, oraz szczególne podziękowania dla GrzegorzaB i Cecylii, za "wikt i opierunek";D
Jeszcze raz stokrotne dzięki i do zobaczenia na następnych zlotach:)

ewelina wielogórska / str
Gość
Wysłany: 2009-10-06, 13:53   

Witam zlocik jak dla ekipy Siemianowic super!! zresztą jak zwykle! powrót z małymi przerwami na ustawianie zapłonu w 353 ale nic pozatym...

pilnie szukam namiarów jakichkolwiek na kolegę który chciał sprzedać idealna 601 proszę o pomoc z góry dziękuje!!!

magik
Gość
Wysłany: 2009-10-06, 14:26   

idealna była kuchara ale nie sprzeda :-D Jeśli chodzi o biały hycomat to kolega kumpelka. O innych nic nie wiem

ewelina wielogórska / str
Gość
Wysłany: 2009-10-06, 15:13   

dokładnie o tego chodzi... masz jakies namiary?

grubas
Gość
Wysłany: 2009-10-06, 19:06   

Zlot rewelacja, piękne podziękowania dla Organizatorów i wszystkich zlotowiczów. Do zobaczenia na następnych zlotach. Pozdrawiam.

J.J.
Gość
Wysłany: 2009-10-06, 20:29   

zdjęcia proszę:]

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi