|
TrabiExpo 2007 |
| Autor |
Wiadomość |
mitek
Gość
|
Wysłany: 2007-10-08, 22:35
|
|
|
Witam!
Zebrałem siły by zasiąść do kompa. Bardzo wszystkim dziękuje za przybycie. Ciesze się że zlot się podobał w najbliższym czasie Postaram się przygotować dla was małą niespodziankę zobaczymy czy się uda.
Tym czasem mam dla was propozycję:
Postawiłem serwer FTP na swoim kompie udostępniam wam katalog TrabiExpo 2007 wrzucajcie tam proszę zdjęcia filmiki i co tylko jeszcze macie . Będziecie mieli możliwość wymieniania się zdjęciami myślę że wam to się spodoba i nie będzie to bezużyteczny katalog w najbliższym czasie wrzucę trochę zdjęć bo kopiowałem podczas zlotu prosto na laptopa. Zapraszam
Adres serwera 81.219.148.124
Port 21
Login trabi
Hasło expo
w razie pytań kontakt ze mną gg: 3411567 email: mitek@nsystem.pl GSM 600138604
Pozdrawiam! Cały zlot nie udał by się bez waszej obecności, DZIĘKUJE |
|
|
|
 |
mitek
Gość
|
Wysłany: 2007-10-08, 22:49
|
|
|
Acha zapomniałbym. Serwer będzie aktywny zawsze w godzinach nocnych postaram się też zostawiać włączonego kompa w ciągu dnia. Udostępniam około 11 GB miejsca na dysku lecz jeśli będzie potrzeba więcej to się znajdzie. Mam do dyspozycji 1Mb w ciągu dnia w nocy od 1 do 10 rano 2Mb łącze symetryczne gwarantowane. (heh pracuje w firmie internetowej) Jeszcze raz zapraszam
Mam prośbę nie używajcie tego serwera jako bazy piratów. Jakikolwiek film, gra, mp3, program lub coś innego, co mogło by być uznane za pirata; Zaowocuje dla użytkownika, który to umieścił, banem i oczywiście usunięciem pliku z serwera |
|
|
|
 |
Mac-601
Gość
|
Wysłany: 2007-10-08, 23:01
|
|
|
Hej!
Zlot bardzo udany, nigdy nie widziałem tylu Trabantów na raz i pewnie jeszcze długo nie zobacze!
Dziękuję za organizację.
Moje obsesje na punkcie archiwizacji i dostępność cyfrowego aparatu z dodatkiem odrobiny cierpliwości brata doprowadziły do powstania przeglądu prawie wszystkich Trabantów jakie pojawiły się na zlocie, jest to 90 zdjęć (nie wiem jakim cudem umknęło nam około 10 sztuk). Zdjęcia są robione od przodu pod tym samym kątem, więc razem, w formie takiej powiedzmy hmm... mozaiki wyglądają bardzo dobrze, postaram się je wrzucić jutro na podany serwer.
Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
Michał Wyszyński
Gość
|
Wysłany: 2007-10-08, 23:32
|
|
|
Witam serdecznie
Byłem pierwszy raz na takim zlocie i jestem niesamowicie zaskoczony.
Naprawde super impreza. Idealna organizacja. Szok dosłownie.
Nie wiem czy wszytskie zloty tak wyglądaja ale już nie moge sie doczekać kolejnego.
Wielkie Brawa dla organizatorów.
Pozdrawiam
TRABANT PONAD WSZYSTKO |
|
|
|
 |
Galant - YuLaS
Gość
|
Wysłany: 2007-10-08, 23:56
|
|
|
| To ja też filnik wrzuce : o tu tey |
|
|
|
 |
UFN
Gość
|
Wysłany: 2007-10-09, 00:52
|
|
|
WIELKIE UZNANIE DLA EUTYFRONIK ZA SUPER FOTO WIDAC ZE BRAŁ LEKCJE U NAJLEPSZYCH piszcie co myślicie o jego foto ale dla mnie mega!
"idz idz słowiku masz dar wykorzystaj go"
Domino
Pozdro |
|
|
|
 |
Moody
Gość
|
Wysłany: 2007-10-09, 01:00
|
|
|
To może i ja się w końcu dopiszę:)
Dotarłem cało i zdrowo jak reszta naszej ekipy. Wielkie podziękowania dla organizatorów (moje jadło wrociło do domu :D ), dla Bolka, że znalazł i przyniósł mi mój wydech na jakiejś ulicy w Krk (niestety odpadł), i oczywiście podziekowania dla Tych wszystkich którzy byli, dzięki którym by się to nie odbyło. PozDDRo i do zobaczyska znów. Moody i jego KANAREK :) |
|
|
|
 |
Kędzior2
Gość
|
Wysłany: 2007-10-09, 07:44
|
|
|
| cóż mogę napisać... z całego zlotu tylko kotlet był hujowy, ale w żołądku zawsze byli kwasy :) Trabi expo z roku na rok coraz lepsze. Gonzo, twoja stara pierze meble :D albo wpierdala rzekę, jak wolisz :D |
|
|
|
 |
dina
Gość
|
Wysłany: 2007-10-09, 07:59
|
|
|
nie mozna nie skomentowac takiej imprezy :) organizacja super, jeszcze jestem pod wrazeniem :) i atmosfera jak zwykle 1sza klasa :) wielkie dzieki :)
PS. ten artykul w gazecie krk to faktycznie "pomylka"...
dinka |
|
|
|
 |
mitek
Gość
|
Wysłany: 2007-10-09, 17:56
|
|
|
ftp uruchomiony od teraz do jutra do 9 rano ede odpalał go codziennie wieczór zapraszam |
|
|
|
 |
Pasjonat
Gość
|
Wysłany: 2007-10-09, 18:27
|
|
|
Było superowo . Ukłony dla organizatorów - dobra robota :) Podobało mi się strasznie tylko sobotni kac mi trochę doskwierał . Miło było zobaczyć znajome twarze . Daliśmy trochę ciała na paradzie w pierwszą stronę ale to wszystko wina Gąza bo zle skręcił ;) mimo to bardzo ciekawie wyglądało poruszanie się dwoma długasami po Krakowie .
Jeszcze raz wielkie dzieki dla organizatorów i niech moc będzie z wami !!!!!
Ps. kto tak załatwił domek nr. 98 ???? |
|
|
|
 |
Jakim
Gość
|
Wysłany: 2007-10-09, 18:47
|
|
|
Wielki szacun dla szefów, świetny zlot, a darmowe kupony na wyżerkę to strzał w dziesiątkę :) Oby więcej tak wspaniałych zlotów :)
Co do domku 98, no dobra, troszkę mną zamiotło ... :)
Pozdrówka :) |
|
|
|
 |
gonzo
Gość
|
Wysłany: 2007-10-09, 19:12
|
|
|
kędzior: a twój stary marhaba;)
pasjonat: ty zes nam tą wycieczke po krakowie zafundował, ale za to dwie limuzyny pod hotel chopin zajechały;)
podziekowania dla panów z niebieskiego sejczęsto, którzy mnie i pasjonata wyprowadzili z ziemi egipskiej to jest z czelusci parkingu na galerii, bez nich byłoby z nami krucho.
ps. wnuku, a kaminski nie dzwonił?;) |
|
|
|
 |
Artur_M
Gość
|
Wysłany: 2007-10-09, 19:59
|
|
|
Witam.
Wielkie podziękowania dla organizatorów i dla Wszystkich za super zabawę.
Oto moje fotki:
klik
Mitek, zdjęcia wrzucam na rapida bo nigdy nie wrzucałem na serwer FTP i nie wiem jak się to robi, ale jeśli ktoś będzie chciał wrzucić moje zdjęcia na ten serwer to bardzo proszę.
Pozddrawiam |
|
|
|
 |
gonzo
Gość
|
Wysłany: 2007-10-09, 20:52
|
|
|
| kedzior i jeszcze jedna porcja dla ciebie inspajerd baj trabiekspo tutałzendsewen: twoja stara pierze węglem a twój stary je przez szybe;)))) |
|
|
|
 |
|
|