|
TRABI SZOŁ IV 26-28.06.2009 |
| Autor |
Wiadomość |
Domel kalisz
Gość
|
Wysłany: 2009-06-29, 13:50
|
|
|
| szcesliwie dojechałem do domku impreza przednia podziekowania dla wszystkich nie ma to jak integracja polsko - niemiecka HAHAHA moja wątroba nie moze dojsc do ładu pozdrawiam |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2009-06-29, 15:07
|
|
|
| karaoke znowu nie bylo? :) no to dobrze ze nie pojechalem, bo znowu bym musial po raz czwarty sie rozczarowac :P A tak na serio to podejzewam ze mialbys conajmniej 100% wieksza frekwencję jakby zlot pozostał w terminie wrześniowym. Ja bym na bank przyjechal, a tak ominęło mnie gniezno :( |
|
|
|
 |
JOHNEK
Gość
|
Wysłany: 2009-06-29, 15:51
|
|
|
Weszliśmy w termin za zwickau tylko w tym roku aby pogoda dopisala... no i przekonalismy sie ze moze i pogoda byla w miare a frekwencja bardzo slaba:( ogolnie zarejestrowanych aut kolo 50.
Karaoke nie wypalilo i bardzo mi przykro(sily wyzsze-nie caly tydzien wczesniej spalil sie projector urzedowy i nie mielismy skad zalatwic inny).
Wyjazd na rynek-rowniez przepraszam pisalem i mowilem ze najpozniej o 12 coz policjanci bardzo bardzo chcieli byc wczesniej ale tez musieli szybko uciekac ze wzgledu na jedyny patrol miejski.
Co do prowadzacego impreze:) moge pozostawic to bez komentarza??- chcial bardzo tyle powiem:)
ciesze sie ze przybyliscie i obiecuje ze kolejna V edycja we wrzesniu:)
czekamy na foty;)
i tu foty naszego kochanego KomandoraKrisa vel Tłumacza:P http://picasaweb.google.p...abiSzoEpisodIV# |
|
|
|
 |
Piotrek "Cameleo
Gość
|
Wysłany: 2009-06-29, 16:00
|
|
|
Dzionas może się rypnąłem o 2-3 sztuki ale nie o 26!
P.S. Za rok też będziemy :D |
|
|
|
 |
Aren601
Gość
|
Wysłany: 2009-06-29, 20:27
|
|
|
| ale zajebisty kubeł był :)))) |
|
|
|
 |
kuba78
Gość
|
|
|
|
 |
J.J.
Gość
|
Wysłany: 2009-06-29, 21:41
|
|
|
| dajcie więcej fot z soboty wieczór bo nic nie pamiętam :< |
|
|
|
 |
Domel kalisz
Gość
|
Wysłany: 2009-06-30, 20:19
|
|
|
http://tvgniezno.aserwer.pl/news/id/808/_Trabi_Szol.html
artykułi filmik z tv gniezno |
|
|
|
 |
Bartolomek (BZ)
Gość
|
Wysłany: 2009-06-30, 21:02
|
|
|
| Senior! Foty dawaj! |
|
|
|
 |
NBA
Gość
|
Wysłany: 2009-06-30, 22:44
|
|
|
| Było GREJT... Szkoda, że musiałem się szybko zmywać... Następna edycja jestem 3 dni... PozDDRo ...P.S. Johny mam nadzieje, że nie szułałes jednej tablicy kierunkowej z ulicy Kłeckowskiej.... Ja ją zabrałem na pamiatke:) |
|
|
|
 |
Piotrek "Cameleo
Gość
|
|
|
|
 |
piotr bittner senior
Gość
|
Wysłany: 2009-07-02, 21:36
|
|
|
wkleiłem linki na trabrygadzie.....
podaje jeden reszte znajdziecie razem 4 katalogi
jak ktoś obrażony to przepraszam obiektyw nie kłamie............
do zobaczenia
kubla kończymy a raczej piotrek kończy....ja go wspieram duchowo.............
http://picasaweb.google.p...Gniezno2009Nr1#
senior |
|
|
|
 |
Ogon
Gość
|
Wysłany: 2009-07-02, 21:54
|
|
|
Przepraszam, ze tak późno, ale mam zaje***te urwanie głowy w robocie. My dojechaliśmy do Poznania w prawie 1,5h!!!! Gemelowoz , który kupiliśmy ledwo dychał. Johnek, mam nadziej, ze 353 jest w lepszym stanie!! Bo już naruchałem tylni most z belka i skrzynie biegow do przeróbki :D. Dzieki za zlocik i za nagrody ;).
Pozdrawiam!!! |
|
|
|
 |
WojtasCB_Serwis
Gość
|
Wysłany: 2009-07-12, 22:27
|
|
|
Witajcie
Jak zapewne zauwazyliście w niedzielę na rynku gnieznieńskim zbierałem do puszki pieniądze dla dziewczynki Wiktorii chorej a autyzm podopiecznej Fundacji "Zdążyć z pomocą"
Zebrane pieniądze zostaną wykorzystane na dalsze zajęcia terapeutyczne
Za wszystkie zebrane pieniążki w Wiktorii i jej Mamy imieniu DZIĘKUJĘ
Zebrano razem 130 złotych które zostały przelane na konto fundacji |
|
|
|
 |
Piotrek "Cameleo
Gość
|
Wysłany: 2009-07-17, 06:48
|